Normal şehirde kullanırken bmx kasklarından kullansak sorun olur mu? Mtb kaskı kullanıyorum çok kaba geliyor da?
Hem bmx kaskları başın arka ve yan bölgesini daha iyi koruyor
Prowell kullandım uzun bir süre. Birkaç ay önce lazer Genesis aldım. çok memnunum. Sıkma sistemi ve kafaya oturuşu bile hissedilir derecede farklı. Tavsiye ederim.
@Erdal YILMAZ
Guzel fiyat, guzel bisiklet migferi.bende aksesuar tamamlamaya calisiyorum, galiba uzakdogudan tedarik edecegim, lakin dolar euro aldi basini gitti.
Abus-Uvex-Limar fazla bütcen yoksa abus veya limarın giriş seviyelerini tercih edebilirsin.Alman markası önünde sinek arı vs girmesin die fileside var güzel kask.
Bende kask hakkında bir kaç soru sormak istiyorum.
Yol kaskı almak istiyorum ama iyi birşey almak istesem Türkiye fiyatları aşırı pahalı
Lazer neon yol kaskı kullanan varmı yada lazer markasının kasklari nasıl?
@Serkan Mıstınoğlu Çok doğru ben şahsen aliexpres te satılan kasklara güvenmiyorum
Bir kaç gündür Lazer marka kasklari araştırıyorum hem fiyatları o kadar pahalı değil hem de hafif.
Son olarak kasklarin üretildikleri yer önemli mi?
(link) Fiyatına göre son derece kaliteli ve şık bir kask, hafifliği de cabası, daha önce giro dahil bir kaç farklı kask kullandım kesinlikle fiyat performans çok iyi Limar'da. Eğer daha da hafif olsun derseniz (link) tavsiye ederim.