Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

ben moon marka kask kullanıyorum,fiyat olarak 48 tl ye almıştım tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
Scudo
Abus kalitesiz değildir

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@rknsycck bkz:
Met
Specialized
Kask
Giro
Lazer
Bell

Bunlar gözünüz kapalı alabileceğiniz markalar. Bunlardan başka da vardır illaki ancak benim listemi bunlar oluşturuyor şimdilik. :)

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
Normal şehirde kullanırken bmx kasklarından kullansak sorun olur mu? Mtb kaskı kullanıyorum çok kaba geliyor da?
Hem bmx kaskları başın arka ve yan bölgesini daha iyi koruyor

(link) şu kask çok hoşuma gitti alman yapımıymış

Kaska ismini veren marka en iyi markadır
Kısacası kask

F/p olarak Selev i tavsiye ederim.
Avatar professional modelini kullaniyorum.

Aliekispreste kask protone var..30 35 dolar arasinda,, kullanici fotolarina bakinca cok orjinal gibi duruyor..sizce alinabilirmi.

Prowell kullandım uzun bir süre. Birkaç ay önce lazer Genesis aldım. çok memnunum. Sıkma sistemi ve kafaya oturuşu bile hissedilir derecede farklı. Tavsiye ederim.

@isocan

Ne olduğu belirsiz ürünlerden, uzak durmanızda fayda var. Orijinali 194 euro.
(link)

Daha uygun bir şey arıyorsanız eğer.
(link)

(link)

Gecen ay kask infinity aldım(aero) 600 tl

@Erdal YILMAZ
Guzel fiyat, guzel bisiklet migferi.bende aksesuar tamamlamaya calisiyorum, galiba uzakdogudan tedarik edecegim, lakin dolar euro aldi basini gitti.

kask,met,poc,suomy,uvex,giro,lazer,specialized, bell aklıma gelen üst sınıf kasklardır

Abus-Uvex-Limar fazla bütcen yoksa abus veya limarın giriş seviyelerini tercih edebilirsin.Alman markası önünde sinek arı vs girmesin die fileside var güzel kask.

Bende kask hakkında bir kaç soru sormak istiyorum.
Yol kaskı almak istiyorum ama iyi birşey almak istesem Türkiye fiyatları aşırı pahalı :(
Lazer neon yol kaskı kullanan varmı yada lazer markasının kasklari nasıl?

Çok ucuz olmayan, yani 50-100 lira arası, tipi hoşunuza giden, kafanıza tam oturan (bu yüzden deneyerek alın) herhangi bir kask alabilirsiniz.

Aliexpress kaskları hariç tabi. :acpsnr:

counterfit-specialized-helmet.jpg

Köpüğün kalitesinden, kaskın içinde kullanılan iskelet sisteme(bir kafes gibi düşünün) kadar tamamen farklıdır replika kasklar

Başka bir konu: Pahalı, üst seviye kasklar daha iyi korudukları için değil, daha hafif oldukları için pahalılar :snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
@Serkan Mıstınoğlu Çok doğru ben şahsen aliexpres te satılan kasklara güvenmiyorum
Bir kaç gündür Lazer marka kasklari araştırıyorum hem fiyatları o kadar pahalı değil hem de hafif.
Son olarak kasklarin üretildikleri yer önemli mi?

(link) Fiyatına göre son derece kaliteli ve şık bir kask, hafifliği de cabası, daha önce giro dahil bir kaç farklı kask kullandım kesinlikle fiyat performans çok iyi Limar'da. Eğer daha da hafif olsun derseniz (link) tavsiye ederim.

Geri