Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Güzel bütçeniz var, acele etmemenizi öneririm :harika:

Scudo
Ben normalde 42 numara giyiyorum 43 numara mi almali 44 mü ?

Pedal olarak buna karar verdim içime sindi fakat ayakkabi icin cok kararsizim

@Y.Feyyaz

Fikir teatisi açısından soruyorum. Pedal, ayakkabı ile kilitliyken, özellikle pedalı çekerken bağcıkların oraya çok güç binecek. Bu güç, bağcıkların orada yıpranmaya sebep olur mu.? Çünkü herhangi bir cırt ya da koruyucu bir kelepçe yok. Bu ihtimali de göz önünde bulundurmanızda fayda var. Linkini verdiğiniz ayakkabıyı ben de çok beğeniyorum ama bahsettiğim durumdan dolayı cesaret edip alamadım.

Bahsettiğiniz konu bana da çok mantikli geldi fakat koskoca shimano firmasi bunu hesap edemeyecek mi :)

@Y.Feyyaz Selamlar, bence de butceniz guzel, ben dize siddetle Crank Brothers Egg Beater tavsiye ederim, uzun sure titanyum modelini kullandim. Alt modellerini tavsiye etmem ama orta ve ust modelleri cok kullanisli. Ayakkabi olarak gorunumu guzel rahat bir model tercih edin bence. Shimano nun outdoor modelleri cok sik ve kullanisli.

@Y.Feyyaz Bence o tur modellere girmeyin, mtb kullaniyorsunuz ve spd ayakkabi da alacaksiniz, neden genis bir yuzey tercih edesiniz? Illa shimano tercih edecekseniz bence Xt ye yonelin. Ayakkabi olarak, ilerde yol bisikletine gecmeyi dusunuyorsaniz ayakkabiyi cok hirpalamam derseniz shimano nun hemde yol hemde mtb uyumlu ayakkabilari var. Ben yurtdisindan cok uyguna aldim, r107 modeli inceleyebilirsiniz.

Egg Beater 2 ve 3 u tavsiye ederim ama turkiyeden degil, yurtdisi sitelerine bakin inanilmaz uyguna bulabiliyorsunuz.

(link)

Her zaman ayakkabi giyemeyebilirim ondan bir tarafi duz bir tarafi spd kilitli istiyorum..

@Y.Feyyaz Bu durumda egg beater yanlis tercih olur, siz shimano xt ye bakin kaliteli pedal, genis yuzeyli olanlari var. Daha cok sehir icinde binecekseniz giris seviyesi bir model secip ayakkabiyi yukseltebilirsiniz. Ayakkabi onemli bence 3 bantli veya gosterdigim sekilde sikistirmali modelleri tercih edebilirsiniz.

Ayak numaraniz kucukse erdoganlarda ciddi indirim vardi, gezmenizde yarar var. Ben ayak numarama uygun bulamadigim icin yurtdisindan aldim sorunsuz geldi, r107 modeli bana 275tl ye maal oldu, kargo haric ayakkabi 230 tl ye geldi.

Giro treble II önerir misiniz ? 250 tlye kadar ben de ayakkabı arıyorum.Yol.

Benim normal ayak numarasi 42 sanirin 43 numara almam gerekecek bahsettigim A-530 pedal içime sindi almışken kaliteli ve kullanisli birsey almak gerek. Ayakkabi icin decathlondaki 199 TL'lik ayakkabiyi dusunuyorum..

@Y.Feyyaz Hocam 199tl az bir rakam degil, birazdaha ekleyip ciddi bir urun alabilirsiniz. Yazik etmeyin o paraya. Acele etmeyin, giro ayakkabi erdognalarda 240tl ye geliyordu cok kaliteliydi mesela normal satis fiyeti 350tl idi. Turkiyede olmazsa yurtdisindan indirimli yakalayin 4-5 gunde elinize gecer.

@Uptown Cyclist Ben su modelleri denedim ama uygun numara bulamadim turkiye de, yol icin ben en kotu uc bantli tercih ederim ama sikistirmali olanlar cokdaha iyi, R107 ciddi bir urun ust model abisinden asagi kalir yani yok hemde cok cok uygun fiyata, yorumlarda cok oneriliyor. Mavic modeli 240tl idi erdoganlarda. Bayramdan bir hafta once bakmistim.

Mavic 2015 Aksıum Elite
Shimano 2015 SH-R088W
Shimano R107

@Y.Feyyaz Evet shimanoda bir numara buyuk oluyor, ben 44.5/45 giyiyorum modele gore 46 tam oldu bana. Ama Turkiyede deneyip o sekilse siparis verdim. Shimano kaliplari sabit, farkli modelde deneyip alabilirsiniz.

@Y.Feyyaz Ben su elemandan aldim, avusturalyadan geldi saka gibi ama 2 haftayi bulmadi, elemani da sikistirdim hemen kargoya verdi. Merlin cycle i da takip edin, 3-4 gune geliyor urun.

(link)

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Yurtdışı siparişlere pek itimat etmiyorum.. Türkiyede var mıdır bu modelden @zekixx

@Y.Feyyaz Hocam sikinti cikmaz, yillardir turkiyeden birsey almaz oldun ben. Turkiyede cok yok hemde fiyati tuzlu olur biraz 400tl civari olmasi lagzim bulabilirseniz. Eger numaraniz uyarsa R88 de iyidir, tek farki alttabanin karbon olmamasi. Merlin cok guvenilir bir sitedir, turkiyede herhangi bir online alisveris sitesinden alisveris yapmaktan farksiz, sadece 75euro sinirini gecmeyin yeter, kargo haric olarak.

Erdoğanlardan giro marka spd ayakkabilar nasil ?

@Y.Feyyaz Giro carbide ler fena durmuyor, shimano SH-M088W de bakabilirsiniz guzel bir model.

@Y.Feyyaz Evet her numara herzaman olmuyor. Siz suraya bir goz atin turkiye ye gore fiyati uygun olan varsa carsambaya elinizde olur :D.

(link)

Geri