Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Sora'nın Road Racer taytlarında güzel indirim yapılmış. Havale ile 1846 liraya kadar düşüyor.

Scudo
Arkadaşlar merhaba tayt kullanmıyorum genelde dar kesim eşofman ve normal şort kullanıyorum.Bu internette satılan pedli boxerlar nasıl .Eşofman altına giysem nasıl olur ?Birde deneyip önereceğiniz marka var mı?Teşekürler

Arkadaşlar merhaba tayt kullanmıyorum genelde dar kesim eşofman ve normal şort kullanıyorum.Bu internette satılan pedli boxerlar nasıl .Eşofman altına giysem nasıl olur ?Birde deneyip önereceğiniz marka var mı?Teşekürler
Merhaba, benim pedli boxer ile ilgili şöyle bir tecrübem oldu, bacaklarında kaydırmaz silikon olmadığı için sürüş esnasında iyice yukarıya doğru çıkıp rahatsızlık veriyordu. Yarım saatten sonra çekilecek çile olmuyordu. Ben Jordanred firmasından almıştım ve kendilerine de bacaklarına silikon bant gibi bir şey koymalarının daha iyi olacağını yazmıştım. Sonrasında ise bu şekilde deneme yanılmalarla gereksiz yere çok para harcayacağımı anlayıp gözümü kararttım ve tayt almaya karar verdim. Sadece tayt giyemiyorsanız taytın üzerine incecik koşu şortları oluyor, onlardan giymenizin daha doğru olacağını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Decathlon'un pedli boxer'ını kullanıyorum uzun süredir. Memnunum. Silikonu var, kaymıyor.

Decathlon'un pedli boxer'ını kullanıyorum uzun süredir. Memnunum. Silikonu var, kaymıyor.

Bende kullanıyorum, kesinle memnunum. Belki bir beden büyük tercih edilebilir. Bisiklete bindikçe üst bacakta olan genişlemeden ötürü silikon bantlar sıkmaya başlıyor, buna bir çare olabilir.

• Beğen
Hocam merhaba. Siz boxer tarzı bir çözüm düşünmüşsünüz ama yol bisikletinde konfor ve performans için ben doğrudan askılı tayt tavsiye ederim.

• Beğen
Tchibo Erkek Bisiklet Külot 3D Pedli Bisiklet Iç Tayt Şort
(link)

bunu da kullanıyorum özellikle trainer da. Bunu tam beden alınız çünkü biraz daha esnek ve pamuksu. Pedi bir tık daha korumasız ama daha ferah bir ürün.

• Beğen
Abiler 4 gün önce seleden dolayı cinsel organımda bi uyuşma yaşadım 5 dk sonra uyuşma geçti ama orada hafif bi his kaybı var ve 4 gündür devam ediyor aranızda benimle aynı sorunu yaşamış olan var mı varsa geçti mi yaşadığım hafif his kaybı geçici mi yardımcı olursanız sevinirim

Abiler 4 gün önce seleden dolayı cinsel organımda bi uyuşma yaşadım 5 dk sonra uyuşma geçti ama orada hafif bi his kaybı var ve 4 gündür devam ediyor aranızda benimle aynı sorunu yaşamış olan var mı varsa geçti mi yaşadığım hafif his kaybı geçici mi yardımcı olursanız sevinirim
Birader her yere yazmışsın,bazı arkadaşlarda sana yardımcı olması için açıklamada bulunmuşlar,neden okumadan her yere yazıyorsun?

Birader her yere yazmışsın,bazı arkadaşlarda sana yardımcı olması için açıklamada bulunmuşlar,neden okumadan her yere yazıyorsun?
Kimse his kaybıyla ilgili bir şey dememiş hocam

Kimse his kaybıyla ilgili bir şey dememiş hocam
Kardeş bu sporla ilgilenen profesyonel amatör herkesin boy boy bebeleri var yani merak etme, bisiklet sporu kısır felan etmez. Uyuşukluk seleden kaynaklanıyor kendine uygun sele seç, birde hafif eğimli yerlere geldin mi yokuş aşağı ayakta dur devamli oturma hava alsın hava iyidir. 😁

Kardeş bu sporla ilgilenen profesyonel amatör herkesin boy boy bebeleri var yani merak etme, bisiklet sporu kısır felan etmez. Uyuşukluk seleden kaynaklanıyor kendine uygun sele seç, birde hafif eğimli yerlere geldin mi yokuş aşağı ayakta dur devamli oturma hava alsın hava iyidir. 😁
Hocam bu spor başlamadan bitti galiba sorunu çözmeden başlamak istemiyorum çünkü 4 gündür hafif bi his kaybı var geçmezse doktora görüneceğim

• İnanılmaz
Tepkiler: ErzincanLee
kalın jelli önerisi varsa alabilirim

Hocam bu spor başlamadan bitti galiba sorunu çözmeden başlamak istemiyorum çünkü 4 gündür hafif bi his kaybı var geçmezse doktora görüneceğim
Forumda “putental sinir sıkışması” başlığı vardı, orayı okuyabilirsiniz. “Pudental” şeklinde yaılmış da olabilir.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
kalın jelli önerisi varsa alabilirim

aliexpreste 20D, 19D diye yazan pedli taytlar rahat oluyor baya. Ama hava alması biraz sıkıntılı sanırım. Kışlık taytımda var memnunum ama yazın sıkıntı olur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bu sporu yapıyor ve tayt kullanıyorsan parada tasarruf olsun diye kıyafet konusunda ucuzuna yönelmeyeceğin şey sadece tayt olmalı. Kalitesiz bir tayt sürüşü içler acısı bir hale sokabilir heleki uzun bir sürüş yapıyorsan.

Bu sporu yapıyor ve tayt kullanıyorsan parada tasarruf olsun diye kıyafet konusunda ucuzuna yönelmeyeceğin şey sadece tayt olmalı. Kalitesiz bir tayt sürüşü içler acısı bir hale sokabilir heleki uzun bir sürüş yapıyorsan.
Cidden çok haklısınız. Hadi üst giyim hir nebze idare edebilir ama tayt konusu olmazsa olmaz öncelikli olmalı dediğiniz gibi.

Geri