Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

Görerek veya tavsiyeyle almak en iyisi sanırım.. İnternet üzerinden aldığım tayt replika çıktı.. beş para etmez..

Scudo
(link)

Fener stadının hemen yanı başında küçük bir dükkan.
İhraç fazlası ürünler satıyorlar.

Biraz tuhaf ama taytı -iç çamaşırının üzerinden- denemeye izin veriyorlar.
Sorun etmiyorsan bence çok önemli. Denemeden almak biraz risk.

Forma vs. de var ama benim beğendiğim bir model bulamamıştım.

Arkadaşlar ben spd sisteme geçmeyi düşünüyorum bir pedal buldum ama hangi ona uygun ayakkabı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.Birde bazı ayakkabılarda vida yeri var(alt tarafında) bazılarında yok olmayanlara nasıl bağlıyacağız pedalı.

(link)

Vida yeri olmayan SPD ayakkabı mı var??

SPD uyumlu, iki vida deliği olan ayakkabı almanız gerek, mesela:
(link)

veya:
(link)

Salih Bey spd pedal ayakkabı bir kombindir. Birbirlerine kavuşamadıkça bi halta yaramazlar. O yüzden siz spd pedal ve spd pedal uyumlu ayakkabı alacaksınız. Ama seçtiğiniz model için iyi yorumlar okumuyoruz. M540 modeline yönelirseniz daha sağlıklı bir karar vermiş olursunuz.

Hocam ilk olarak teşekkürler , ayrıca zaten 2 delikli almamız lazım biliyorum ama sorun şu mesela ilk linkteki resimde vida yeri yok sadece boşluk var vida nereye takılacak.Birde ondan başka ayakkabıya takılan aparat (altına taktığımız pedal için) ayakkabının yanında mı veriliyor kendimiz ek olarak mı alacağız?Son sorum(biraz fazla oldu ama) pd m520 hakkındaki yorumlarınız nedir kalitelimi?

@salih damar

Sondan başlayayım: m520 kullanmadım, daha doğrusu bu tip pedal hiç kullanmadım. SPD-SL denilen, genelde yol bisikleti ile kullanılan 3 vidalı sistem kullanıyorum. O yüzden bu konuda size yardımcı olamayacağım.

Bildiğim kadarılya ayakkabı ile beraber şöyle bir de parça geliyor:
(link)
bunu ayakkabının içine koyuyorsunuz pedal ile beraber gelen kalleri de buna vidalıyorsunuz.

Sonradan ayrıca para vermemek için pedal ile beraber kal (ayakkabıya vidalanan parça), ayakkabı ile beraber de yukarıda linkini verdiğim plakanın geldiğinden emin olmakta fayda var. Yedek parça olarak fahiş denilebilecek fiyattan satılıyorlar.

Shimano nun 520 ve 540 ...vs modelleri var. Bu ikisinin temelde farkı ne?
Kalitemi? fonksiyonlarımı farklı?

Bur de çift tarafli olanlar nasıl?

Ayakkabıda da 2 cırt yada 3 cırt olmasını bir farkı varmı?

Kal lerin takildigi plastik kısım zamanla koparmı? Vidalar yalama olurmu??

Merhabalar,

şu sıralar bisiklet sürmeye çıkmaya niyetlendiğimde şort için biraz soğuk olabiliyor dışarısı. bu durumlarda şortun altına giyebileceğim içlik/tayt vb ürünler olsa hava koşullarına tam uygun olacak gibi.

aslında tchibodan '(link)'ı gözüme kestirmiştim lakin bedeni kalmamış.

Bu durumlarda siz benzer şekilde mi giyiniyorsunuz?
Eğer öyleyse tavsiye edebileceğiniz ürün/marka/modeller var mıdır?

bence tayt alırken yüksek kaliteli firmaların ürünlerini kullanınız tabi bu firmaların ürünlerini türkiyede bulmakta sıkıntı yaşıyoruz bunu ithalatçı firmalar niçin getirip getirmedikleri bilmiyorum umarım ülkemizde de bulabiliriz . ben özellikle castteli nin ürünlerini ülkemizde görmek isterdim.

@bdevrim

Castelli diyorsunuz da Almanya'da dahi fiyati 70-80 Eur taytlarinin. :(

Getirseler yuksek fiyatlari sebebiyle satislari cok dusuk olur diye tahmin ediyorum. Merlincycles'tan siparis verebilirsiniz ama isterseniz.

Ben bugun intersport'tan asagidaki tayti aldim, gayet kaliteli.

(link)

mert bey merhabalar (link) bu linki incelerseniz çok faydalı fiyatlara ulaşabilirsiniz. bu linkte arama bölümüne istediğiniz ürünü yazıyorsunuz örneğin CASTELLİ FREE AERO RACE BIBSHORT gibi sizi en uygun fiyatlı siteleri çıkarıyor. ortaya çıkardıkları sitelerde güvenilir .
verdiğiniz linki inceledim sadece bir tane askılı taytları var fakat pedi hakında bilği verilmemiş. taytın kumaş kalitesi ve pedi ayrılmaz ikilidir.

@bdevrim

Merhaba, bilgiler icin cok tesekkurler. Merlin bir suredir kullandigim ve teslimat hiziyla memnun oldugum bir site oldugu icin o ornegi vermistim. Sizin bilgi verdiginiz web sitesi cok iyiymis.

Linkte verdigim ped hakkinda oldukca kaliteli diyebilirim. Dry plus kumastan ve Coolmax ped'den olusuyor. 3M reflektif seritleri de mevcut.

cem bey nerden ne marka ne kadara askılı tayt aldınız bilği verirmisiniz ???

northwave kullanıyorum, kaliteli gerçekten
aynısı (link)

@bdevrim

decathlonun kendi mağazasından aldım ürün bu (link)
NOT:Birine birsey sorarken alıntı yaparak yazarsanız karsı tarafa bildirim olarak gider ben şansıma gördüm görmeyebilirdim

pek fazla kullanmadıgım için bilmiyordum bana böyle bir özelliği ögretiğiniz içinde ayrıyetten teşekür ederim cem bey. @Cem Bayıll

(link)

Decathlonda bu pedalı gördüm. Rengi çok hoşuma gitti, fiyatı da uygun. Var mı kullanan? İş görür mü?

Geri