Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Scudo
@erkanbolukbasi

Resimdeki arnavut kaldırımı yokuş neresi o_O

Edit:
@Riverside tabi ya :acpsnr: Ne zamandır gitmeyince tanıyamadım :booo:

şimdilik tercihimi POC'tan yana kullandım :)
bir de no name kışlık alt üst aldım oda süpriz bakalım.

Soranın pedi çok kalın :) Ayrıca askı birleşim noktaları amatörce dikilmiş.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Şu zamana kadar gözlüğü çok gereksiz buldum fakat geçen hafta gözüme sağlam bir toz kaçtı ve gözüm çıplak da değil görme amaçlı numaralı gözlük takıyorum. Toz yerinden çıktı fakat korneada iz bıraktı. Doktor orayı uyuşturdü ve iğneyle kazıdı. Bir gün göz bandıyla gezdim. Günde 4 kez gözüme antibiyotik damlatmaktayım. Yani anlayacağınız bisiklet gözlüğü olmadan yakındaki a101'e bile gitmem bundan sonra. Şimdi decatlondan uygun fiyatlı bir gözlük almayı düşünüyorum ama astigmat ve miyopum olduğundan numaralı gözlük kullanmam gerekiyor. Bisiklet gözlüklerini numaralı gözlüğün üstüne takabilir miyim? Yoksa bisiklet gözlüğüne numaralı cam mı yaptırmam gerekiyor?

@Mtt 4 5 yıldır benzer bir modelini kullanıyorum camları aynalı kırmızı. Tavsiye ederim.

@tar-kutay
Bu gözlüğü ayın ikisinde Ali'den sipariş vermiştim, biraz önce postacı teslim etti. Tam takım 10 numara bence. Gerçek polarize birde, içindeki test kartından kontrol ettim. 12,2 dolara almıştım.. :harika:

• Beğen
Tepkiler: tar-kutay
@Knight Rider

Sahsen gunluk lens alıp sadece bisiklet surerken takıyorum uzerınecde decathlon gozlugu. Lens gunluk dedigime bakmayın sadece bisiklet surerken kullandıgım icin bisikleti surdukten sonra cıkarıp solusyonlu kabında bir sonraki sefere kadar muhafaza ediyorum. Yaklasık ayda 1 lens degiştiriyorum

@Knight Rider
Bisiklet gözlüklerinin içine numaralı gözlük için bir çerçeve takılıyor ve ona numaralı cam yaptırıp takıyorsunuz. Böyle gözlükleri Aliexpress gibi yerlerde bulabilirsiniz

Merhaba.
Uzağı görmekte zorluk çekiyorum yani miyop sorunu var gözlerimde :D biri 2.50 diğeri de 3 numara. gözlük olmadan bir şey yapamam. bisiklet gözlüğü de takmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim. lens en son çare..

Farklı taytlar kullandım, bunlarda bir ağrı problemim hiç olmadı ama 100+km de hepsinde tahriş sorunu yaşadım. Tayt incelerken hassas yerlerin hava almasını engellemeyecek türden bir ürün olduğunu hangi özelliğinden anlayabilirim? Kullandığım ürünler iddia ettiklerinin aksine vücudun hava almasını engelliyor maalesef.

Arkdaşlar uvex marka kaskı şiddetle tavsiye ederim.. Orjinal alman yapımı. Neden diyeceksiniz kısaca anlatayım..
5 temmuz da antreman yaparken yaklaşık 67 km hız ile birden ön teker yan dönüp feci şekilde yere düştüm. Sonuç : köprücük kemiim kırıldı ve asflat yanıkları ve zor anlar.. ambulans hastahane tomografi ve dahası...
O düşüşte o kadar hızlı kafama yere çarptım ki sanırım dedim beynim aktı.. Kafamda uvex kask vardı.. sol taraf parçalandı kaskın isterseniz görüntüde atabilirim. ve kafamda hiç bir şey yoktu.. Doktorun dediği tek kelime "kask olmasaydı sanırım sen de yoktun" ..
Sakın çin malı replika vs tarzı ürünler almayın. Kaska para vermekten kaçınmayın zira tek şansınız oluyor bazen !
Şu an bende iki kask alma arefesindeyim ve aklımda olan kask modeli şunlar .
Bontrager Specter = 800 tl

Giro Revel = 225 TL

Bu kasklara sahip ve kullanan kişiler varsa lütfen yorumlarını alabilir miyim ?

@szerA Ben bir tanıdıktan aldım 190 liraya. 2018 modellerde düz siyah yok yanlış bilmiyorsam. 2017 diye aratırsanız stoklarda kalan çıkabilir.

yol bisikletim var şu ana kadar kasksız kullanıyordum ama 1 saat önce arkadan araca çarpıp alnımı cama çarpınca anladım ki kask şart oğlu şart.
150 TL'ye kadar iş görecek bir kask arıyorum, önerilere açığım.

• Beğen
Tepkiler: rodya ve hydrocon
@brstrmn geçmiş olsun. Bell’in tracker modeli indirimli 170-175 civarlarina alinabiliyor. Bende var gayet iyi bir kask.

Geri