Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Şunu kullanmıştım. Oldukça memnundum. yüzüme tam oturuyordu.
(link):

ancak unutmamalısın ki herkesin yüz hattı ve ölçüleri farklı olduğu için birisine uyan gözlük bir başkasına uymayabilir.

2013 yılının konusuna cevap verdiğimi şimdi farkettim. Özür :) ama belki işe yarar :D

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
Scudo
@Tamer KAMIŞLI
(link)
Polarize ve UV koruması aynı şeyler mi?

@UPCycling Hayır polarize olması gözlüğün üzerine gelen belli acidaki ışınları gecirmesidir. Uv korumasi ise ışığın gozle görmediğimiz ama goze zarar veren mor ötesi ışınların gecirilmemesidir.

• Beğen
fazlaca düşünmeye gerek yok. bütçe sonuna kadar zorlanıp bunu almak lazım. kullanırken asla pişman olmazsın lakin cüzdanda açacağı delik çok derin :)

(link)

@isamorgil
Abi gözünü seveyim ben bu parayı heybeye vermedim yahu:confused:(Öğrenci:booo:)

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@Pamuk aynısı mı... sizin orjinali ile karşılaştırma şansınız oldu mu ? bende aliden alınmış aynısı olduğunu iddia eden gözlük var pekte aynı değiller.

@UPCycling decathlon devam o halde :)

Ekleme:

jamie-maidment-oakley-crash.png

bu abi aliden alınmış çakma gözlükle bu hale gelmiş. aman dikkat diyeyim.

(link)

• Beğen
Arkadaşlar bu taytlardan hangisini önerirsiniz? Lusso çok fazla olumlu yorum almış ve bir site tarafından da tavsiye edilmiş. Altura da epey indirim yapmış gözüküyor ancak normal fiyatını inceleme siteleri pahalı bulmuş. Yani anladığım kadarıyla olması gereken fiyatına düşmüş.

(link)

(link)

Decatlonda 85 TL'lik uzun taytlar var(askılı değil) onlara ne dersiniz?
1-2 saatlik sürüşler için çok fiyat olarak uçmadan uzun tayt arıyorum aslında(100 tl civarı)

(link) ben az önce buradan exuma tayt aldım satıcı indirim yaptı sağolsun alacak olan varsa 1 tane kalmış.

Şu iki taytı kullanan varmı,ped kalitesi nasıldır ?

(link)

(link)

@Fırat Çiner SCOTT kesinlikle alma kağıt gibi çok ince pedi var.
@alcest lusso aero 50 kullanıyorum bir alt modeli çok memnunum progel çok daha iyi bir model olacaktır.Alturayı kesinlikle öneriyorum 2 tane altura taytımın ped kısmı yerinden çıktı ve çöp oldu.

@Ertan M.
Altura için önermiyorum diyecektiniz sanırım.
Ben de night vision windproof altura uzun tayt aldım ve aynı şey başıma geldi. Henüz belki 5 sefer falan giydim. Aşağıda da fotoğrafı var :( Mail atsam işe yarar mı acaba?

(link)

@alcest aynen yanlış yazmışım 2 tane tayt bu şekilde çöp oldu mail atsanız sonuç ne olur bilmiyorum.Ben 8 ay civarında kullandım bu hale geldi sizin 3 5 seferde ise baya çabuk deforme olmuş.

@Ertan M.
Pedi diktirip kullanmaya devam edemez miyiz? Neden çöp oldu?

Mail attım bakalım ne olacak.

(link) bu taytın pedinin sünger mi yoksa jelli mi olduğunu bilen var mı?

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
@Fırat Çiner
Scott Authentic tayt kullaniyorum, cok memnunum. Kalite siralamasi şöyle Basic-Authentic-Pro
Simdi ben bu tayti gecen sene 120 liraya aldim. Basic'ine suan 200 lira diyorlar. Cok pahalı. Yurtdisindan kargo ve gumruk dahil o paraya daha kalitelisi var.

Geri