Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Scudo
ilginç kimse kıç terlemesinden bahsetmemiş. bence onu göstermemesi ya da çabuk kuruması çok önemli. plaj tarzı şortlar iyi iş yapıyor, kapriler vs hele de kot gibi olursa sıkıntı.

@IAMCYCLING Cannondale modellerini bulması zor ve pahalı olduğundan aynı işi gören The North face marka şort ve içine de nike pad li tayt kullanıyorum. Kışlık ise Troy Le Design var ama onu verip yine şort alacağım. Şort performansı gayet iyi. Hassas yerlerde nem ve ısı sıkıntısı yok. Zaten korumalı pad leri günlük temizleyince pişik oluşumu vs olmuyor. Sadece 60 km nin üzerine çıkınca şort ve pad li tayt ikilisi biraz rahatsız edebiliyor.

12 13 saat kullanım için pedli tayt öneriniz var mı

Kipeodan baktımda satın alma yerini göremedim
Bunu nasıl alırım
(link)

@ASAP Rocky Teşekkür ederim beden nasıl acaba? Dar diyenler olmuş ama?
Bir de çıkarılabilir pede mi sahip?
Hava alıyorsa ve uzun sürüşlerde denediyseniz ben de alayım gerçi yolbisikletinde kullanmak için alacağım ama. :)

29 temmuzda verdiğim bu sipariş bugün elime ulaştı
(link)
ben ürün alırken mağazanın hiç puanı yoktu. dedim herhalde dolandırılacaz. şuan mağaza puanı 98 olmuş. mağaza puanı 99.7 olan başka bir mağazadan aldığım pedal hala gelmiş değil. 18 temmuzda vermişim siparişi. bekliyoruz bakalım.

tayt gayet güzel bedenime tam oldu. uzun sürüşlerde nasıl bir performans sağlıcak ileride yazarım

• Beğen
Tepkiler: BenGakgo
Bahçeköy'deki Exuma'dan POC tayt aldım ben de geçen ay, çok çok memnunum.

Bir önceki taytım Decathlon'un 60 tl'ye aldığım askısız turuncu pedli taytıydı, onun üzerine bulutların üzerinde bisiklet sürüyor gibi hissediyorum gerçekten çok rahat ve kaliteli.

@ali_burak Geçen gün mecburiyetten spor ayakkabı ile bindim bisiklete inanın çok garip geldi :) Kaslarınıza ve reflekslerinize SPD'ye alışabilmeleri için biraz zaman tanıyın.Hele bir alışın, bakın ondan sonra bırakabilecek misiniz bakalım:D

Yol bisikletine Mtb spd si takmak ne kadar fayda sağlar. Bisikletten inince yürümek için.

Birçok kişi o şekilde kullanıyor zaten. (Bende dahil) Yol ayakkabıları yürümek için rahatsız oluyor. Önemli olan kilitli olması. Faydasını aynı şekilde görürsün.

@Cenk Akbulut
Poc taytlar ne kadar? Exuma'da kac cesit var fiyatlarini yazabilir misiniz? Biraz uzagim da.

Decathlon taytla idare ediyorum ben de.

eşim(kadın) için tayt arıyorum, yazın giyilebilecek uzun bir tayt var mı önerebileceğiniz?

Bulunduğunuz şehirdeki Decathlon mağazalarına veya bisiklet kulüplerine gidip görerek alabilirsiniz bence.

Geri