Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Scudo
@Ruhpastası
100 Dolar civarı şunlar var;
(link)

Genelde 140-150 Dolar civarı oluyorlar. (Ya da 34-35 numara gibi seçenekler kalmış oluyor)

@BerkEvren fiyat olarak başka sitelere göre ucuz fakat beni aşar :)

@Ruhpastası
Cırt cırt < klips < boa... fiyatları artıyor bu sırayla :)

• Beğen
Tepkiler: ATTy
@Ruhpastası
Kaç numara bakıyorsun ?

@Ruhpastası
Wiggle kargoları 10-15 günde ulaştı bana hep. En fazla vakit kaybı Türkiye'ye girince oluyor. Merkezi bir yerdeyseniz bekleme süreniz azalıyor.
Şöyle de bir konusu var;
Wiggle gönderim

Konuya pedal önerisi için gelenler için;
Bisiklet ayakkabısı giymeden sürmediğim için tek taraflı pedalların bir esprisi yoktu benim için.
Crank Brothers Eggbeater 1 kullanmaya başladım. 4 taraftan kilitlenebilmesi ve hafifliği ile çok başarılı bir ürün.
IMAG2625.jpg

@Bigpatron mtb ile aynımıdır? Mtb de 43 giyiyorum ayak numaram 42.

@Ruhpastası

1 numara büyük alacaksın zaten herzaman :)

Şu siteye bakarmısın biraz ucuz gibi. 3 farklı linkten girdim aynı ayakkabıyı farklı fiyat gösterdi. Ülkesine göre muamele yapıyor site resmen :D

(link)

(link)

(link)

Hazır konuyu bulmuşken, Shimano M089 ayakkabı aldım, aklımda günlük de giyebilmek adına PD-M424 pedal almak vardı ama dağ bisikleti ayakkabısı olduğu için spd'yi takarken bir sorun çıkıp çıkmayacağından emin olamıyorum. Bu arada Shimano önerilen pedal olarak M530 diyor. Dişli bir ayakkabıyla M424 kullanan birisi varsa yorumunu bekliyorum.

@Ruhpastası @Bigpatron
Bisiklet ayakkabılarının ölçüleri markaya göre değişiyor arkadaşlar. Kafadan 1 numara büyük alın demek doğru değil. Mesela ben normalde 44 giyerim. Shimano'da 45 olurken, Scott 44 tam oluyor. Ama boa'lı modeller daha dar. Onlarda 1 numara ekleniyor üstüne. Yani bu işin kuralı yok. Mümkünse deneyin, değilse o markanın beden ölçü tablosunu bulun derim.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@BerkEvren
Doğrudur ben BOA haricinde diğerlerini hiç kullanmadım dolayısıyla hep 1 numara büyük oluyordu. Teşekkürler bilgi için :)

Ayağımızın ölçüsünü cm bazında düşünerek ayakkabı sipariş edersek daha iyi olur çünkü 44 numara olupta 27.5 cm var 43 numara olupta 27.5 cm var.

Bir ayakkabının 46 numarası, diğerinin 46 numarasından küçük ya da büyük olabilir. Alacağınız ayakkabı markasının ölçülerini mutlaka araştırın. Eklediğim linkte ayak ölçünüzü nasıl alacağınızı görebilirsiniz. Numara olarak, belirlediğiniz ölçüden en az 5-7 mm büyük seçim yapmanız gerekiyor.

(link)

Arkadaşlar merhaba.

Lazer genesis (lifebeam) hakkındaki görüşlerini nelerdir? İyi midir?

Bi arkadaşıma hediye gelmiş kendisine küçük geldiği için cüzi bir rakama ben alabilirim. Denedim bana tam oldu...

Şimdiden teşekkürler.

00B7136D-2293-4D96-B3F0-99EA327C98C6.jpeg CC425038-04C6-4CFB-A0C6-736BFC778432.jpeg E4B49989-1D9A-441A-8FC5-E64AE38CFBEA.jpeg Bugun decahatlonda b’twin 500 ve 900 ü denedim
900 çok güzel ama ip ayarı yok kulağımı ve çene altımı rahatsız etti bana uymadı yani ben de 500 ü aldım 140 lira beş taksit
İkisinde de çok kaliteli malzeme kullanmışlar ve cidden çok hafif almadan önce kask kafamda 10 dakika kadar reyonda dolandım belli bir süre sonra kafamda kask olduğunu unuttum bile alternatif olarak değerlendirebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: ares0027
Geri