Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Ben bunu kullaniyorum memnunumScreenshot_2017-02-28-13-32-29.png Screenshot_2017-02-28-13-32-29.png

Scudo
Bu Ürünü kullanıyorum memnunum
(link)

@hydrocon
Oakley Radar Ev Pat ve Jawbreaker Road arasında kaldım açıkçası. Jawbreaker'ın kenarı biraz yüksek oldugu ıcın bazı kasklara değebiliyormuş. Diğer modelde biraz daha karizmatik görünüyor ama fonksiyon olarak biraz daha asagıda kalıyor. Açıkcası karar veremedim :( Bu arada (link)'den almayı planlıyorum inşallah sıkıntı çıkmaz

@turac000

Jawbreaker ı özellikle Radar a tercih etmemin sebebi çerçevenin camı her yerinden sarmasıydı. Gözlüğün yarattığı görsel kaliteden o kadar memnunumki keşke günlük olarak da kullanabilsem ama bir miktar iddialı kalır o açıdan çok mümkün değil [emoji41] Görsel olarak hangisi yüz hatlarına oturur seni mutlu ederse onu al ama özellikle Road Prizm Uranium camlı model seçersen daha sağlıklı olur [emoji106]

• Beğen
Tepkiler: Volks ve turac000
Bu gözlük hakkında yorum yapacak var mı?

(link)

Sizi üzeceğini sanmam ama Merida nın 3 camlı modeli 80tl seviyesinde onu da alternatif olarak düşünebilirsiniz.

@hydrocon
Link var mı?

bu konuyu bence fazla gözümüzde büyütmemek gerek.tchibo nun 60 liralık kaskını aldım. arkasında çakarı bilem var :) gayet güzel. iyisini almak isteyince 300 lira falan. bende o kadar hız yapmıyorum ve oranlarsan koruma düzeyi aynıdır diye düşündüm. öte yandan adı bisiklet olunca maalesef fiyatlar katlanıyor. bende gittim bir fitness eldiveni aldım :) gayet güzel iş görüyor. 19 liraya. adı bisiklet eldiveni olsa 50 lira olurdu aynısı bence. öte yandan gözlük konusunuda çok düşündüm ve en sonunda 3M e gidip bir gözlük aldım. bir tane de gece için sarı aldım :) mükemmel iş görüyorlar inanın . hem öyle ucuz ki. insan korkmuyor yok çalınır mı yok çizilir mi yok bişey olur mu diye. tepe tep kullanıyorsun. çok para harcamaya gerek yok diye düşünüyorum.

@alcest

(link)

Fiyatı resmen ikiye katlanmış daha uygun nette bulunabilir. Distribütör fiyatı aldatmasın.

Değerli forum üyeleri bu gözlüğü gözüme kestirdim :) lakin alınır mı alınmaz mı sormak istedim. Fiyatı 200 tl.

Catlike Fusion Carbon

images (4).jpg

Gozluk dedigin markali degilde uv400 ve polarize olmali..
Bundan 5,,6 yil once kendime gunes gozlugu almistim, bilinmedik bir marka, 110 lira vermistim, uv400+polarize+ic kisminda mavi film kapli, hic sorunsuz kullaniyorum ne gozu yormasi nede zararli isinlari gecirmesi, hic bir sikintim yok...
Keske ucuz olan hep kaliteli olsa..markaya para vermek istemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@isocan 14 TL lık bir gözlük aldım dekatlon dan. Koruması iyi gibi. Ama gözlukle bisiklete binince sanki yere daha yakınmış gibi hissediyorum. Gözü bozar mıki?

@Turak polarize illa sart degil ama uv400 muhakkak sart..goz sagligi icin olmasa olmaz bence.ha polarize olursada cok harika olur dadindan yinmez..
Yakin hissediyo olmaniz belki gozlugun cam kalitesiyle alakali olabilir..eger bas agrisi yapmiyorsa cok sikinti olmaz gibi.

Arkadaşlar bu fiyat aralığında sizce ne almalı? Sanırım polarize bu fiyatlara yok.

(link)
(link)

Çerçeveler renkli olunca havalı duruyor, siyah renkli çerçeveler kaskla beraber uyum sağlamayınca biraz uyduruk oluyor gibi.
Birde çerçeve içinde kaydırmaz burun lastiği kullanışlı oluyor.Olmaz ise yokuş aşağı hızlı inişlerde ve çok sıcak havalarda gözlük rahatsız edebiliyor.
Fazla para vermek istemeyenler için ekteki gözlük uygun olabilir...

(link)

• Beğen
Tepkiler: alcest
Geri