Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Scudo
@furkankilic

Btwin modellerine bakabilirsin.

@hydrocon merhaba (link) bende bu kask var

bir hafta önce yağmurlu zeminde kayıp yerde sürüklendim bende birkaç küçük yara ile atlattım olay sırasında kask darbe almadı diye hatırlıyorum,defalarca gözümle kontrol ettim hehangi bir şey görmedim bir kırılma ya da ezilme yok.bakmam gerekn önemli yerleri neresi?

bu kaskın önünde siperlik var bunu ben sehiriçin şehir bisikletinde kullanıyorum siperliği çıkartsam mı ki?

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@furkankilic
Giro Revel önerebilirim. Hem enseden hem çeneden ayarlanabiliyor. Gayet başarılı.

@Desert Fox

Öncelikle çok geçmiş olsun, yere vurmadıysanız iç köpük darbe almamıştır kullanıma devam edebilirsiniz fakat yere çarparak darbe alsaydı iç köpükte gözle görülür bir çatlama olmasa dahi emniyet açısından tekrar kullanmamanız sizin yararınıza olurdu.

Siperlik daha çok güneşin sizi rahatsız etmesine engel olmak için. Bir rahatsızlık varsa kullanma daha iyi [emoji106]

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
@furkankilic Cratoni'de bakabilirsin o fiyatlara bulunabiliyor.

ked'in kaskları dikkatimi çekti de hiç söz edilmiyor forumda. oysa almanya'da çok popüler ve sağlamlarmış.
made in germany olunca ister istemez güven duyuyor insan.

Arkadaslar exumanin taytlari nasildir. Su an btwin turuncu var bende eridi gitti pedi. İnternetten de almak istemiyorum. Yorumlarinizi bekliyorum

@alperenakalbtwin inlerin buyuk cogunlugunu exuma uretiyor.cok farkli olmayacaktir.magazasina gitme sansiniz varsa poc,mavic bakin

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu akşam güneş battıktan sonra "9 derece" gibi soğuk havada linkteki taytı test etmek amacıyla giyip turladım..
tabi üstüme ilave bir termal içlik + forma + yağmurluk da giydim.. soğuk havaya rağmen en ufak bir üşüme olayı yaşamadım :cool:

Qp0Xbr.jpg

sadece geçen sene ali'den aldığım kışlık eldivenler çuvalladı, ellerim parmak uçlarına doğru resmen dondu..
tek tesellim gündüz turlarında izmir o kadar soğuk olmuyor.. sonuçta bu kış pedallamak için hazırım!!!

(link)

@alperenakal exuma'nin taytlari jelli. Decathlondaki sünger taytlari değil en pahalı model olan 900 serisi taytlari exuma üretiyor.
Outlette jelli exuma, süngerli mavic taytlar var ve kesinlikle jellisini tavsiye edebilirim. Ayrıca arkadaşımizın koyduğu funkier tayt da bende var, o da harika bir tayttir ikisinden de çok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: alperenakal
@Türka¥

Aynısını 10-12 derece altında ben de kullanıyorum pek memnunum. Haftasonu hanıma da olduğunu test ettik, ben de daha ince olan taytımı (exuma Mavic) giydim, pazar gezmesinde fazla masraf açmadan idare ettik.

@ekranci ben ilk defa askılı tayt giyiyorum.. çok etkili oluyormuş hoşuma gitti..

bir de bu modelin önde fermuarı var ya, ihtiyaç durumunda bi sürü şey çıkarmadan işleri kolaylaştırıyor o da güzel :D

Dechatlon'dan aldığım mt34 bir ay içinde iç astarında bozulma olduğundan dolayı giyilmez hale geldi. Bugün iade ettim. Şimdi ne alsam diye düşünüyorum. Tekrar riske girilir mi? Bu civarlarda önerisi olan var mı?

@Fırat İler

MT34 bilmiyorum ama MT44'den memnunum. Yaklaşık aynı fiyatlarda satılıyor. Yalnız bu havalarda sürüyorsanız ayakkabı kılıfı da edinmenizi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Fırat İler
@Fırat İler Fiyatına göre oldukça iyi bir ayakkabı aslında. Daha iyi ayakkabılar için fiyatı baya yukarı çekmek gerekiyor. Aynı ayakkabıyı 1000 km üzerinde kullandım. Bol bol arazi yapıp defalarca makinede yıkadım. Henüz bir açılma - deformasyon olmadı. Sizinki biraz şanssızlık olmuş sanırım.

@BerkEvren aynen. piyasada çeşit yok bir de benim ayaklar palet olduğu için (46) beden yok. bir de kasada arkadaş 199 TL ye düşmüş dedi ama internette hala 249 TL. Kafa tam karışık.

@Fırat İler
Bende 45 giyiyorum. Ben de velespit mağazasından son kalan 45 olduğu için 199'a almıştım :) Kovalamak gerekiyor.
Decathlon internet ve mağaza fiyatı farklı her zaman. Mağazalarda son kalan ürünleri reyon boşaltmak için ucuza satabiliyorlar.

@erphan Uluslararası tura çıkacak bir bisiklet gözlüğünün sahip olması gereken özellikler desek:

Geri