Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@Hayatikiteker

Rezalet derken neden bahsediyorsunuz? Ben de gideceğim yakında da merak ettim. Bir de mavic ürünler var mıydı? Ceket, içlik gibi.

Scudo
@alcest Ben yazlık tayt alacaktım herşey çok karışıktı kimi taytlarda ise ufak defolar vardı dediğim gibi kışlık ürünleri daha açmamışlardi mavic marka ürünleride var

• Beğen
Tepkiler: alcest
@Hayatikiteker @alcest 1 hafta önce esenyurt şubesindeydim. Poc & Rapha tayt, forma ne ararsanız vardı. Hatta poc avip serisi tayt aldım. Çook rahat ve kaliteli tavsiye ederim.

@BerkEvren
(link)

Şundan aldınız sanırım. Fiyatı ne kadardı?

@Hayatikiteker
(link)

Şöyle bir site var. Sanırım bunlarda exuma'dan alıp satıyor.

@alcest 150 Tl ithal olan tüm tayt ve formalar. (Poc, Rapha) Poc avip serisinin kısa askılı taytı, uzun ve kısa kollu formalarıda mevcuttu. Yolladığınız linkte mevcut onlarda.

@Hayatikiteker

Sezon bittiği için eldeki ürünlerin de en kötü durumda olanları kaldı.

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
Kışlıklar çıkarılınca haberi olan arkadaş yazarsa sevinirim. Ben Şile'de olduğum için özel olarak gidip bakacağım da. Boşuna gitmeyeyim :)

• Beğen
Tepkiler: ekranci
max 120 tl bütçeye kask önerir misiniz? (link) bunu birisi önerdi ancak buraya da sormak istedim

@DESERT FOX Ben bunun fosfor yeşilini kullanıyorum. Malzeme kalitesi gayet güzel. Bir kaza yapmadım fakat güven veriyor insana. Şık ve başa tam oturuyor. 3D adjust denen sistem bildiğimizi başa montaj sistemi olsa da kaskı gayet sabit tutuyor kafada. Azıcık büyük gözükebilir. Tek sıkıntısı o.

@Pabioo kafam 57-58 cm çıkıyor 57-61 olanı alsam büyük mü olur ? bir de 53-57 var o küçük gelecek

@DESERT FOX57-61 olani alin.Digeri kucuk gelir

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hayriünal kasklarda şehir dağ diye kategori var sizce çok fark var mı? bunu alıp geçeyim diyorum

@DESERT FOXBisikletiniz yol bisikleti degilse ve cok fazla egilerek kullanmayacaksaniz pek birsey fark etmeyecektir.

@ekranci

Kendimi cevaplayayım, 23'ünde aldığım tayt dün yurtdışına sevk edilmiş, bu sabah giriş yapmış, 28.6 lira gümrük çıkmış. :agla: Öte yandan yarın elimde olursa şahane olur :komik:

• Beğen
Tepkiler: HasanTiçır
@hayriünal şehir bisikleti hocam çok sağolun hemen sipariş edeyim kelle boş gitmesin

@hayriünal hocam kask bugün elime geçti cidden büyükmüş hattta kafam kadar ama güven veriyor.ilk defa kask kullanmaya başlıyorum bu zamana kadar allaha emanet gittim kendimi güvende hissetmeyerek.tipim iyi olsaydı buraya foto atacaktım ama tipimiz kötü napalım:(

@DESERT FOXKaska goz olarak alismak biraz zaman aliyor ama onemli olan guvenlik.Kazasiz gunlerde kullanin.

@hayriünal hocam bu alttaki tokalı sistemin ipin uzunlugunu bir türlü ayarlayamadm onu nasıl yapıcam?

50 tl ye kadar alınabilecek en iyi kısa parmak eldiven hangisidir arkadaşlar?

Uzun tayt ve forma konusunda tavsiyeye istediğim var Çin'den getirmek istemiyorum. Vergi dilimi ile birlikte aşağı yukarı aynı civara geliyor. Kalitesi de şüpheli. Decathlon da gördüklerim pek kaliteli gelmedi.

Geri