Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Cidden çok haklısınız. Hadi üst giyim hir nebze idare edebilir ama tayt konusu olmazsa olmaz öncelikli olmalı dediğiniz gibi.
Üst giyimde kışın önem kazanıyor. Kışın kötü elbise ilk sürüşte hasta eder

Scudo
İlk zamanlar tayt garibsediğim oluyordu. Alışınca gerçekten bisikletçi için çok önemli olduğunu anladım. Arkadaş alay ederdi, okadar tavsiye ettim ben giymem diyor. Maço beyi 😂

İlk zamanlar tayt garibsediğim oluyordu. Alışınca gerçekten bisikletçi için çok önemli olduğunu anladım. Arkadaş alay ederdi, okadar tavsiye ettim ben giymem diyor. Maço beyi 😂
Muhtemelen arkadaşımız elalem, komşu vs ne der kafasında. Milletin ne dediğini düşünmeyi bırakıp hayatı kendi keyfine yaşamaya başlayınca insan hayattan daha fazla zevk almaya başlıyor.

Sora roadracer da beden bulamadigim için Shimano tenku bib short aldım,şiddetle tavsiye edilir.Onceden jordanred kullanıyordum, karşılaştırma yapamaya gerek dahi yok.Fark anlatılamayacak kadar fazla.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Semih abinin önerisi üzerine giro chrono sport bib shorts satın aldım bir kaç ay önce. İncecik yapısı sayesinde üstüme tam oturması gerçekten çok iyi bir konfor sağlıyor ve oldukça hafif. Tayt içinde bulunan ped hem yumuşak hem de ince. Gece sürüşleri içinde taytın üzerinde bulunan giro yazısı fosforlu ve taytın arkasında ufak bir cep bulunuyor. Şuana kadar ne kadar çok işkence çektiğimi anladım decathlon taytlarını giyerek.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
(link) uzun sürüşler için bu taytı önerir misiniz ? kargo ücreti de yok, 150$ da altında.
edit: pardon ya bu trye kargolanmıyomuş.

(link) uzun sürüşler için bu taytı önerir misiniz ? kargo ücreti de yok, 150$ da altında.
Gorewear kullanmadım bir şey diyemem lakin Semih abinin önerisi üzerine giro almıştım ve 6 aydır giro kullanıyorum memnunum. Çok hafif ve rahat.
(link)

Gorewear kullanmadım bir şey diyemem lakin Semih abinin önerisi üzerine giro almıştım ve 6 aydır giro kullanıyorum memnunum. Çok hafif ve rahat.
(link)
bi yerden alıp denemek lazım artık :) sağolun öneri için.

Bu modeli kullanmadım ama Gore taytlarım var, bence sizi üzmez zira ürünleri kaliteli. Alacaksanız haber bültenine üye olun almadan önce kod verecek %20 indirim alırsınız ordanda.

Yada 2 gün sonra Strava challenge yapacak Gore. 500 dk aktivite kayıt ettiğinde %30 indirim kuponu verecek

Forum fazla profesyonel bana göre.
(link)
Şunu kullanıyorum ben. Zaten uzun yol yapmıyorum, haftada 3-4 saat anca sürebildiğimden sorun olmuyor. :)

Alın ve bana dua edin. Bulutların üzerinde oturuyor gibi oluyor insan 😂
(link)

Ben 178 / 80 kg ile L giyiyorum.
Hatta bu fotoğraf çekildiği zaman 84 kiloydum 😃

Dosyalar

• IMG-20230604-WA0091.jpg
    IMG-20230604-WA0091.jpg
    79,4 KB · Okunma: 106
Castelli den sadece Superleggera tayt alacaksaniz digerlerinden bir beden buyuk siparis vermenizi oneririm. Diger taytlarda L cok iyi olurken, bunda L bedene sigmak icin epey zorlaniyorum. Ama yaz sicaklari ve uzun gunler icin hafif muthis bir tayt.

Herkese merhaba, tayt önerisi isteyeceğim, ama öncelikle durumumu ve ihtiyacımı anlatayım. Daha önce Fizik Antares sele kullanıyordum, 2 saati geçen sürüşlerde genital bölge alt kısımlarda uyuşmalar yaşadığım için sele konusunu biraz araştırıp Pro Stealth Sport sele kullanmaya başladım. Uyuşmalar bitti ancak seleye tüm ağırlığımın oturma kemikleri ile binmesinden dolayı 2 saati geçen sürüşlerde oturma kemikleri ağrımaya başladı. Sele pozisyonu, sele tipi vs ayarları bittiğine göre sıra iyi bir tayta geldi diye düşünüyorum. Kullandığım taytlar;
(link)
(link)
Bunlar dışında da daha basit olanlar var ama bunlar biraz daha rahat olduğundan diğerlerini giymiyorum.
Aklımda olan taytlar;
(link)
(link)
(link)
(link)
Bunlar dışında da önerileriniz olursa sevinirim. Yurtdışından da alışveriş yapabilirim ama bekleme süresi olası beden değişimi gibi sebeplerden tercih etmiyorum. Teşekkürler.

Shimano ve sora kullandım memnundum şimdi de jordanred sipariş ettim bakalım nasıl olacak

• Beğen
Tepkiler: TalhaB.
Bu veya benzeri tayt kullanan oldu mu ? Yorumlar çok iyi. Almaya meyilliyim ama karar aşamasındayım.

(link)

Geri