Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Decathlon'dan normal taytımın içinde kullanmak üzere aşağıdaki külot şeklindeki içliği aldım.

(link)

Yol bisikleti ile 5-6 saat ve/veya 120-130 km kullanınca, hassas bölgeler ciddi tahriş oldu :)

Sakın aynı hataya düşmeyin :acpsnr:

Scudo
@Fırat Çiner

Ben Sora'nın bu taytını kullanıyorum çok beğendim. Santini sp 60 taytım var onla kıyaslarsam daha iyi. Tavsiye ederim fiyatı da indirimdeyse hala gayet iyi.

@Cem cm
Tavsiye için teşekkürler bende sora tekstilin taytını düşünüyordum.

Bu sora tekstil evime 500m uzaklık da ama yakın zamana kadar ne iş yaptıklarını bilmiyordum haftaya gidip ürünlerine bakacağım kalitesini nasıl olduğunu yazarım

60 TL sifir taytlar "Firsat reyonu" konu basligi altinda ekledim (link altta) ,resimler ve irtibat detaylarida yazili, inceleyebilirsiniz.

Fırsat Reyonu

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Daha önce sordunuz mu bilmiyorum ama sanki hatırlıyorum gibi. Exuma Bahçeşehir şubesinden bugün Mavic Cosmic bib tayt aldım kışlık, havale ettim parayı Mng kargoyla ücretsiz gönderdiğini söyledi müdürleri. Poc'un yazlık taytları vardı, mavic montlar falan vardı. Rapha formalar varmış başka neler var sormadım ama çok ilgili kendisi yani havale - kargoyla almayı düşünüyorsan bilgin olsun.

(link) ne yazık ki artık decathlon bu ürünü getirmiyor. Ben 199.99 etiket fiyatı varken indirimle 40 tl ye almıştım. Mavi jelli pedi, içinin polarlı olması ve mebranlı yapısı süper. Reflektörlü kısımları harika parlıyor. Bakırköy decathlonda hala 1-2 ürün gördüm ama etiket fiyatı 199.99 liraydı.

sora tekstil ile ilgili detaylı bilgi verebilecek, kullanıp tecrübe eden arkadaşlar buradan bizleri aydınlatırlarsa çok makbule geçecek. :harika: hem yerli, hem tasarımları güzel

Tasarımları nedense çok kötü geliyor bana. Basic, sade seven insana hitap etmiyor. Yoksa ben de almak isterdim.

@mubeac
Pazartesi sipariş ettiğim sora premium kısa taytı perşembe günü ulaştı aynı günün akşamı 10-15 km lik bir bisiklet sürüşünde denedim,ped kalitesi baya baya güzel kumaşıda güzel aynı şekilde kesimide, gel gelelim ben kış ayında neden yazlık kısa tayt aldım,biraz bütçemi düşünüp elimde mevcut olan kışlık koşu taytımı üzerine giyip kullandığım için yazlık tayt seçtim..

@mubeac
Bu ürünlerin orjinal hallerinin fotoğrafları var mı? İlk kez bir forma bu kadar hoşuma gitti. Sadelik harika...

@soulless abi bende ilk görüşte tamam alacağım forma bu dedim. Diğer formaların hiç biri hoşuma gitmiyor, çok absürt şeyler, tasarımlar. Böyle sade olan formalar daha hoş. Ama ne yazık ki alıp deneme fırsatım olmadı, orijinal hallerini ben de çok merak ediyorum.

Siteyi inceledim. Firmanın Antalya'da olması dezavantaj. Ürünleri görüp inceleme imkanı yok maalesef. Üzerimde denemek isterdim. Beden ölçülerine baktım. İdeal kiloma yakın olsam bile hala 3-4 kg göbek fazlalığım var. Ölçülere bakınca göğüs ölçülerine göre M beden alabiliyor iken bel bölümünde XL almam gerekiyor. O nedenle deneyip almak daha mantıklı. Formaları yapıları ve kesimleri gereği beğenmiyorum. Tam slim fit ölçüleri ile yapıldıkları için ve termat içliği bile vücuduma yapıştığından dolayı zorla giyen biri olarak formalardan hep uzak durdum. Yaz aylarında üste bir t-shirt altta ise pedli bir şort tercih ediyorum. Yine de bu formayı çok beğendiğim için denemeyi isterdim. En azından bir beden büyüğü alınabilir diye düşünsem de şu göbek işi bozuyor sanırım :)

Not: Bu firmanın ürünlerini İstanbul içerisinde satan bir yer mevcut mu?

Şimdi beden ölçülerini biraz daha inceledim. Alıp deneyen arkadaşların yorumlarını almak isterim. Beden ölçülerinde slim, pro ve regular değerleri mevcut. Sitede ise sadece regular tipine ait ölçü değerleri var. Bu durumda bu formalar regular olarak mı satılıyor? Öyle ise ve altta yazan t-shirt bedenine yakındır kısmı doğru ise bu formalar daha cazip olmaya başladılar benim için...

@soulless
Tayt için vücudunuzun en geniş kısmını yani basen kısmını metre ile ölçün örneğin ben small aldım 88-96 cm ölçüsünde,basen ölçümde 93-94 cm geldi tam oldu ,ayrıca vücut orantısı farklı olan kişilerde telefonla irtibata geçip konuşsa iyi olur yardımcı oluyorlar.

@Fırat Çiner
Teşekkürler. Yalnız tayt değil forma almayı düşünüyorum. Bir de ürünleri görmeden almak istemem. Firma ile irtibata geçeceğim.

Kask mojito aldım Erdoğanlardan. Kafa ölçüm 58 cm, M bedenin üst limiti 58, L ise alt limiti 59 kaldım arada. Hangisini almalıyım? İndirim var diye L aldım şimdilik olmadı değiştirirm siparişi.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Geri