@alcest Ben yazlık tayt alacaktım herşey çok karışıktı kimi taytlarda ise ufak defolar vardı dediğim gibi kışlık ürünleri daha açmamışlardi mavic marka ürünleride var
@Hayatikiteker@alcest 1 hafta önce esenyurt şubesindeydim. Poc & Rapha tayt, forma ne ararsanız vardı. Hatta poc avip serisi tayt aldım. Çook rahat ve kaliteli tavsiye ederim.
@alcest 150 Tl ithal olan tüm tayt ve formalar. (Poc, Rapha) Poc avip serisinin kısa askılı taytı, uzun ve kısa kollu formalarıda mevcuttu. Yolladığınız linkte mevcut onlarda.
@DESERT FOX Ben bunun fosfor yeşilini kullanıyorum. Malzeme kalitesi gayet güzel. Bir kaza yapmadım fakat güven veriyor insana. Şık ve başa tam oturuyor. 3D adjust denen sistem bildiğimizi başa montaj sistemi olsa da kaskı gayet sabit tutuyor kafada. Azıcık büyük gözükebilir. Tek sıkıntısı o.
Kendimi cevaplayayım, 23'ünde aldığım tayt dün yurtdışına sevk edilmiş, bu sabah giriş yapmış, 28.6 lira gümrük çıkmış. Öte yandan yarın elimde olursa şahane olur
@hayriünal şehir bisikleti hocam çok sağolun hemen sipariş edeyim kelle boş gitmesin
@hayriünal hocam kask bugün elime geçti cidden büyükmüş hattta kafam kadar ama güven veriyor.ilk defa kask kullanmaya başlıyorum bu zamana kadar allaha emanet gittim kendimi güvende hissetmeyerek.tipim iyi olsaydı buraya foto atacaktım ama tipimiz kötü napalım
Uzun tayt ve forma konusunda tavsiyeye istediğim var Çin'den getirmek istemiyorum. Vergi dilimi ile birlikte aşağı yukarı aynı civara geliyor. Kalitesi de şüpheli. Decathlon da gördüklerim pek kaliteli gelmedi.