Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Exuma - Bahçeköy'e ağustos ayında gittiğimde uzun, kışlık mavic taytlar vardı, tavsiye ederim, oldukça uygun fiyata satılıyor.

Scudo
Germatürk ten bişeyler almak isterim.Ama Muğladayım,katolog veya web sayfası ,el ilanı ve var mı?

WhatsApp Image 2017-10-13 at 6.10.53 PM.jpeg WhatsApp Image 2017-10-13 at 6.11.15 PM.jpeg WhatsApp Image 2017-10-13 at 6.11.32 PM.jpeg

@m/yalcin

Sitesi var ama çalışmıyor. Yukarıda iletişim bilgileri var oradan iletişime geçerseniz yardımcı olabilirler belki.

@MrKüpeliDeli

Evet ceket on numara ve kesinlikle soğuk geçirmiyor. Ayrıca arkadaki cepleri de fermuarlı. Forma da 3 cepli olunca çok güzel oldu ikisi. :)

Bu arada forma resmini bu de mesaja ekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: m/yalcin
Aldığım bu tayt tek seferde 200 km yol yaptı on numara çıktı. Hava alıyor ter tutmuyor
(link)

Arkadaşlar bu iki ürün arasında yaklaşık 90tl lik fiyat farkı neden kaynaklanıyor? İkiside aynı marka,aynı sağlamlıkta.Bu kadar fiyat farkı sadece bağcıklarından mı geliyor nedir?:confused:
(link)

(link)

@shooter06
100 Olan modelde üst kaplama ile alttaki köpük birbirlerine birkaç yerden yapıştırılmış halde. Ektrafında siyah elektrik bandı var hatta. (Fotoğrafta bile belli oluyor)
500 olan olması gerektiği gibi iki malzeme birbirine kaynamış şekilde.
Yani aynı sağlamlıkta değiller.

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
@BerkEvren
Ben mukavviyet açısından demiştim ama dediğinizde doğru, bir kaç seneye, herhangi bir kaza olmasa bile ürün perte çıkabilir o zaman..

@shooter06
Kaza anında yani kask yere değdiğinde ilk olarak bu yapıştırılmış üst katman yere temas eder. Köpük darbeyi emer, üst katman köpüğü korur. Bunların birbirleri ile birkaç yerden yapışık katmanlar olması ikisininde işlevini azaltır.
Bu arada birkaç seneye gerek yok, bir kış yağmur yedimi 100 olan model komple açılıyor.

Uvex marka yarışçı kaskımı 5 yıldan fazladır kullanıyorum, hiç darbe almadı çok şükür, çok hafif ve hiçbir deformasyonu yok, çok memnunum.

Bisiklete başlarken aldığım zozo marka kaskı yine başlangıç seviyesi için kask düşünenlere önerebilirim f/p ürünü arıyorlarsa ideal olacaktır.
Sonrasında giro synthe mips modelini kullanmaya başladım bir yıla yakın zamandır da kullanıyorum, son derece memnunum. Hem hafiflik hem de aerodinami açısından başarılı ve güvenlik konusunda gerekli sertifikalara sahip bir ürün.
Son olarak da forumdan bir arkadaştan kask protone aldım, fikir almak isteyen arkadaşlara bu üç kask hakkında da bilgi verebilirim.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@BerkEvren
Şu ürün nasıl hocam sizce?
(link)
Hem hava deliği sayısı fazla, hemde sökülebilir iç pedleri varmış.Üstelik diğerinin üçte bir fiyatına?

@BerkEvren Hocam moon helmet mv88 modelinde dediğiniz kusur var mıdır bir bilginiz var mı?Bugün bir tane kask siparişi geçeceğimde son incelemeleri yapıyorum?

@shooter06 Sanırım Çin markası. Görmediğim denemediğim bir ürün birşey diyemem. Resimlerde gayet kötü duruyor plastik.
Kaskın kalitesi yanında raf ömrü konusu da var. N11 dükkanlarında bu da bir muamma. Bu sebeple en az Decathlon 500 serisi kaskı alın derim. Karşınızda muhattap olur.

• Beğen
@BerkEvren
Kaskların üretim tarihi üzerinde yazıyor mu? Ortalama 5 yıl ömrü oluyor değil mi?

@hydrocon
:D
Doğrudur, yalnız kendiside üst düzey ekipmanlara sahip olmasına rağmen ecel kapıya gelince fayda etmedi ne yazıkki.En sağlam açık kask, ortalamanın üstündeki kapalı motocross kaskları kadar koruyamaz malesef.Lakin oda bisiklette çok abes duruyor.
Şahsi konum üzerinden tartışacaksak,sadece kask almaya çıkmıyorum.Yoksa direk btwin kaskı alır geçerdim ama kask, gözlük eldiven ve bir kaç parça şey daha alacağım.durum böyle olunca paraları artıyor.Özellikle 120 tl olan gıant chill uzun parmaklı eldivenide almak istiyorum.moon marka kask, hem çok olumlu dönüşler almış,hem havalandırma delikleri sayısı çok,hem havalandırma delikleri altında petek ızgara var(saçımıza dal takılmaması veya delikler arasında böcek girmemesi vs) hem iç astarı çıkartılabilip yıkanabiliyormuşta.Üstelik ön rüzgarlığı bile var.Btwinde bu ek özellikler yok ama fiyatı moon 2 katı.sanırın çelikten yapmışlar.işte ikilemde bırakan yer burası.:harika:

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Kardeşim aslında işin espirisi şu; ne olduğu belli olmayan bir ürün almaktansa belirli markaların giriş seviye ürünlerini almanın hiçbir sakıncası yok. Bahsettiğin koruma kısmına katılıyorum motor kaskları gibi değil kullandıklarımız, koruma vs de kullanamıyoruz yol bisikleti kullanırken Sadece kullandığımız malzemenin kaliteli olmasına dikkat etmek kalıyor.

• Beğen
@hydrocon
Anladım hocam,o zaman uzatmaya gerek yok direk btwin beyaz kaskı sipariş geçiyorum bakalım.Eldiven sonrada alsak olur, kışlık fileli kar eldvenim var orta kalınlıkta bir kaç ay daha götürür beni.:D

Elde idare eden varsa fuzuli masraf yapmamak daha iyi olur [emoji106] Hayırlı olsun şimdiden..

• Beğen
@ömer yetmişüç

Merhaba,
bu konuyu açalı baya bir zaman geçmiş ama alıp kullandınız veya denediyseniz nasıl bir kasktır yorumunuzu yazabilirmisiniz? Carrera firması üretmiş bunları ve Carrera markasıyla daha uygun fiyatlı satılıyor Brooks'a göre. Ben de tipini beğendim ve almayı düşündüm ama kullanıcı yorumu bulamadım.

Geri