Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@furkankilic
Lazer Big Vandal,Giro Bishop tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
Scudo
@bibisiklet Aynı kafadayız, L almıştım memnunum. Zaten buff, bere vs. takınca hafif gevşetmek gerekiyor.

@gio Ked kullandım, oldukça memnun kaldım... Tam bir fiyat performans markası, tavsiye ederim. Sonrasında KASK aldıktan sonra fiyat farkına değmezmiş onu farkettim.

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
Kask Mojito ile Oakley Radar modellerinin uyumlu olmadığından şikayet edilmiş genel de yurtdışı forumlarda. Gözlük kolunun uzun olduğundan kask itiyormuş gözlüğü. Bu iki ürünü kullanıp da bu şikayeti olan var mı? Ya da olmayan.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Abartı olmasada benzer sorunu Infinity de yaşıyorum ama dediğim gibi abartı değil.

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
@hamlet2006 Benimde kullandığım Lazer tonic kaska bakabilirsin fiyatına göre çok iyi bir kask

https(link)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Fatih.acar Lazer Big Vandal kullanıyorum.Ben de memnunum.Lazer gerçekten iyi bir kask

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
Btwin 500 Yol Kaskı nasıldır? (eski 700)
f/p olarak makul gibi duruyor ancak ayar mekanizması biraz soru işaretleri oluşturmadı değil.

big_382b8420-b2c8-4497-8b19-a5220ba7449f.jpg

Linki:
(link)

@alcest Ben aldım ancak memnun değilim, çok fazla hava alıyor

shimano s20 R

B
@Tuurok
Benimki arka cepte kırıldı. Oakley aldım.

@alcest
Çizilmez cam yazıyordu. Alalı bir hafta olmadı ön cepte camları çizildi.:)

3 yıldır Cratoni kask kullanıyorum cok memnunum. Bir çizik bile yok çünkü hiç kafamı bir yere çarpmadım. :)

@bibisiklet

kask mojito ve oakley radar kullaniyorum..herhangi bir sikayetim olmadi..iki urunu de yaz baslarinda aldim.tum sezon boyunca sicak havalarda ,kask alti bere ile vs kullandim.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Fatih.acar Önerdiğiniz Lazer Tonic kaskı aldım, çok teşekkür ederim. Bu gün kargodan geldi çok rahat ve hafif bir kask gerçekten. Fikir vermesi açısından birkaç fotoğraf atayım.
IMG_20171213_202330.jpg IMG_20171213_202322.jpg
IMG_20171213_202337.jpg IMG_20171213_202356.jpg
IMG_20171213_202422.jpg IMG_20171213_202409.jpg

205 liraya aldım. Bu fiyat aralığında bütçesi uyan arkadaşlara tavsiye ediyorum.

IMG_2470.JPG Met Manta, tavsiye ederim. Çok memnunum.

Eksi yönü: 30-35 derece gunlerde, direk gunes isiginda isinabiliyor.
Ayni sebepten 5-10 derece civari sicaklikta da kask altına bir şey giymeye gerek kalmıyor.

@K-Pax Hayırlı olsun yardımcı olduğuma çok sevindim kazasız sürüşler dilerim :harika::)

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
asla ikinci el alma ve alabilirsen santini al derim

Geri