Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Scudo
Aynen @Pamuk kardeşim dediğin gibi nerede ise @brdtl arkadaşımın dediği fiyatın 4-5 katına aldık çerçeveyi.
@Groims sürekli yüksek hız yapamıyorum ama dediğin gibi güneş ışınları ve böcekler yüzünden sıkıntılanmıyorda değilim.
@brdtl burada gözlüğü aldığın yeri linki vs yazabilirmisin bende almaya karar verdim üstteki arkadaşların da tavsiyeleri ile. Birde atasun ayna kaplamalı camları yapabiliyormu acaba? Şimdiden teşekkürler.

Süper hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Ayna kaplama konusunda bir tavsiyeniz varmı acaba?

Son cümleyi okumamışım. Bu gözlüğün numaralı cam takılabilen bir aparatı var. O da iç tarafına monte ediliyor. Ben en ucuz camdan yaptırdım. Gündüz de kullanabilmek için renkli cam yaptırmak doğru olmaz. Ama ben normal güneş gözlüğümü yaptırırken aynalı cam da seçeneklerde vardı.

Giro 100 seyrederken Dumoulin'in yarış sırasında tuvalet ihtiyacını giderirkenki durumu kafama takıldı. Uzun sürüşlerde Pedli taytın altına çabuk kuruyan nefes alır boxer külot giyilmeli mi yoksa buna gerek yok mudur?

O kadar çok araştırdım ki satın almaktan soğudum. Ortada bir dünya marka model var. İnternette satılan bazı modellerin, firmanın resmi sitesinde olmaması da ayrı bir sinir bozucu durum. Sitelerin güvenilirliliği ayrı dursun bir de kaskın ömrü durumu var...
Birkaç kask belirledim kafamda bunları satı alabileceğim güvenilir bir site tavsiye edebilir misiniz?
Bisikleti dağda taşta kullanıyorum, 150tl civarı bütçe ayırdım, 58cm uygun olmalı.

-Giro Revel
-Cratoni Miuro
-Lazer Cyclone
-Lazer Beam

@Moonshield
Giro reveli n11de bir satıcıdan aldım. Tavsiye ederim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@gogo94

Üretim yılı nedir acaba? Satıcının linki varsa gönderebilir misin?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Arkadaslar selev kasklar nasildir onerirmisiniz?

@Moonshield
n11'de Giro Revel Kask Titanyum Mat Gri seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
(link)
2016 kasım üretimi yazıyordu.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@gogo94

Sağol dostum, ben de sipariş veriyorum...

Erdoğanlar bisiklette daha ucuz ama siteleri çalışmıyor ve https destekli değil...

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar kask almadan önce için çok araştırma yapmıştım,bu işin öncülerinden olan markalar , kask marka ,giro,specialized ve daha bir çok marka var fakat giroyu ben çok beğenmiştim sağlamlık olarak ,bunlar tuzlu olmakla beraber kaskta iyidirler,sonra bütçe olarak uygun ve iyi lazer, btiwin 700 bakmıştım oda çok hoştu,cratoni,prowel diye uzar gider,bence kask marka veya giro gibi markalar almıycaksanız ucuz bütçe ile btiwin fosforlu sarı gibiydi decathlonda çok iyiydi,sağlamlık ve şekil çok iyi yakışıklı oluyo, kafadada çok rahat beni dinliyin derim ,çünki bakmadığım marka kalmadı ben giro savant aldım biraz tuzlu ama normal kasklardan bi tık daha tok ve sağlam duruyo tık tık vurunca bile daha tok bir ses geliyo zaten satanda öle dedi bu kaskın babasıdır ,tabi bu benim görüşüm..

• Beğen
Tepkiler: ahmet34 ve YusufM
20170515_175753.jpg bende rengi icin aldim cok dikkat cekiyor suan tv nin altinda duruyor dekor olarak. Daha once kullandigim sedona kaska gore baya kaliteli belli ediyor zaten kendini havalandirma delikleri bana iyi geldi esiyor pufur pufur :D:D:D

Dosyalar

• 20170512_165440.jpg
    20170512_165440.jpg
    163,4 KB · Okunma: 74
Daha önce incelemesini yaptığım kasklarımın linklerimi paylaşmıştım Giro Savant, Met Stradivarius ve Specialized Airnet. Savant ın kayış sistemi saçma sapan. Met gayet iyi özellikle konfor açısından fakat uzun kullanımda tepe kısımdaki jel desteklerden ikisi kafamda ağrı yaptı söktüm sorun ortadan kalktı. Airnet için sadece harika bir kask diyebilirim benim açımdan kusursuz.

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
savant kayış sisteminde bende bir sıkıntı olmadı gayet iyi ayarlıyabiliyorum,sıkıntısız

Kulağın alt tarafına gelen kısım beni çok rahatsız etmişti. Sizde olmamasına sevindim

umarım konu tecrübeli arkadaşların dikkatini çeker ve bizlere öneride bulunurlar;
bisiklet sporuna bir müddet ara verdiğim için elimde birkaç eski ekipman mevcut. 6 yıl önce rafta 2 yıl beklemiş scoot kısa forma takımı almıştım modelini hatırlamıyorum, giriş seviyesiydi. malatyadaki 100 kmden kısa sürüşlerimde taytla ilgili sorun yaşamadım. 100 km üzerinde (5 saatten uzun) ağrı ister istemez başlıyor. ancak şimdi çankırıya taşındım burada dişli asfaltın yoğun olduğu yerlerde 50 km sonra rahatsızlık duymaya başladım. forma ve tayt olarak çok memnunum.şeklini çok beğendiğim çakma bir kışlık formam var. jelli pedi de var ancak rahatlığı scottun yanından geçmez. ucuz, sünger pedli bir başka taytım daha var. kısa sürüşlerde eh işte kullanılıyor.
ben şort altından tayt giyiniyorum. iç çamaşırına göre en basit olanının bile etkisi çok büyük. jelli sele kılıfı felan hikaye en basit taytın yaptığı işi yapmıyor.
tayt altına iç çamaşırı giyinmek doğru değil. zaten 1 kere giyinin ter ve pişikten pişman olursunuz.
bunlar benim tecrübelerim.
şimdi ise değişen ihtiyacıma yönelik yeni bir arayışa girdim. daha konforlu bir tayt arıyorum.
bakındığım markalar specialized, mavic ve santini bu konuda model önerilerinize açığım.
antibakteryel mevzusuna gelince. taytlardaki anti bakteryel özellik malzemenin mikrop tutunamaması ile ilgili. tam tekniğini bilmiyorum ancak kimyasal ile sağlanmadığını biliyorum. kumaşın jelin üretimi mikrop tutunamayacak ve üreyemeyecek şekilde yapılıyor bu sebeple 1-2 kere yıkama ile kaybolacak bir özellik değil.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@trebyen Aman ustam tayt altına bişi giymek ağır pişmanlıktır, bizzat yaşanmış tecrübemdir, dayanılmaz acı,doktora gitme,7 gün adam gibi oturamama, uyuyamama, baya mahçup olma...

Geri