Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

@Fırat Ç.
Ben Craft ve Castelli kullanıyorum gayet rahat ve kullanışlılar tavsiye ederim :)
9207056138270_1116030_F__jpg.jpg 9391175008286_1128709_Black_1_jpg.jpg

• Beğen
Tepkiler: Fırat Ç.
Scudo
@Bigpatron
Hocam çok güzel duruyorlar ama bunlar 300-350 tl den aşşağı değillerdir. :rolleyes::D

@Fırat Ç.
Evet fiyat olarak biraz pahalılar ancak ucuz alıp 1 sezon kullanmaktansa biraz fazla ödeyip 3-4 sezon hatta daha fazla zamanda kullanmak daha mantıklı. Ucuz olarak wish,aliexpress gibi sitelerdende satın alıp denedim ama hiç kullanışlı değiller, afedersin adamın kıçından kayıyorlar, kumaşları insanın tenini yakıyor ve kullanılan pedleri beş para etmez.

Yukarida arkadasin verdigi linki hatirlatayim. Fiyatlar makul sayilir. Urunu bilmiyorum. Rlime ulasinfa yorumunu yazacagim insallah Funkier Hueza Elite Bib Shorts - 2017 | Merlin Cycles

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hardmantr Hocam L size olur hatta tam olur kanaatindeyim ancak mesajınızı ancak gördüm siteye ne zamandır girmiyordum

@Motorola Güle güle kullanın umarım memnun kalırsınız

• Beğen
Tepkiler: Motorola
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Acaba Bursa'da uygun fiyata, uzun sürüşler için uygun bisiklet taytı satan bir yer biliyor musunuz? Popomun ağrısından 2 gün arka arkaya bisiklet süremiyorum :(

@Bisikletkolik Esra , aramıza hoşgeldiniz.Şehrimiz firması Kipeo nun yanı sıra Aydın Bisiklet,Decathlon,Dr.Bisiklet gibi yerlerde aradığınız ürünleri bulabilirsiniz.

@cazci Teşekkür ederim. Hoş bulduk :) Kipeo'nun web sitesine baktım da fiyat yazmıyor. Acaba fiyatlar hakkında (yazlık tayt) bir fikriniz var mı? Ayrıca satış yerleri nerede acaba?

@Bisikletkolik Esra, Kipeo üretim ve satışı yaptığı aynı adreste hizmet veriyor.Kabaca tarifle: Yüksek İhtisas Hastanesi kavşağından aşağıya inince sağdan 4. yada 5.sokaktan(yanılmıyorsam)girince soldaki dükkanlardan biri.
Yerinde fiyat ve beden bakmakta yarar var.Kimi zaman az defolu ürünler ucuz olabiliyor...

• Beğen
Tepkiler: Bisikletkolik Esra
@Bisikletkolik Esra , o civarda atölye ve dikimevleri var.Güvenlik sorunu olacağını sanmam.Tabi tayt giyince bana bile yan bakıp laf atan pirimatlar çıkabilir:koptum:..

biz gurup olarak soraya yaptırdık.fena değil.o fiyata daha iyi ürünler bulunamayabilir.adamlar sonuçta istediğin dizaynı uyguluyor.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
(link)
(link)
(link)
(link)

Arkadaşlar merhaba, bu 4 kask arasından hangisini önerirsiniz?

@Vanutti Prowell'de,Limar'da piyasada satılan iyi markalar..
Bütçene göre,kaskın ağırlığını da göz önünde bulundurarak seçimini kendin yapman lazım..
Tip olarak,bence limar 777 iyi..Tabi karar senin..

@ahlaksız aslında şu karbon görünümlü limar hoşuma gitti ama o da mtb kaskı mı anlayamadım. Bazı yerlerde mtb diye geçiyor bazılarında da yol bisikleti. Ben yol bisikleti için bi kask arıyorum.

@Vanutti yol bisikleti kasklarının önlerinde güneşlik olmuyor..Bu bakımdan,kaskın önündeki o aparatı olan kaskları eleyebilirsin..
Btwin'in şu kaskına da bak;
(link)

Yol biskleti kullanan arkadaşlar giro revel ile limar 777 ultralight kask arasında kaldım
Giro revel siperlikli ama ben sperliği çıkarmayı düşünüyorum siperlik bağlantı delikleri hoşuma gitmiyor
Limar ise yol kaskı
Fiyatları 170ra civarı
Kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum
(link)
(link)

@sefa şeker
Limar dan memnun musunuz 777 ile 778 arasında ne fark var biliyor musun

@Mrmath
Giro modeli daha mantıklı duruyor yani limar sanki baya bir eski ürüne benziyor ayrıca kafanıza uygun bir kask alın ne bol ne de aıkı olsun tam otursun.

@Fırat Ç.
Yani çok fazla deneme şansı olmuyor açıkçası bir markanın olduğu mağazada diğeri olmuyor maalesef hepsini deneyebileceğimiz bir mağaza yok kada çevresni ölçtüm 54 cm
İnternet alışverişi düşünüyorum

@BerkEvren
Siz giro revel kullanıyor musunuz siperliği çıkarınca delikleri kapatmak için ek parça var mı acaba

@Mrmath bende kasklara bakıyorum..Giro Foray'ı düşünüyorum..O öndeki siperliği filan yok..
220 liraya M beden var;
(link)

Geri