Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@Mustafa Kocabaş Attığınız linkteki taytı kullanıyorum. Kendisi aslında "undershort" olarak geçiyor, yani şort altına giyiliyor. Hatta üstünde düğmeleri var, kendi şortuna bağlamak için. Fileli bir yapısı var, baya nefes alan bir şey yani. Üstüne pamuklu giymedikçe sorun olmaz bence.

• Beğen
Tepkiler: emre0x5d
Scudo
Teşekkürler ürünü açıkladığınız için.
Başka yerlerden de arıyorum ama tek tük bir-iki tane dışında hiç bulamadım. Pek yok sanırım bu tart şortlar piyasada.

Edit:
(link)
(link)

Başka da yok :( Umarım decathlondaki tekrar stoklara girer kısa sürede.

@Mustafa Kocabaş Ben alırken de bedeni yoktu, her gün kontrol ediyordum. Şansıma stoklara L/XL girmişti de almıştım. Ama önce M ya da L bedenlerinin geldiğini görmedim. Btwin'in sitesinde özellikler kısmında da yazmıyor.

(link)

Decathlon da btwin 300 ile btwin 700 arasındaki 2 kat fiyat farkı var ama arasındaki ürün/kalite farkı nedir acaba?

(link)

@therkut
Pedi çok ince bir sünger gibi duruyor. Ayrıca pamuk dışındaki spor amaçlı kumaşlarda çeşit çok fazla, kalite genelde fiyatlarla doğru orantılı. Bu da kumaşın daha iyi nefes almasında, bakteri oluşumunu engellemesinde, esnekliğinde vs. kendini gösteriyor.
Ben 700 serisi mavi süngerli bib short kullanıyorum. Süngersiz düz plastik selede bile çok çok rahat. Tavsiye ederim kesinlikle.

• Beğen
Tepkiler: therkut
@AhmetArslan
Bendede sedona kask var iş görüyor

(link)
fiyatı 100 tl olan "decathlon 700 kask" modelini önerir misiniz? görüşleriniz hangi yönde?

Dosyalar

• 700 kask 1.jpg
    700 kask 1.jpg
    21,4 KB · Okunma: 36
kask8.jpg kask9.jpg
ben bunu bulmuştum 90,00TL civarı.gözlük sürgülü içinden çıkıyor,taşıma derdinden kurtarıyor.3 adet camı var kalite olarak memnun kaldım diyebilirim.IMG_3874.JPG
bende böyle duruyor :)

Günaydın bikaç hafta evvel saraçhaneden orbisplus locura mtb aldım satıcım yine bana orbisplus un kaskını önerdi. Sizin bu konudaki yorumlarınızı alablr miyim

@rasitkoksal
Marka ne acaba ve nereden almıştın abi

RockBros marka.Ebay teamoremore adlı satıcıdan....

dipnot: yurtdışından bir alışveriş için: bulabiliyorsak (+ arada uçurum fiyat farkı olmazsa) yurtdışına para göndermektense, ticaret riskini göze alan ve bize hep lazım olan yerli satıcıları tercih etmeyi tavsiye ediyorum...keşke yerli üreticiler tüm isteklerimizi karşılasa da hep biz kazansak.:)

@rasitkoksal, kask güzel görünüyor fakat Allah korusun bir kaza anında o gözlük yüz bölgesinde sorun yaratmaz mı? Diğer gözlükler fırlar gider bir tarafa ama bu gözlük burun kısmında yaralanmaya yol açar gibi duruyor.

MuratHan

Birkaç haftadır kullanıyorum eğer kaskı çok gevşek bağlarsan + tam tepeden şiddetli bir darbeye maruz kalırsan gözlüğün alt kısmı yanaklara zarar verebilir mi diye düşününce ben pek zannetmiyorum ama yaşanmadan bilinmez.Temas anında muhtemelen yuvasında yukarı doğru kayacaktır zaten.ama taş vs.gelirde parçalanır mı dersen ben bilmiyorum...

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
@S. Fatih

fikri veya yardımcı olabilecek olan var mı?

@S. Fatih Abim Btwin marka bir kask kullanıyordu modelini bilmiyorum yalan olmasın çok köpük gibi. 70 liraya falan almıştı. ben o fiyata prowell marka bir kask aldım daha memnunum. hem daha sağlam gibi duruyor, hemde hava alma kanalları bahsettiğim modele göre daha fazla. o civarda fiyatlarda bi şeyler bakıyorsanız Prowell marka kasklara bakmanızı tavsiye ederim, bende modelini tam hatırlamıyorum ama mat siyah renkte bir kask var.

Düzenleme: Kullandığım ürün Prowell F44
(link)

• Beğen
Tepkiler: S. Fatih
@mzerenoglu
Arkadaslar merhaba
Bu kaski kullananlar + ve - leri hakkında bilgi verebilir mi?

• Beğen
@Gyges

rahat hafif ve havadar diyim, fiyatıda bence çok uygun. eski bi kaskım vardı paten kullanırken taktığım bisiklete geçince kafam çok terliyodu hava almayıncada sinir oluyodum, bunu alınca hava sıkıntısı geçti diyim, daha iyileri vardır elbet ama f/p olarak 10 üzerinden 10 veririm

• Beğen
konu kirliliği yaşanmaması adına buradan soruyorum; decathlon'dan sarı tonlu orao carroz modelini aldım ama alışamadım bir türlü takınca sanki kaygılanır gibi oluyorum. bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar decathlon'daki taytları pek beğenmedim. İzmirde tayt alabileceğim, tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ? Takım forma da olabilir...

Hemen eski bir konuyu hortalayım :).Malum yağmurlar başladı. Herkes kış ayları için hazırlık yapıyor.Bu hafta A101 de yağmurluk satılıyor. Baktım fena bir ürüne benzemiyor. Henüz almadım ama gidip alırım muhtemelen. Fiyatı da gayet uygun. 19,95 tl
a101 yeni 3.png

Geri