Orta seviye olarak en popüler kasklardan fakat her üründe aynı kalite standartının tutmadığına dair yorumlar okudum bolca. Kask tan model tercih edecek olsam açık ara Protone olurdu. İtalyadayken denedim hem işçiliği hem konforu oldukça başarılıydı.
@N0YAN gözlik ile ilgili başka üyelerin değişik çözümleri oldu sitede arama yaparsanız bulabilirsiniz. Mesela ben çerçeveli bir gözlüğe cam yaptırıp sporcu ipi takarak kullanıyorum. Vizörlü bir kask sizi yazın sıcaktan öldürür Numaralı bisiklet gözlüğü
@alper 76 Gözlerim 7.5 7.0 numara miyop ve 2-2 astigmatlı olduğu için malesef bu konudaki çözümler cebime uymuyor.İnceltilmiş camlar için 600 tl civarı fiyat aldım, üstüne çerçeveyi ekleyince 670 tl ediyor.Açıkçası o fiyatı verene kadar 750-800 tlye air attack alabilirim ve 150 lira farkla premium bir kask kullanmış olurum.Evet havalandırma önemli fakat 60 km üstü hızlarda gözlerime kaçan toz vs daha rahatsız edici
@sinanarmy MET kendi kasklarına 8 yıl ömür veriyor.İçiniz rahat olsun.Alın bölgenizi ölçüp ona göre aldıysanız yani zaten almanız gereken bedense, görüntüyü dert etmeyin.
Arkadaşlar askısız tayt arayışı içerisindeyim. Sadece bir tane askılı btwin 500 taytım var. Askısız öneri yapabilecek var mı? F/p ürününü nerede aramalıyım?
geçen gün exumadan askısız tayt siparişim oldu. Bir gün sonra elime geçti. Kumaş kalitesi bakımından diğer pahalı ve marka değeri olan taytlarla olan farkını bilemedim aynı gibi, dikişleri ve bantlarının kaliteli olduğunu söyleyebilirim.
Bu ayki cyclist Türkiye dergisinde firmanın uzun yıllardır markalı ürünlere fason üretim yaptığı belirtilmiş. Şimdilerde kendi adıyla üretim yapıyormuş, Kullandıkça kalitesini göreceğiz tabi.
Taytın altına, boxer giydiğim çok oldu. Hatta tayt altına termal içliklerde giydim. 1 defa acıttı canımı ala pek sıkıntı olmadı. Tayt altına, sporcu boxerlarından giyiyorum. Ha tabi boxersız giyince daha bir rahat.
Tayt altına bir şey giymek mayonun altına don giymeye benzer.
Fakat tayt altına taytın aynı kumaşından saten kaygan pedsiz başka bir tayt giymek krem sürmekten daha etkili olduğunu okudum ama denemedim okuduğumda mantıklı geldi.
Dünyanın en yumuşa şeylerini getir ped yap bir işe yaramaz. İlk bir kaç dakika işe yarar sonra en yumuşak metaryal bile sıkışıp sıkışıp beton kadar sert olur.
Önemli olan cm2 ye düşen ağrlık. Bunun tek çözümü kıcınıza uygun alçüde hatta gerekiyorsa biraz daha geniş sele edinmek.
Oluklu mukavva üzerine dizler 90° olacak şekilde oturup kıcınızın iki oyuğu arasında çıkan mesafeyi ölçüp bu ölçüde sele aramak lazım.
Mevcut yol bisikletlerinde satış için sele ölçüsü nibalinin kıçına göre yani 50 -60 kg arası ince adamlar için çünkü daha küçük sele bisikletin satış ağırlığını azaltıyor.
Hafif ve geniş seleler mevcut. Tamam ekstra harcama olacak ama sonuçta emanet ettiğiniz şeyler önemli.