Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Ben de geçan hafta Btwin Şort içliği pedli tayt aldım , şortun altına giydim dün gayet rahattı 1,5 saat pedallamamda . Selem bisikletin üzerinde gelen stok sele , çok konforsuz değildi zaten ama böyle yapınca gayet rahat oldu hiç sızı çekmedim.

(link)

Scudo
200 TL ye kadar hangi kaskı önerir siniz arkadaşlar?

@ctnky
Kask mojito. Erdoğanlarda var. Benimde kelle xl ancak orda bulabildim. 63-64 cm xl

Arkadaşlar merhaba aşağıdaki ürün hakkında deneyimi olan var mı

(link)

aliexpress.ten çeşitli mağazalardan yorumlara ve çok satılan ürünlere göre kullanıyorum, bugüne kadar aldıklarımda bir sıkıntı yaşamadım, ama bazen kumaş olarak çok kaliteli geliyor, onda extra hoşuma gidiyor tabi :) taytlarda 9D yazanlar gayet konforlu oluyor

(link)

Sora premium tayt konusunda fikri olan var mı? Ya da tavsiye ettiğiniz başka bir ürün?

@mekonzA Selamlar hocam.Muhtemelen seleniz size uygun değil ve yanlış oturuyorsunuz.Şöyle ki seleye otururken kalça kemiklerinize oturmanız lazım, pedli taytsız yada turuncu decathlon taytı ile uzun sürüşte sorun yaşamamanızın sebebi kemiklere oturmayışınız.Ordan destek almayınca geriye malum bölge ve damarlar vb. geliyor.Ağırlık merkeziniz orası olduğu için şimdilik sorun olmayabilir.İdrar ile ilgili bir problem yaşama durumunuz söz konusu mu?

@vetohan Selamlar hocam.Ben kullanıyorum.100+ km için müthiş gerçekten.Dezavantajı taytın askısı çok gergin, biraz vücudu fazla sıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
@hasanalparslang
@hasanalparslang Yanlıs oturduğumu düsünmüyorum baska bölgeler baskı vs. hissetmedim hiç. İdrar ilgili problemden kasıt ne bilmiyorum ama farkettiğim bir problem yok:):tskler:

@mekonzA Tıbbi olarak ben size bilgi aktardım.Sağlıklı olanı kemiklerinizde seleyi hissetmenizdir.Bununla ilgili araştırma yaparsanız istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mekonzA
@vetohan
Takım olarak aldık. Seven de çıktı sevmeyen de :) Ben şahsen çok memnun kaldım 100+ sürüşlerde :harika:

@vetohan

@BerkEvren

Ben sevmeyenlerdenim. Pedi çok büyük, yerine oturmuyor devamlı oynuyor, bazen öne kayıyor. 40km'de bile sonlara doğru sorun yaratıyor. Nadiren, kısa sürüşlerde giyiyorum (rahat ettiğim taytlar eskimesin diye...) Bana hiç olmadı anlayacağınız. Belki ağırlık ile ilgilidir.

• Beğen
Tepkiler: Veto8 ve BerkEvren
(link)

Geçen ay almıştım. İyi de etmişim. Yüz lira zam gelmiş şu anki kura göre...

@Fırat Ç.
Kesinlikle katılıyorum, Soradan premium tayt aldım 30 dakka sonra popo pert... Aliexpress in taytları katve kat daha iyidir..

@ekranci büyük boy almış olabilirsiniz, oynaması ondan olabilir, tam oturup hiç hareket etmemesi gerekiyor.

@ahmet afşar

Cok iyi yapmissiniz. Ben de kislik uzun bir tayt begenmistim, 300 kusur liraya. Daha yazin bitmesine var diye acele etmeyeyim dedim. Simdi fiyat ciddi zamlanmis.

Scott markasının kasklarını tavsiye eder misiniz

Scott vivo mesela yada alternatif olarak ne önerirsiniz

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
@Seyf scott supra kullanıyorum sarı olandan muazzam sarıyor ve kesinlikle boşluk yok bir süre sonra da unutuyorsunuz kafanızda

(link)

Wellgo R120B pedalı hakkında bir görüşü olan var mı? Almayı düşünüyorum.

Geri