Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@TuzluNişasta52

Bu iyi görünüyor. Daha sade görünümlü modelleri var mıdır?

Scudo
Şu kask nasıldır bilmiyorum ama çok hoşuma gitti prowell almasaydım bunu alırdım
(link)

(link)
(link)
Kadans gore seç dostum :):)

Tr dersen aktif pedala git
(link)
Bunu al fiyatı konusunda çekinme 10 numara bir kask. Ben kullanıyorum kafa önemlidir ... ben alalı neredeyse 1sene oldu 175 den almıştım hala fiyat aynı.
Ucuz dusunuyorum diyorsan decarhlon a bakabilirsiniz. Ancak açık renk kafanızı pişirmez fosforlu renkler trafikte güvenli olur.. bunları da dusunun

@alper 76 Hocam yarın Specialized Align bakacağım. O olmazsa dediğinizi deneyebilirim. Teşekkürler öneri için.

BaseCamp cycling motorcycle helmet Integrally-molded 26air vent Bicycle MTB Sunglasses Goggles 3lenses Polarized Night-vision UV
(link)

Bunu alın, bana iyiki önermişsin diyeceksiniz. Vizörlü, 10 numara. Sertifikaları bile var. Dandik değil, hatta Türkiyede böyle kask yok

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de aranıza katılmıs bulunmaktayım ve kask şart gibi, çok fazla para vermek istemiyorum. Önerileriniz neler?

Arkadaşlar ben bugün forumdan bir arkadaştan 100 TL'ye ikinci el Specialized Align aldım. Gerçekten çok kaliteli bir kask. Kafayı çok güzel sarıyor.

Yeni konu açmak istemedim buraya yazıyorum. Eldiven ve tayt alacağım ama taytı şort pantolonun altına giymeyi düşünüyorum. Taytı sadece pedi için kullanacağım yani. Decathlon'da bu iki ürünü buldum eldiven ve taytın pedi iş görür mü?

(link)
(link)

selamlar

max 75 avroya kadar önerebileceğiniz bir kask var mı ? gümrükte ekstra vergi ödemek istemediğim için bütçeyi sınırda tuttum.

Yakın zamanda (link) bu ürünü almayı planlıyorum ancak kafa ölçüm 57 58 arası.L bedenini alırsam olup olmama durumu nedir acaba.
Sitede güzel kasklar var coğu indirimde kontrol edin derim.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@Erdem C. Hocam ben Specialized Align kullanıyorum ve çok memnunum. Evan Cycles'da fiyatı 30 Pound.

Merhaba .
Bu mu 95 tl forma + askılı tayt
(link)
Yoksa bu mu 91 tl sadece askılı tayt
(link)

Neden kimse cevap vermiyor ?
Ana sayfada da göremedim.

Tayt 7 yi kullanıyorum. Bolunun soğuğundan işe yarıyor. Tempolu 2-3 derecelerde kullandım. Ped yeterli düzeyde.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@pilot yazın kullanmayı düşünüyorum . Çok mu sıcak olur ?

Kışlık tayt. Mümkün değil. 10-15 derecenin altında kullanabilirsiniz

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Bulent A. Hocam sizin dediğiniz tayt şu mu acaba çıkmadı da linkte (link). Bunu almayı düşünüyorum uzun yollarda can sıkar mı yoksa iyi midir?

Arkadaşlar bunu kullanan var mı (link) en az 2-3 saatlik kesintisiz kullanımda rahatsız eder mi?

Geri