Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

Bende ilk kaskımı geçenlerde decathlon dan aldım btwin 500 modeli gerçekten çok rahat hafif ve güven veren bi görüntüsü var fiyatı 115 lira 50 liraya olanlarda vardı fakat çok hoşuma gitmedi açıkçası kötü olduğu için değil birazda her zaman alacağım bişey olmayacağı için almışken biraz bütçeyi fazla tutup i azda olsa iyisini almaktı tavsiye ederim

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
(link)

bu kask 200 liradan 99 liraya düşmüş ne kadar doğru ve ya ne kadar kaliteli bir kask bilmiyorum, araştırılabilir...

teşekkürler hepinize:) başka tavsiyeleri olanlara da açığım. Yakınımda bisiklet dükkanı olmadığı için mecbur internetten söyleyeceğim .

Kaskımı aldım bugün elime geçti prowell f59r vipor aldım. alttan bağlanan kayış biraz beni rahatsız etti sanırım alışkın olmadığımdan oluyor diye düşünüyorum . Normal mi bu

daha önce kasklara aşina olmadığım için bu içindeki hatlar normal mi yani üretimden kaynaklı mı yoksa hatalı ürün mü

DSCF5075.JPG DSCF5077.JPG DSCF5079.JPG

Birazcık daha katın "Kask" alın :)

Şimdi ben şehir bisikleti kullanıyorum diye şekilsiz şukulsuz kriket kaskı gibi olan şeylerden almak zorunda mıyım?

SEDONA MV29 ya da MOON MV29 tavsiye ediyorum herkese. Dikkat ettiyseniz model numarası aynı çünkü aynı üreticiden çıkma. Fiyat-Şıklık-Performans çok uygun. 60-70 civarına bulunabiliyor. MOON'lar biraz daha ucuz oluyor ama arada ufak farklar da mevcut.

@Kadarus
Bugün bu tayttan aldım . Acaba kalitesi nasıl ? Yarın bir polatli - ankara yapıcam . Jelli ped vardı sele üstünde , buna rağmen gerek varmıydı bu taytı almaya ?

Bende (link) var, benzer modeller, iki aydır kullanıyorum, çok faydasını gördüm. Her kullanımdan sonra yıkadım, hiçbir sıkıntı yaşamadım.

@Suluk yarından sonra hemen yazarım.
@cahitakin aynı ürün sanırım sizinki ile benim aldığımın iç ped rengi turuncu . Bunun bir önemi var mı ?

Birde çok güzel 2 ürün aldım . Üst taraf için teri dışarı atan arka cepli btwin kısa kollu tshort . 100 tl den 49tl ye inmiş .
Bir de yine dışarı ter atan 40 tl den 19 tl ye inmiş bir tshort daha aldım. Düz model.
İsteyenlere fotosunu linkini yollayabilirim.
Devamlı terleyip atletim su oluyordu. Umarım bu ürünler ile daha rahat bir durum söz konusu olur .

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@hakanemrez

yapıları aynı değil ama çok benziyorlar, rengi bence fark etmez.

@hakanemrez

Ben de çok terliyorum. (link) siyah ve mavi olarak attım sepete. Sanırım siz de bundan aldınız, öyleyse onun da performansı hakkında yazar mısınız? :)

@hakanemrez
Yapıları aynı değil derken, neleri farklı acaba ?

@Suluk
Onun bir üst modeli indirme girmişti onu aldım
(link)
Hatta gittim 29 tl yazıyordu orada biraz action yaptım tmm dediler 19.9 tl den verelim dediler. :)

Bu üründe 100 tl den inmiş arka taraflı cepli vs. Çok hoşuma gitti .
49 tl ye aldım bunu da .
(link)

@suluk sizin dediğiniz ürünler de güzel giydim baktım onlara da . Fakat bu en son ki ürünü alınca onlardan almaya gerek kalmadı . Arkası cepli alırsaniz faydali olur baya .

Arkadaşlar bu pedli tayt olayını giyerken, altımıza başka bir boxer vs. giysek sorun olur mu ?
Bir yerde okudum giymeyin diyorlar. Yarına kadar yanıt alırsam sevinirim :) Zira yarın öğleden sonra Ankara - Polatlı yolu beni bekliyor :)

@cahitakin üstad bu pedli tayt altına boxer vs. giydiniz mi ?

• Beğen
Tepkiler: Suluk
@Auron Sanchez Allah allah bugün gittim 69 tl diyordu.
Acaba bunu mu alsaydım ! Değiştirme imkanım var.
Fakat bu askılı olayı biraz beni tribe soktu sanki. Uzun turlarda sıkıntı olur mu ?
Ben bunun askısız olanını 59 tl ye aldım.

@hakanemrez Bunun m ve xxl bedeni kalmış, diğer renklerinde fiyatlar 69 lira gözüküyor sağdan tıklayınca. Yok askılı sorun olmuyor bana güven veriyor düzeltme sorunu yaşamamak için askılı tercih ediyorum daha çok, baya bi yeri kapatıyor çünkü. Askısız denemedim ama şuana kadar hiç. Değişim yapılmıyor malesef bu tür ürünlerde

@Auron Sanchez Daha giymedim ürünü bugün aldım. M beden bana olabilir sanki.
Yani askılı model uzun turlarda vs. omuzlardan baskı yapmıyor mu ?
yoksa benim de bu hoşuma gitti. mavisini beğendim o da 69 tl idi.

Geri