Merhaba, benim pedli boxer ile ilgili şöyle bir tecrübem oldu, bacaklarında kaydırmaz silikon olmadığı için sürüş esnasında iyice yukarıya doğru çıkıp rahatsızlık veriyordu. Yarım saatten sonra çekilecek çile olmuyordu. Ben Jordanred firmasından almıştım ve kendilerine de bacaklarına silikon bant gibi bir şey koymalarının daha iyi olacağını yazmıştım. Sonrasında ise bu şekilde deneme yanılmalarla gereksiz yere çok para harcayacağımı anlayıp gözümü kararttım ve tayt almaya karar verdim. Sadece tayt giyemiyorsanız taytın üzerine incecik koşu şortları oluyor, onlardan giymenizin daha doğru olacağını düşünüyorum.Arkadaşlar merhaba tayt kullanmıyorum genelde dar kesim eşofman ve normal şort kullanıyorum.Bu internette satılan pedli boxerlar nasıl .Eşofman altına giysem nasıl olur ?Birde deneyip önereceğiniz marka var mı?Teşekürler
Decathlon'un pedli boxer'ını kullanıyorum uzun süredir. Memnunum. Silikonu var, kaymıyor.Arkadaşlar merhaba tayt kullanmıyorum genelde dar kesim eşofman ve normal şort kullanıyorum.Bu internette satılan pedli boxerlar nasıl .Eşofman altına giysem nasıl olur ?Birde deneyip önereceğiniz marka var mı?Teşekürler
Decathlon'un pedli boxer'ını kullanıyorum uzun süredir. Memnunum. Silikonu var, kaymıyor.
Hocam merhaba. Siz boxer tarzı bir çözüm düşünmüşsünüz ama yol bisikletinde konfor ve performans için ben doğrudan askılı tayt tavsiye ederim.Arkadaşlar merhaba tayt kullanmıyorum genelde dar kesim eşofman ve normal şort kullanıyorum.Bu internette satılan pedli boxerlar nasıl .Eşofman altına giysem nasıl olur ?Birde deneyip önereceğiniz marka var mı?Teşekürler
Hocam linkini atar mısın ?Decathlon'un pedli boxer'ını kullanıyorum uzun süredir. Memnunum. Silikonu var, kaymıyor.
Hocam linkini atar mısın ?
Şöyle birşeyde bakabilirsin. Şorttan ziyade daha çok boxer tarzında.Hocam linkini atar mısın ?
Birader her yere yazmışsın,bazı arkadaşlarda sana yardımcı olması için açıklamada bulunmuşlar,neden okumadan her yere yazıyorsun?Abiler 4 gün önce seleden dolayı cinsel organımda bi uyuşma yaşadım 5 dk sonra uyuşma geçti ama orada hafif bi his kaybı var ve 4 gündür devam ediyor aranızda benimle aynı sorunu yaşamış olan var mı varsa geçti mi yaşadığım hafif his kaybı geçici mi yardımcı olursanız sevinirim
Kimse his kaybıyla ilgili bir şey dememiş hocamBirader her yere yazmışsın,bazı arkadaşlarda sana yardımcı olması için açıklamada bulunmuşlar,neden okumadan her yere yazıyorsun?
Kardeş bu sporla ilgilenen profesyonel amatör herkesin boy boy bebeleri var yani merak etme, bisiklet sporu kısır felan etmez. Uyuşukluk seleden kaynaklanıyor kendine uygun sele seç, birde hafif eğimli yerlere geldin mi yokuş aşağı ayakta dur devamli oturma hava alsın hava iyidir. 😁Kimse his kaybıyla ilgili bir şey dememiş hocam
Hocam bu spor başlamadan bitti galiba sorunu çözmeden başlamak istemiyorum çünkü 4 gündür hafif bi his kaybı var geçmezse doktora görüneceğimKardeş bu sporla ilgilenen profesyonel amatör herkesin boy boy bebeleri var yani merak etme, bisiklet sporu kısır felan etmez. Uyuşukluk seleden kaynaklanıyor kendine uygun sele seç, birde hafif eğimli yerlere geldin mi yokuş aşağı ayakta dur devamli oturma hava alsın hava iyidir. 😁
Forumda “putental sinir sıkışması” başlığı vardı, orayı okuyabilirsiniz. “Pudental” şeklinde yaılmış da olabilir.Hocam bu spor başlamadan bitti galiba sorunu çözmeden başlamak istemiyorum çünkü 4 gündür hafif bi his kaybı var geçmezse doktora görüneceğim
kalın jelli önerisi varsa alabilirim
Cidden çok haklısınız. Hadi üst giyim hir nebze idare edebilir ama tayt konusu olmazsa olmaz öncelikli olmalı dediğiniz gibi.Bu sporu yapıyor ve tayt kullanıyorsan parada tasarruf olsun diye kıyafet konusunda ucuzuna yönelmeyeceğin şey sadece tayt olmalı. Kalitesiz bir tayt sürüşü içler acısı bir hale sokabilir heleki uzun bir sürüş yapıyorsan.