Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

@410 Tavsiyen için teşekkürler fakat MTB kaskı istemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: sertez
Scudo
Bende şu 40 liralık kaskı aldım ama kötümü ettim acaba yeniyim bu arada

Mtb diil vizörü çıkarabiliyosun 21 delik hafif ve kaliteli bir kask siz bilirsiniz

@410 o zaman tekrar sipariş vereyim mi hocam? Yol kaskından farki yok diyo musunuz?

@1dost
soruma cevap almadım ben

@yusufkaraca ben sedona 410 kullanıyorum hibrit alınabilecek en iyi kask 80 tlye bence kaçırma ben 119tlye aldım

Bence bu arada en iyi kask markası kaska adını veren KASK markadır derim naçizane fiyat o biçim ama.

@1dost Lazer çok güzel duruyor :D Ben Lazer alırdım :harika:

Ancak elbette ki gönlüm kendi kaskımdan yana :D (link)
Alacak arkadaşlara tavsiye ederim 100 liraya düşmüş. 110 ken almıştım ben :(:(:(
Çok rahat :harika:

@1dost cratoni'yi tavsiye ederim ben farklı bir modelini kullanıyorum ama paylaştığınızla hemen hemen aynı gayet sağlam ve kullanışlı. lazer modelini bilmediğim karşılaştırma yapamayacağım.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
@Ahmet Bilge Kaan AKIN , @bisikletli.net Teşekkür ederim görüşleriniz için. Lazer kaskın rengi ve şekli itibariyle daha çok beğenmiştim. Biraz marka ve kalitesi hakkında bilgi edinmeye çalıştım , kendimce emin olduktan sonra da Lazer kaskı siparişi verdim. Lazer markası hakkında çok az bilgi mevcut o yüzden belki eğer sever de kullanacak olursam bir inceleme konusu açabilirim. :harika:

• Beğen
Tepkiler: ozgur.ozer
Bu iki modeli bütçeye göre tavsiye ederim

(link)

(link)

@hydrocon
Giro Savant'ın mips özellikli yeni modelini 80 € değil de 80 $'a wiggle satış sitesinden aldım 3 hafta önce. Kapıma ulaşması 6 gün sürdü.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Linkteki lazer kaskı bilmiyorum ama farklı bir modelini kullanıyorum. Hiç darbe almadım o konuda yorum yapamayacağım. Fakat önceki kullandığım kasklara göre kafama oturması bile güven veriyor bana. Ayrıca sıkma ayarı üstte ve ayarlaması bana çok kolay geliyor.

Ben de yeni crossway 40 bisiklet aldim. Yaninda kask hediye ettiler. Kaskin markasi moon. Nasildir bilmiyorum.bilen kullanan var mi acaba.guvenilir midir

Geri