Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tchibo

Çok güzel hareketler bunlar. Tchibo inceden inceden Decathlon'un bulunduğu pazara girmeye başlıyor sanki. Umarım işi daha da büyütüp Decathlon'la rekabet edecek duruma gelirler. Artan rekabetten dolayı düşen fiyatlar işimize gelir...

Scudo
Dönemsel ve mevsimsel olmakla beraber sezon haricinde bisiklet ve aksesuarları zor bulunmakta.
Ancak baharın gelişiyle ürünler yerlerini almaya başlamış diğer internet mağazaları ve piyasada
Umarım ihtiyacı olanlar aradıkları ve ihtiyacı olanları kaçırmazlar.
iyi sürüşler.

Katlanırların hepsinin sadece tern olması enteresan olmuş ama ??? Gerçi Hollanda bisikletleri de çok şeker hakkını yemeyelim :D

Bu ürün nasıl sizce?
(link)

1200 liraya muhtemelen 18 kilo vitessiz bisiklet. Hmmmmm :) Almayın...

(link)

Şu ürünü herkese tavsiye ediyorum. En azından fiyat - performans ve yer kaplama olarak (biraz ağır olsa bile). Aynı fonksiyonlu (tipe tip aynı) olan kilidi shimano aim markası altında 120 TL ye satıyorlar. (link)

@ilberto kalite ve saglamlık olarak nasıl acaba?

@erencaner Kaliteli ve sağlam hissi veriyor. Zaten belirttiğim gibi diğer kilitlere göre hafif biraz ağır gibi. O da çinko döküm olmasından kaynaklanıyor sanırım. Uzun turlarda ağırlık olmasın diye çıkarıyorum ara sıra. Hem pratik, hem görüntüsü şık hemde fiyatı bana göre uygun. Daha bir hırsızlık olayı yaşamadım ama diğer çelik halat kilitlerin, halat kesici makaslarla kesildiğini düşünürsek bu kilidin makas ile kesilmesi bence imkansız gibi. Anca balyoz ile belki patlatılabilir.

Ayrı konu açmak istemedim aşağıdaki ürünü almak istiyorum fakat strava ile senkronize olurmu kullanımı nasıldır acaba ?

(link)

@ilberto

Bundan ben de sipariş verdim. Bu kilit ağır değil, aksine çelik halatlı kilitlerden daha hafif. Internet üzerinden yaptığım derinlemesine araştırmadan sonra bulabildiğim en iyi kilit bu oldu(katlanabilirlik, küçük, hafiflik, sağlamlık). Ali express'te bu kilit hamburg lock diye geçiyor. Katlanınca hamburgere benzediğinden dolayı bu isim verilmiş. Almanya' da red dot dizayn ödülü almış bir ürün olduğunu da belirtmek isterim. Fiyatı da Ali express'te ortalama 100 Lira civarı. Bir satıcıda 90 Liraya bulup favorilerime eklemiştim. Önümüzdeki ay falan kredi kartı kesilince sipariş vermeyi düşünüyordum. Tam da üstüne denk geldi Tchibo' da 35 Lira, süper fiyat. Bitmeden almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Ancak kesilemeyecek bir kilit maalesef yok. Hırsıza kilit olmaz diye boşuna söylemiyorlar. Youtube'de bu kilitleri de nasıl kestiklerine dair videolar var. Aşağıya bir video ekliyorum. Çelik halatlı olanları herhangi bir yerinden rastgele kolayca kesebiliyorlar. Bu katlanır kilitleri de aralarındaki birleşim yerlerinden kanırtarak kesiyorlar. Tabi bu katlanır olanlar, çelik halat şeklinde olanlara nazaran nispeten daha sağlam. Neticede uzun süreliğine (mesela gece) bisikletlerinizi kuytu yerlere kilitlemeyerek, evde muhafaza etmeniz en doğrusu olacaktır. Bu tür kilitler, yalnızca kısa süreliğine bisikletinizi kalabalık yerlere kilitlemek için uygun. Ayrıca, alarmlı disk fren kilitleri de var. Bir de onlardan takarsanız bununla birlikte daha iyi olur :harika:

@ilberto

Demir makaslarıyla birleşim yerlerinden kanırtarak kesebiliyorlar:

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@S.Emre DURMAZ
Alarm olsaydı 3 dakika içinde inip, adamı alıverirdik :D

@Yusuf !!WOW!!

Yukarıda da bahsetmiştim. Bir de şu alarmlı disk kilitleri var. 100db sesi var. Yani kilidi kesseler bile bu varken bisiklete binip gidemezler. Kalabalık yerlere kilitlediğinizde ise alarm dikkat çeker..
IMG_20160330_162955_-962260061.jpg

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Hollanda Bisikleti diye geçen klasik modelin kahverengisinden eşime sipariş verdim.
Geldiğinde yazarım yorumlarımı.
Alırken sordum, kullanıma dayalı bir iz ve sorun olmadığı sürece 90 gün boyunca iade edebilirsiniz dedi.
Eğer çok ağır gelirse iade edip, Dahon'dan katlanır alacağız.

Şu telefon tutucusu arkasında kamera bölümü varmı giderken kamera kayıdı yapılabilirmi alan varmı

(link)
acaba linkte verdiğim gözlük için ne düşünüyorsunuz?
güneşli havalarda yeterli olabilirmi?

Tchibo daha önceki dönemlerde Pegasus marka bisikletler satmış. Trekking bisikletleri çok iyi olan bir marka. Bu hollanda bisikletlerinin asıl markası ne acaba ?

Bir de Tchibonun merino termal içlikleri var. Deneyen var mı ? Yüzde yüz yün değil, polyesterde var içinde. Ya bundan ya da hasyünün içliği arasında kaldım. Sizce hangisi iyi. Hasyünü forumda deneyenler var iyi diyorlar ama Tchibonunkini forumda aradım ama bulamadım.

http://ws2-media3.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN-IMPORTED/b6c3971ebb0ea853/.jpg

Geri