Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tchibo

@C.Ozcan Gelince incelemesini yaparım. O zamana kadar indirim kalmaz ama. :p

• Beğen
Tepkiler: CZCN
Scudo
Çift yönlü pompa yı alıp deneyen var mı acaba ?

@-OnuR-
,
Alıp görüp olmadı, iade etmeli sanırım mağazalarda da bulunmuyor bu kask.

• Beğen
Tepkiler: -OnuR-
Tchibo'nun 2 yönlü el pompasını denedim. İnce sibop için çok kullanışlı değil. MTB için iş görür. Eski bisikletimi satarken yanında hediye olarak vermiştim.

Ayaklı pompadan da almıştım. 120 psi basılabiliyor. Fakat iyi desteklemek gerekiyor. Zira güç uygulama esnasında sağa-sola devrilirse dip kısmından kırılıyor. Haliyle çöpe gitti. Malzeme kalitesi çok iyi değil yani. Fiyat/performans/kalite üçlemesine göre alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
@1dost

Geçen sene 26 TL idi o zaman aldım kesinlikle işe yarayan bir ürün 26mtb lastiği zorlanmadan şişiriyorsunuz tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
@-OnuR-
Kahvesinden memnun musunuz ya da baska arkadaslar varsa kahvesi güzel midir?

Tchiboda ki yagmurluk panco kisin bisiklet surmek icin alinabilir mi. Kisin bisiklet surmek istiyorum kiyafetkonusunu ne yapacam bilmiyorum

Beşiktaş şubesinde içerdim güzeldi ama izmir optimum ve forum da aynı tadı alamadım hatta tat alamadım desem yeridir, denk geldi diyorum artık.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Teşekkürler çok faydalı bir paylaşım hem kapsüllerim azalmıştı hem de sepette bekleyen ürünlerim vardı sayenizde güzel bir indirimle hepsini aldım.

• Beğen
Tepkiler: AyhanG
çinko döküm katlanır bisiklet kilidi var, piyasa fiyatı 90 lira..
tchibo kendisi zaten bi indirim yapmış, bir de kuponu kullanınca 46liraya geliyor haberiniz olsun ;)

(link)

@Barış TURAN Kahvesi güzel ben daha önce içtim tabi herkesin damak tadı farklı. Aldığım kahve Gold Selection.

İndirim kuponu için teşekkür ederim bende. Ayaklı pompa ihtiyacım vardı ve aldım.

kuponu kullanıp kaskı 45 liraya getirirsiniz ben öyle yaptım vakti zamanında kask arayanlar kaçırmasın :)

kuponu kullanıp kaskı 45 liraya getirirsiniz ben öyle yaptım vakti zamanında kask arayanlar kaçırmasın :)

şu in-mould kask 60 lira olan alan var mı ona göre sipariş edeceğim :)

@BlackJack# aynen hocam 2 senedir kullanıyorum harika bi kask. 1 kaza atlattım kurtardı beni iz bile yok kaskta. arka led ısık da cabası.

Kod için teşekkürler.
Ayaklı pompa ve 3 diğer ürünü birlikte 65 - 70 liralık bir indirimle satın alabilmiş oldum... :)

Geri