Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@Bicikl Cevapları takipteyim... Aynı şekilde uzun kollu forma ve uzun tayt arayışındayım.. Mümkünse Fiyat/Fayda oranı yüksek ürünleri belirteceklere teşekkürü borç bilirim. :)

Scudo
@Bicikl @Mustafa Acar
Exuma'da POC marka uzun taytlar ve uzun kol/kısa kol formalar var. Ama bunları internetten satmıyorlar. (İhraç fazlası ürünler) Taytlar da formalarda 150 Tl. Özellikle AVIP serisi tayt ve forma inanılmaz başarılı. Hem kumaş / ped kalitesi hem ince detayları çok çok iyi.

(link)
(link)

Kışlık tayt olarak Specialized RBX Windstopper tayt önerebilirim. Yüzeyi suyu itiyor, ön kısmı rüzgarı kesiyor, iyi havalanıyor ve 10 derece altında giyilebilecek kadar sıcak tutuyor. 200-250 TL gibi fiyatları var.

Benim kafa çevresi 56,5 çıktı arkadaşlar.53-57 ve 56-61 iki beden var hangisini almalıyım?
(link)

@fensinn 56-61 al o zaman. Kafana ince bir bere yada buff taktığında o mesafeye ihtiyacın olacaktır. (Saç bile uzayınca 1-2 cm yapıyor)

@BerkEvren
Kafada çok büyük durmaz mı ? Katlanır bisikletle kullanacağım farklı önerilere açığım

Bell MUNİ kask kullanıyorum. oldukça kaliteli bir kask. kesinlikle tavsiye ediyorum. kaskın içinde kafanıza batan ince uçlu çıkıntılı saçma sapan bir şeyler yok.internette baya bir renk seçimi de var. kalite/fiyat oranlaması da oldukça iyi

Met kullanıyorum bir süredir. Kafamda var mı yok mu belli değil. Rahat bir kask

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@BerkEvren

Uzun tayt ve kısa taytların; kısa kollu ve uzun kollu formaların fiyatları aynı mı? Poc için soruyorum.

@alcest
Aynı. Hepsi 150 TL. Pazarlık yapmıyorlar ithallerde. (Exuma marka olanlarda pazarlık payı var) Ama normal satışlarının çok altı bu rakam emin olun. (Yurt dışı sitelerde 150 - 200 Euro)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@BerkEvren
Biliyorum fakat daha önce bir arkadaş uzun kollu formaların kısa kollulardan pahalı olduğunu söylemişti. Belki de rapha için geçerliydi onun söylediği.

Kalite olarak sıralama yapabilir misiniz? Orada bildiğim kadarıyla mavic, poc ve rapha var.

@alcest
Mavic ben gittiğimde yoktu. Rapha ve Poc üst kalite ürünler. Ama Poc çok daha iyi geldi bana. Reflektör detaylar, hava alan kumaşı, dikişsiz kol ve yaka şeritleri, kimlik ve para için gizli cep, telefon için su geçirmez cep gibi detaylar hoşuma gitti. Uzun kol - kısa kol aynı fiyattaydı ama. Hem tayt hem forma için, tekrar almam gerekirse POC tercih ederim kesinlikle.

@BerkEvren
Teşekkür ederim. Gidip bir uzun kollu poc alacağım.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
ben specialized in yazlık modelini kulanıyorum kışlık modelinizde gördüm denedim gayet iyi içi pamuk kışın sıcak tutar Peti
de gayet iyi tavsiye ederim

@BerkEvren
Hocam Poc 150 diyip duruyorsunuz, burada satılmıyor, canımız çekiyor etmeyin :D Bu çocuklar Pocu nerden alsın :D Benim çocuğum Poc giymesin mi :D

@Türka¥
Sağdaki de Örümcek adam taytı galibaa... :D
Aynı onun kıyafetine benziyor:):harika:

@BerkEvren

Bahsettiğiniz Poc uzun taytın pad kısmından ben hiç memnun kalmadım. 1 saatlik sürüşte bile ciddi şekilde rahatsız ediyor ve acıtıyor. Çok az kullanıp hemen satmıştım.

@Ahmet Bilge Kaan AKINSen iste biz alir sana gondeririz.Forumdaslara yararimiz olsun.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@hayriünal
Sağolasın dostum, uğrarsan bi haber verebilirsen çok sevinirim :D Şu ayakkabı kılıflarından bir tane bulabilsem, belki bir de uzun kollu forma tadından yenmez :D

Geri