Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

Kask markasının üst seviye aero modeli Infinity inceleme masamızda [emoji41]

(link)

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
Scudo
(link)

(link)

Linkteki taytları kullananların yorumlarını alabilirmiyim ve bu taytların pedi jel desteklimi ?
(Sitede yazmadığı için soruyorum teşekkürler.)

Specialized askılı kışlık taytlardan kullanan var mı? Aktif pedal dışında hiçbir yerde uzun kışlık tayt yok gibi. (Scott var ama 550 TLcik) İnternetten değil mağazadan görerek almak istiyorum. Anadolu yakasındaki neredeyse her bisikletçiye baktım. 0 seçenek var resmen. Decathlon geçtim 700 - 900 serilerini, 500 bile getirmiyor artık. Specialized konusunda ise iyi kötü bir yorum bulamadım malesef.

@BerkEvren
Hocam merhaba. Bu ürünü aldım, görerek olmasa da çok kaliteli ürün. Parasının hakkını veriyor. Tr'de çok pahalı bu tarz ürünler :(
(link)

@BerkEvren
Exuma? Mavic taytlar var diyorlardı.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN 40 Dolar satış fiyatı. Kargosuyla 170 TL'ye geliyor. Birde vergi çıkarsa pek esprisi kalmıyor gibi. Specialized taytlar 200 - 220 gibi fiyatlarda.

@alcest Exuma'ya gittim ama çekmeköy mağazası kapanmış. (Sitelerinde açık görünüyor) Sevdiğim bir firma ama hangi mağazasında ne ürün var tam bir sürpriz.

Bisikletçiler dünyanın bisikletini getirip neden tekstil ürünlerini getirmiyorlar acaba.

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
@Fırat Çiner

Bende şu var fena değil, fiyatı oldukça uygun: (link)
(Yine de exuma'ya uğramak istiyorum bir ara...)

@ekranci
Almışken güzel kaliteli ve uzun ömürlü birşey alayım diyorum hocam tavsiye için teşekkürler.

@BerkEvren
Evet Palladium avm binasına taşınacaktı o mağaza.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Bilmiyorum daha önce söylendi mi ancak alt üst şeklinde iki parçalı satın alsanız; hem daha ucuza hem de daha kolay giyilebilir ürünler elde etmiş olmaz mısınız? Zira Nike, Adidas vs. diye uzayıp giden listede geniş bir fiyat aralığında pek çok seçenek var. :rolleyes:

Konudaki ürünlerin çoğu exuma bahçeköy mağazasında mevcut fakat yaz sezonunu henüz bitirmediklerinden çıkarmadılar.

(link)

• Beğen
@BerkEvren

Ben değil ama eşim kullanıyor, çok memnun. Benim favori taytım olan Castelli Sorpasso'dan daha sıcak tuttuğunu söylüyor.

Specialized'ın tekstil ürünleri genelde fiyat/performans açısından başarılı. Ancak bisikletlerde olduğu gibi Sport/Elite/Pro vs. kademeleri var, internet sayfasında aynı gibi duran ürünler arasında ciddi kalite farkı olabiliyor.

• Beğen
@Türka¥
Benim dedigimi alip yarisini kesmek mantikli bence :D
Bu tayti giyince +5 speed veriyor :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

uzun zamandır kısa olan taytta indirim bekliyordum, yedek olsun diye alacaktım..
madem soğuk havalar geliyor diyerek ben de kışlık olanı aldım.. an itibariyle çok iyi bir fiyatı var..

taytın pedini de araştırdım, soldaki mavi olan varmış içinde :harika:

lbBb8E.jpg

(link)

Exuma siyah taytı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Pedi iyi ancak tayt güneş vurunca transparan oluyor. Kesinlikle giyilemez görüntülere sebep oluyor. Aman dikkat.

• Beğen
Tepkiler: avcelikbilek
@Türka¥
Memnun kalırsınız kesinlikle, pedi çok çok kaliteli. Bende Scott'un taytı var onun pedi de güzeldi ancak bunun pedinin yanında onunki hiç :D Kumaşı ve bedeni sarması da cabası. Baya hoşuma gitti parça. Bakalım kaç dereceye kadar donmayacağım :D

Hayırlı olsun şimdiden :D

12 eylülde sipariş verdiğim ürün bugün elime geçti.. yani 9 günde gelmiş oldu..
taytın tasarımı ve kalitesi müthiş.. havalar da serinlemeye başlamışken bu fiyata bu ürün kaçmaz diyorum :cool:

(link)

@Türka¥

Bu mesajdan sonra (taytı forumda artık 4. görüşüm filan) az önce ben de sipariş verdim. Tek bunu mu söylediniz, gümrüğe girmiş mi? Fiyatı limiti çok az geçiyor belki uğraşmaya üşenir ya da bakmazlar :komik:

@hydrocon Ben Bahçeköy exuma mağazasında gittim Poc tayt almaya ama tayt kısmında ki ürünler rezalet durumdaydı. Kışlık ürünler geldi ama hafta içi açacağız demişlerdi belki de açmışlardır genel olarak mağaza iyi ama ürünleri benim pek içime sinmedi belki de sezon sonu diyedir bilemiyorum

Geri