Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Scudo
mtb platform spd ve mtb ayakkabıyı yol bisikletinde kullanmaya devam edicem. zira çok para ediyor ikisi. bakmadığım internet dükkanı kalmadı. sağlık olsun

@volkan ismail
Evet mtb tipi. Ama ben yol bisikletime taktım. Yol tipi kaller yere sürtündüğü ve rahat yürümeye imkan vermediği için tercih etmiyorum ben.

@Fırat Ç. @BerkEvren Teşekkürler.
Halihazırda ben de yol bisikletimde mtb ayakkabısı kullanıyorum. Fakat yol tipi de edinmek istiyorum. Çok fazla pedal seçeneği yok gibi. Wiggleda sizin kullandığınız modeli yol kategorisinde sınıflandırdığı için sorma ihtiyacı duydum. Aslında şeklinden de anlaşılıyor ama site yanılttı biraz.

@volkan ismail
Amatör yol bisikleti kullanıcısı iseniz benim gibi,ben aldım tamam biraz etki ediyor dağ spd sine göre ama şöyle köy yolları hafif taşlı alanlara girince işin rengi değişiyor birde kaller sorunu var eridimi değiştirmek lazım kısacası amatör,hobi amaçlı kullanıcı iseniz hiç yol spd si almanıza gerek yok bende hafif bir pişmanlık var.

(link)

Arkadaşlar bu pedal hakkında görüşlerinizi alabilir miyim ? yol için uygun mudur ? başlangıç seviyesi olarak iş görür mü ? Bir o kadar önemlisi 43 numara giyiyorum. Genelde 1 numara büyük alın tavsiyesi bu model için de geçerli mi ?

@Hurol Yoney

Denedim bu ayakkabıyı 43 giyiyorum normalde ama bunda 43 numara biraz üst taraftan sıktı.44 numara iyiydi.Deneme şansın varsa deneyerek al

(link) ,

Bu üründen kullanan ya da bilen eden var mı arkadaşlar?
Eşofmanımın altına giyeceğim için bu tarz birşey arıyorum ürün açıklaması yorumları hoşuma gitti birde size sormak istedim.Ortalama 60-70 km sürüş yapan biriyim çıktığımda,dağ bisikleti ile.Beni rahata kavuşturur mu? :)

@srtkmc
Yazıyı bunu giyerek yazıyorum. Nefes alma kabiliyeti muhteşem. Konforu sora Premium taytın ped kalitesi kadar olmasa da güzel. Sünger olduğu için ezilip dümdüz olma ihtimali de var tabi. Benim önerim jel pedli tayt almanız.

Bir defasında sabah bunu giyerek 3 saat kadar sürdüm. Rahatsız etmedi ama eve gelip sora yı giyip tekrar çıkınca aradaki farkı net hissettim.

• Beğen
Tepkiler: srtkmc ve MakRo
@Mustafa Zeybek Teşekkürler dostum,pekı bu fıyat bandında jelli olacak sekılde tavsıyen var mı? Biraz baktım da 100 lıra altında yok sanırım, Ogrencı butcesını biraz sarsar :)

@srtkmc
Valla ben bunu bir arkadaşım sayesinde indirimde 20 ye aldım. Sora taytı da indirimle 118' e almıştım. Çok hakim değilim ancak jeli tayt için en azından 100 lira "bayılmak" gerekiyor sanırım.

• Beğen
Tepkiler: srtkmc
@srtkmc yazmak konusunda kararsız kaldım,zira; her ne kadar sitede bir aliexpress ürünlerine karşı önyargılar olsa da 60TL civarında fiyatlarla alınabilecek jelli taytlar var. Burada Aliexpress reklamı veya borazanlığı yaptığım sanılmasın ama belki yararlanmak isteyebilirsiniz. Jelli pedli model: (link)

Ayrıca Decathlon'dan 500 BİSİKLET ŞORT İÇLİK de aldım. Yine Decathlon'dan aldığım koşu şortu ile kullanıyorum Ancak pedi sünger

Decathlon dan 100 liraya süngerli tayt alacağına, AliExpress den 60 liraya jelli tayt almak daha mantıklı geliyor. Neticede Decathlon ürünleride kaliteli sınıf ürünler arasına girmiyor pek, bu yüzden AliExpress ürünleri ile kıyaslanıp tercih yapılabilir.

@ErHan72 Teşekkür ederım, ön yargım yok kesınlıkle hatta degerlendırıcem oradan hıc bakmamıstım aslında.
Ancak haftaya haftasonu tur var ona almam lazım bırsey, hıc yok cunku :) O yuzden daha sonrakı alısverısım ıcın alıexpresten bakacagım.Tesekkurler herkese.

@srtkmc Daha önce alışverişiniz yoksa elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız. Linkteki şortun askılısı ben de var; pedi jelli hissediliyor. Tabii jel ne çok kalın ne ince. Soğuk su 30 derece ile yıkanmalı. Sağlam bir ürüne benziyor. En azından Decathlon dan 500 içlik alın Hiç olmamasından iyidir

@srtkmc@srtkmc bedenin nedir ?
elimde bir adet M,bir adet L sadece birer kez giydigim decathlon askili tayt var.İkisi de sifir gibi.Sorun yapmazsan ucretsiz verebilirim birini.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hayriünal Hocam cok Teşekkür ederım ılgınız ıcın sorun olmaz tabikı ancak esofman altına gıyıcelek şekilde bır sey arıyordum bazı sebepler veya cekıncelerden dolayı dıyeyım alırım gıymem falan bosa gıtmesın, kullanıcak bırıne gıtsın daha verımlı olur.

Ince dusuncenız dusuncenız ıcın cok Teşekkür ederım Harıkasınız :)

• Beğen
Tepkiler: hayriünal
@srtkmc sevgili kardeşim (Müsade isteyerek tekrar böyle yazıyorum) @hayriünal incelik göstermiş. Kendisi daha iyi bilecektir muhakkak ama askılı taytı eşoftman altında rahatlıkla giyebilirsiniz diye düşünüyorum. Zirâ vücudunuzu saracaktır. Paçaları lastikli eşoftman dahi olsa rahatsızlık vermeyecektir. Büyük ihtimal eşoftmanınız çok sıkı değildir zaten. Değerlendirin bence

Geri