Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

Kask markasından bir tık daha iyi olduğunu düşündüğüm kask modelidir

(link)

Scudo
Ked,
Giro,
Bell,
Kask;Markalarını öneririm.

Ben de aşağıda linkini verdiğim taytı satın aldım. Elimde bir de Mavic'in iç taytı mevcut. Ama Sora Tekstil'in taytı çok daha rahat geldi bana. Ped kalitesi beklentimiz üzerinde çıktı. %30 indirimdeyken kargo ile birlikte 109 lira civarında tuttu. Tayt arayışındaki arkadaşlara tavsiye ediyorum.

(link)

Merhabalar. Forma tasarlamak istiyorum ancak Sora'nın sitesinde buna dair herhangi bir link'e rastlamadım. Bir bilgisi olan var mıdır?

DÜZENLEME: Ya da, Jordanred formaları ile kıyaslayabilecek? Şimdiden teşekkürler. :hhhhhh:

Sora' nın kışlık Premium taytını 200 km kadar kullandım. Net konuşayım; tutkunun 15 liralık termal taytı kadar soğuktan korumadı. Ayrıca ürünü satın almadan önce attığım mail' e cevap hala gelmiş değil.

Konfor kısmına gelirsek ped yumuşak, eyvallah ancak yeri bence çok önde. Konfora yönelik ayar yapılmış dağ bisikletinde ped istediğim konuma denk gelmedi(bisikleti agresifleştirdim sıkıntı çözüldü)

Anlamadığım bir şekilde bütün kalçam ilk 4 sürüşte resmen yanmak suretiyle acıdı. Kalça limitim beden tablosuna göre tam xl' ı fit, xxl' ı rahat giyebileceğim konumdaydı. (Xxl aldım)

Zaten taytsız 3 saat sürüşlere alışık olan kalçalarım ilginç şekilde pedli tayta geçince Pert oldu. Kısaca genel olarak iletişim olsun, beden ölçüleri olsun kötü. Taytın da soğukta işlevsiz olduğunu hesaba katarsak sele kılıfını tutku termal tayta dikip giysem daha az pişmanlık duyardım :snzdglsn:

Pedli taytlar genel olarak bu şekildeyse beklentimi fazla yüksek tutmuşum. Bunun yerine Brooks tarzı sele almak çok daha mantıklı.

Not: herkes benim yaşadığım sorunu yaşayacak diye bir şey elbette yok ama en azından bedene göre bacak boyu falan eklenmeli. Kışlık taytın üstüne bir şey giyme ihtiyacı olmadan giyilebilmeli.

Not 2: soğuk dediğim de en fazla 0 derece.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Mustafa Zeybek
Aynı sorun bendede mevcut sorun şuki;Yazlık premium tayt aldım ped in konumu biraz önde kalça kemiklerime denk gelmiyor ayrıca bacaklardaki lastik şerit yerine daha güzel bir sistem yapılabilir örneğin;btwin 500 serisi taytlar gibi.Daha önce kipeonun taytını kullanmıştım onda böyle sorun yaşamamıştım.

@Mustafa Zeybek bence kışlık demelerinin sebebi sadece uzun olması. Muhtemelen yazlık ile aynı kumaştan yapılmıştır. Ped konusunda sorun yaşamadım ama hiç 3 saatlik sürüş yapmadım.

Bir de "yanma" sorunu en alta iç çamaşır giyince olmuştu bende. Doğrudan taytı giyince sorun çözüldü.

@K-Pax
Ben direk taytı giyiyorum.

Bir de siz yazınca aklıma geldi; tayt tek parça değil. Sanki yazlığın üstüne kış eki dikilmiş gibi. Tam bu dikiş noktasından bacağımda iz oluyor her sürüş sonrası. Sanırım bacağıma göre dar geliyor. Diğer taytlarda böyle bir sıkıntı var mı bilmiyorum. Dar geliyorsa beden tablosu hatalı demektir. Beden tablosuna göre xl' ın sonu, xxl' ın başındayım ve tayt xxl...
DSC_1425.JPG

Ben bir defa 4.30 saatin üstünde sürdüm. Çileydi resmen. Oturma kemiğim dışında her yerim ağrıdı. Sürekli taytı çekip çekip durmak da cabası.

@Fırat Ç.
Benimki bisiklet üstünde değilken denk geliyor ama biraz sürdükten sonra kayıyor sanırım

@K-Pax
Acaba taytın resmini koyabilirmisiniz, renk kalitesini merak ettim, nasıl görünüyor.

@Mustafa Zeybek
Aynen beden doğru ama yol bisikleti kullanıyorum elimi direksiyona atınca durum dediğim gibi ayrıca bacaktaki kayma önleyici lastik çok sıkı biraz hatalar mevcut ama pedin konumlandırılması yanlış fiyatı biraz yüksek olupta kesimi güzel olanlar mevcuttu almadım.Bunu aldım biraz pişmanlık yaşıyorum.

Ben de beden tablosuna göre s aldım fakat bol geldi. Xs ile değiştirdim. Henüz sürmedim.

@Fırat Ç.
Normalde hiiiç yapmadığım bir şeyi yapıp param yurtta kalsın dedim. Aynı fiyata northwave, daha ucuza altura' lar vardı wiggle' da. Ben de aynı şekilde pişmanım :ckskc:

• Beğen
Tepkiler: Fırat Ç.
Yakın zamanda ben de bir forma aldım. Kalitesi beni çok memnun etmedi. Tekstil olarak ürün bence çok zayıf.

Mesela bu fotoğraf parlak olduğu için çok belli olmuyor ama kolun ucundaki yazı çok silik. Baskı kalitesi çok zayıf.
IMG-20180107-WA0014.jpeg

Bu fotoğrafta net olarak belli oluyor. Yaka kısmında olan bedeni gösteren kısım neredeyse hiç okunmuyor. Sanki defalarca yıkanmışta eskimiş bir görünümü var. Bunlar detay belki ama önemli. Az para vermiyoruz.

Ayrıca arkadaşların belirttiği gibi firma maillere cevap vermiyor.

IMG-20180107-WA0016.jpeg

@Adrenalin26Rengi fena değil.
15db65a653c115db184b1f9da30ce3ed.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sora tekstil üretimi evime yürüyüş mesafesiyle 20 dk. Sürer gidip incelemek istedim eğer satış yaparsanız da elden almak istedim ama üç kez aramama rağmen bir yetkiliye ulaşamadım bende vazgeçtim kendileri kaybeder

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Bende sora tekstil uzun kollu formasını kullanıyorum.Forma gayet güzel,memnunum.Sadece kalıplardan ötürü uzun belli olan modelini almak zorunda kaldım.Oda bisiklet ceketinin altında sıkıntı yaratıyor.İlerde hoşuma gitmezse bir terziye kısalttırırım diye düşünüyorum,tabi yapabilirse....

Onun dışında, internet siteleri içerik bakımından çok yetersiz, internet ayağını yeni kurduklarını söylüyorlar ama ne bileyim 3 fotoğraf yüklemek zor olmasa gerek...Sonuçta bu alana bakan bir kişi olması lazım,haftanın 6 günü çalışıyor olsa sabah 8 akşam 6 yapsa bir haftada tüm ürünlerin fotoları çeker yükler geçer..Diğer yandan maillere geri dönüş yapmıyorlar,bu kadar aciz bir durum var. Sanırsın, tek kişi formayı kesip biçiyor,netten satıyor, banka posta işlerini yapıyor diye düşünürsün...

@Tuars07
Tok satıcılar demekki,
@K-Pax
Gayet güzelmiş siyah, sade,birde kırmızısını görürsem güzel olucak:)

Maillere dönüş yapmadıklarını önceden bilsem almazdım. Niye aldın derseniz %30 indirim vardı ve haftasonuydu. Yaşadıklarımda yalnız olduğumu da gördükten sonra kimseye tavsiye etmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Tuars07
Mesaj alınmıştır, uzak duruyorum. Teşekkürler herkese. :D

Geri