Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@Always.Alone
Benimde hoşuma gitti aslında. Dediğiniz gibi bir süre arayalım. 130-150 TL civarlarında Sedona MV-29 var ama bu fiyat Sedona'dan daha iyisini bulabiliriz sanırım.

Redmi 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Sedona kasklar görüntü olarak pek hoşuma gitmiyor açıkçası :) kalite olarak nasıldır bilmiyorum. Yurtdışında birkaç sitede Met kasklar gördüm indirimde ama kargo parasıyla pahalıya çıkıyor. Kargosu olmasa direk alıcaktım

@Artyom @Enginhayta kask almadan önce yaptığım fiyat kıyaslamaları neticesinde hepsiburada'yı pahalı; performans ve uğur bisikleti hesapĺı bulmuştum:
(link)
(link)
@Artyom 6 Bir de Tapatalk'tan konu araması yaptığında-tabii oradan yapıyorsan aramalarını- hep eski diyalogları(2008-2011) önüne getiriyor sanırım. Gezginden foruma girerek de bir arama yapmanı tavsiye ederim.

@Bis Dediğinizi denedim onda da daha çok eski konular geldi ve onlara göz gezdirdim. Sanırım en iyisi İstanbul'da ki bisikletçilere gidip Giro, Cratoni vb. markaların kasklarını deneyerek almak. Tabi önce hangi bisikletçiler var onu öğrenmek gerek.

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
@TuzluNisaşta52 Bütçeyi biraz aşıyor ama oldukça iyi görünüyor Miuro 2.

@Enginhayta
Cratoni kullaniyorum, onda söz konusu olabiliyor ama Monero hakkinda fikrim yok.

@İzzy2344
50-60 tl arasındaki kaskları vardı incelediğimde-daha pahalı ve üst modelleri var mı bilmiyorum. Bu modellerin, bir 500 tl lik kask ile arasındaki farkı hususunda malumatım yok fakat "Hiç kaskım yok, şöyle ucuz, idareten bir şey alayım." diyenlerin tercihi.

Yurt dışından sipariş edebilecekler için yazmak istedim; kesinlikle marka olarak Bern.

@Speker selem çok rahat onda bir sorun oldugunu sanmıyorum. pozisyonlamada olabilir. ama zaten dediğim gibi taytı giymeden önce sorun yaşamıyordum. ağrıyı yapan o oldu.

@Erdal YILMAZ tavsiyeleriniz için teşekkürler. poc'un etiketine baktığımda made in turkey yazıyor. Sizin tavsiye ettiğiniz exuma'nın sitesini biraz inceledim. tip olarak çok benziyor. acaba dedim bu poc'un bib shortunu üretenler bunlar olabilir mi?? Bir de şöyle bir sorum var. Onlar veya değil, exuma'nın taytının pedi poc gibi isim yapmış bir markadan daha iyi midir sizce? Istanbul'un dışına doğru bi şubeleri var. Eğer tavsiye ederseniz birde ona bakıcam. Ben bilemedim yani sorun bende mi taytta mı. Keşke yakınlarımda bundan anlayan biri olsada şu malzemeye bi bakıp yorumlasa.

Bu arada bir dipnot vereyim sanırım bu geçenki sürüş bende varikosel olma ihtimalinin ayırdına varmamı sağladı. Varikosel belirtileri gösteriyorum. Sol er bezinde hala ağrı var ve farkettiğim kadarıyla bazı damarlarım - sol tarafta - oldukça kalın normale nazaran.

@Abdülhak Hamit Tarhan

Bahsettiğiniz tayt Exuma'nın ürettiği bir tayt'dır. İlk çıkan modellerin pad kısımları inceydi ve bahsettiğim gibi uzun sürüşlerde rahatsızlık veriyordu. POC'un yurt dışında satılan modeli ile aynı ürünü kullanıyorsunuz. Yani burada Exuma'nın bir kabahati yok. Şu an satılan modeller de ise pad kısmı çok daha kalın kullanılmış. Bahçeköy mağazalarında bizzat inceledim, uygun beden olsaydı satın alacaktım.

Exuma'nın kendisine ait taytlarını hiç görmedim, Hincapie marka taytları da zaman zaman satıyorlar. O markanın ürünleri de kalitelidir, tavsiye edebilirim.

Ben önce decathlonda 70 liradan 29 a düşen bir ürünü yapılan indirime dayanamayıp denedim ee göbekte olunca 30-40 km antrenmanın ardından 3 gün yürüyemedim sonra gidip 169 liralık askılı olanlardan aldım şuan 3-4 saat acısız ağrısız tayt sağa sola kaymadan gidiyorum tavsiye ederim

Decathlondan askili 520modeli aldim. Bugunde 3 saat surdum eskiye nazaran mukemmel. 500 modelini almayin ama

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu tayt cok güzel tavsiye ederim

Dosyalar

• 11224208_1026325840747792_2927127170960607736_n.jpg
    11224208_1026325840747792_2927127170960607736_n.jpg
    144,4 KB · Okunma: 59
Uvex i-vo kaskı aldım artık kaskım olmadığı için , ilk kullanımı bu akşam iftardan sonra gerçekleştirdim yaklaşık 45km kadar sürdüm. Kask taktığımı unuttum bir ara gerçekten çok hoşuma gitti. Görünt olarakta beni cezbetti fiyatınında uygun olduğunu düşünüyorum. Tavsiye ederim:harika:

Geri