trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.356
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hincapie ben de geçtiğimiz hafta Afyon dan aldım. Uzun da beden bulamadığım için diz altı modelini aldım 2 sürüştür kullanıyorum bir problem yaşamadım.Arkadaşlar selamlar, tayt araştırma işine ben de girdim, 3 seçeneğe kadar indirdim. (link) satıcı arkadaş aerofit 900 modeli olduğunu söyledi
(link)
Son olarak da bulunduğum şehirdeki exuma mağazasında hincapie markalı 250 TL'ye tayt vardı.
Decathlon taytlari için güneş ışığında arka taraf çok belli oluyor diye olumsuz yorumlar var, hincapie için bir yorum bulamadım. Sizlerin fikri nedir ya da maximum 300 TL'ye kadar uzun askılı kışlık başka bir tayt tavsiye eder misiniz?
yaz boyunca decathlonun 55 liralık taytını kullandım, arka taraf yorumları haklı 🤣 🤣 🤣Arkadaşlar selamlar, tayt araştırma işine ben de girdim, 3 seçeneğe kadar indirdim. (link) satıcı arkadaş aerofit 900 modeli olduğunu söyledi
(link)
Son olarak da bulunduğum şehirdeki exuma mağazasında hincapie markalı 250 TL'ye tayt vardı.
Decathlon taytlari için güneş ışığında arka taraf çok belli oluyor diye olumsuz yorumlar var, hincapie için bir yorum bulamadım. Sizlerin fikri nedir ya da maximum 300 TL'ye kadar uzun askılı kışlık başka bir tayt tavsiye eder misiniz?
Whatsapp'tan sordum ve artan kumaş fiyatlarından dolayı tekrar üretilmeyeceği bilgisini aldım.@M.İhsan Sora'nin askılı premium taytlari daha üretilmeyecek miymiş hocam?
Hocam birşey soracağım Airmesh ped kullandınızmı? 5 6 saat üzeri sürüşler yaptınızmı,yaptıysanız fikriniz nedir?. Siyah Bisiklet Taytı - Askılı Kısa - Airmesh Pedli@M.İhsan Jordanred taytımın 2sinin de dikişleri söküldü terziye götürdüm adı neyse makinenin 4lü dikiş atan makine vardı üstünden geçti ve sapasağlam oldu kullamaya devam ediyorum