Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

Scudo
Merhaba arkadaşlar şehir içinde kullanabileceğim bir kask arayışı içindeyim ölçülerimin S-M arası olduğunu öğrendim kask altında buff kullanacağım buna göre öneri verebilirseniz çok sevinirim bütçem 60-70 TL

merhaba, 100 liraya kadar şehiriçi kullanım için kask tavsiyesi alabilir miyim

@QWEZXC

Kaskın çok fazla hafiflemesinin mukavemetini olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum. Köpük katmanı inceliyor ise çok sağlıklı olmamalı.

selam arkadaşlar
aliden bunu sipariş geçtim. tasarımı çok hoşuma gitti
(link)

@Ruhpastası Güvenilirlik bölümüne bakmamışınız ben aliexpress den %99.9 un altındaki mağazalardan alışveriş yapmıyorum bir tek Arsuxeo dan aldım son zamanlarda oda burada bir arkadaş tavsiye etmişti.

daha önceki senelerde aldığım ürünler gelmedi :(

@iksis neresi orası anlamadım

üstte aliexpress yazısının altında mağaza ismi var, onun yanında da 99% positive feedback yazıyor mesala. O kısım 99 un altında ise ben almıyorum.

hiç puanı yok galiba :D
gelmezse paramı alırım

• Beğen
Tepkiler: iksis
kargoya verilmiş. umarım eylüle kadar gelir :)

Merhaba herkese arkadaşlar pedli tayt alacağım sizlerden yardım istiyorum nerden almalıyım ortanın biraz üstü olursa iyi olur önerilerinizi bekliyorum.

exuma, santini 60 ve santini 70 arasında kaldım bende günlük 5+ saat kullanım için arayıştayım bir öneri de ben rica edeyim.

@mahden aynı durumu bende yasıyorum sora tekstılle gorustum 240 tl demıstı sanırım yanlış hatırlamıyorsam . Alırsanız yazarsanız cok guzel olur .

Yakın zamanda mavic askılı tayt aldim. Gerek pedi gerek bacak bolgesi lastikleri cok rahat ve iki uc saatlik suruslerde cok rahat ediyorum.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Tuguj ben sadece alt tayt alacağım, askısız, sora buna mı 240 dedi? santini 70 170 lira şu an:)

Alt ust demıstı arıyıp sorabılırsınız yanlıs cevap vermıyım ama formaları orta-iyi dıye okumustum.Sora tekstılden almayı dusunuyorum ama ogrencıyız malum bıraz var :D

exuma tayt kullanıyorum. 125 tl ye almıştım yaklaşık 3 ay önce ve fiyat kazanç verimlilik kullanım ve dayanıklılık açısından beni mutlu eden bir ürün. tavsiye ederim.

Geri