@1dost cratoni'yi tavsiye ederim ben farklı bir modelini kullanıyorum ama paylaştığınızla hemen hemen aynı gayet sağlam ve kullanışlı. lazer modelini bilmediğim karşılaştırma yapamayacağım.
@Ahmet Bilge Kaan AKIN , @bisikletli.net Teşekkür ederim görüşleriniz için. Lazer kaskın rengi ve şekli itibariyle daha çok beğenmiştim. Biraz marka ve kalitesi hakkında bilgi edinmeye çalıştım , kendimce emin olduktan sonra da Lazer kaskı siparişi verdim. Lazer markası hakkında çok az bilgi mevcut o yüzden belki eğer sever de kullanacak olursam bir inceleme konusu açabilirim.
Linkteki lazer kaskı bilmiyorum ama farklı bir modelini kullanıyorum. Hiç darbe almadım o konuda yorum yapamayacağım. Fakat önceki kullandığım kasklara göre kafama oturması bile güven veriyor bana. Ayrıca sıkma ayarı üstte ve ayarlaması bana çok kolay geliyor.
@Ahmet Bilge Kaan AKIN hocam bu kask kac gündür sepetimde duruyor ama renginden dolayı bir turlu veremedim siparisi. Cok acık bir sari gibi duruyor. :/
Ben de yeni crossway 40 bisiklet aldim. Yaninda kask hediye ettiler. Kaskin markasi moon. Nasildir bilmiyorum.bilen kullanan var mi acaba.guvenilir midir