Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@BağdatlıRuhi
Alttaki taytı kullanıyorum,ilk kez bir tayt kullanacaksan başarılı ancak bedenine uygun almalısın. Ped kalitesine 10 üzerinden 6 veriririm.

Scudo
@Auron Sanchez takipteyim bende bu tayta baktım ama pedi gözükmüyor jelli mi değil mi belli değil. Exuma kalite olarak iyi bir marka diye duydum ama bu taytla ilgili kullanan biri varsa yorum yapsın lütfen

Yazlık uzun tayt linki atabilirmisiniz ?

@BağdatlıRuhi

300 serisi giriş seviyesidir dekatlonun. eldiveni bilmiyorum ama o tayt sadece sünger mesela, jel vb. yok, normal bi taytın çok daha azı koruma sağlar. zaten açıklamada da demiş ki "1 saatlik sürüşler için". ben bir saatlik sürüş için tayt bile giymiyorum.

bütçen yoksa, kaliteli bir sele kılıfı bak derim. jellileri falan yine o fiyatlara bulursun. normalde tayt, sele kılıfından daha çok korur ama tayt

• Beğen
Tepkiler: BağdatlıRuhi
(link) Triathlon formasını biisklette giymek saçma gözükür mü? Ayrıca kolu uzatmanın bir yolu var mı?

Konuyu hortlatıyorum ama prowell f59r nasıldır bilen kullanan varmı ?

Bütçem en fazla 120 tl ve Ankara içi bir yerden direk almak istiyorum. Tur bisikleti kullanıyorum. Tavsiye de bulunursanız sevinirim.

Takip. Bende alicagim kişa doğru . Birde sormak istediğim bende btwin in 50 liralık kaski var bu kaskin 300 liralık kasklar ile farkı nedir? Biraz saçma soru oldu .
Birde iyi bir kaskin ozellikleri nedir ? Malzeme kalitesi nasıl anlaşılır?

Kimse neden cevap yazmıyor gerçekten anlamıyorum troll amacıyla açılan saçma sapan başlıklara sayfalarca mesaj atılıyor ama herkesin olmazsa olmaz dediği kaska yorum yapan yok.

İnternetten sipariş etmek yada parasına degmeyecek ürünler almamak için tavsiyeye ihtiyacım var. Umarım birileri görür.

@mfmayliba decathlondaki ucuz kasklar çok kötü değil. bisiklet kaskları pahalandıkça hafifliyor inceliyor fakat dayanıklıkları ucuz kalın ağır kasklara göre daha dayanıklı olmaya devam ediyorlar. bunlarıda kask malzemesini presleme deki işlemler mühendislikler yüzlerce yapılan dayanıklılık testleri. rüzgara karşı ayrıca testler ve bu alandaki mühendislik. fiyatı artırıyor. şahsen 300-500 tl lik bir kask kullandıktan sonra bir daha asla 150 200 liralık bir kask kullanmazsınız. 400 liralık incecik görünen bir kaskı el ile esnetmek bile mümkün değilken sedonanın falan 50 liralık kasklarını bir çırpıda parçalayı veririm.

Limar 685, Btwin 500/700 bütçenize uygun ve güzel kasklar.

• Beğen
Tepkiler: HyperX
Takip. Bu arada çinden getirten varsa, kalitesine güvendiği bi ürünü tavsiye edebilir. Malum öğrencilik, fiyatlar...

• Beğen
Tepkiler: orhankocaturk
hayatınızı çindeki kaska emanet etmektense buradan hava deliği bol olan kafanıza oturduğunda ağırlık yapmayan kasklar tavsiye ederim. Bu konu çok konuşuldu prowell kasklar gayet yeterli ve çoğu kişi de memnun

ayrıca cevap yazmıyorlar diyen arkadaş saatin 02.40 küsürlerde olduğunu bir düşünsün.

Prowell kask kullanan çok var çoğu kişi de memnun ben de öneririm.

Pahalı kasklar hafif oluyor kafa ağrıtmıyor açıkçası, sürüşlerde ağırlık ve sıcaklık ızdırabını çekmemeniz için var

@furkantrojka Teşekkürler. Btwin 500 e bakmaya gideceğim.

Ankara'da prowell bakabileceğim büyük bir bisiklet mağazası var mı?

• Beğen
btwin ürünleri fena değil, kask önemli aslında ama çokta fahiş fiyatlar biraz abartı oluyor.

İkinci el temiz bir kaskta alabilirsiniz çok kaliteli kaskları uygun fiyatlarla edinebilirsiniz. Alırken üretim yılına 5 yıl maksimum ömrü vardı köpükler özelliğini yitiriyormuş, pedlerin durumuna ve en önemlisi kaskı iki elinizle kulağınızın dibine yanaştırıp esnetin çıtırdı gibi bir ses gelirse içinde çatlaklar olabilir kesinlikle almayın. Kasklar tek kullanımlık bir kere darbe aldımı kullanmıyoruz. Ben alırken araştırdığımda bu bilgilere ulaştım. specialized street smart kaskı 40 liraya aldım kullanan arkadaş çok temiz muhafaza etmişti.

Prowell cok tavsiye edilen bir marka modellerine bakmanizi tavsiye ederim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Geri