madamfloridis
Üye
- Tepki
- 26
- İsim
- Didem
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Not defterime kaydettim . Ezberleyeceğim de 😀. Genelde tek takılırım her yerde her zaman .Latincede şöyle bir deyiş vardır:
Vox homini mentos,
Vox lumini kratos.
Meali:
Benden sana bir akıl,
Aklın varsa tek takıl.
Tabi bir de son yıllarda ayrı bir tayfa olarak takılan yol bisikleti grupları türedi. Bu arkadaşlar farklı bir sosyal tabakadan ve genellikle çoğu kişinin anca hayalini kurabildiği makinelere sahipler. Gördüğüm kadarıyla forumda bu insanlara tepkili arkadaşlar var, bence yanlış bir tutum. Elbette aralarından olgunluktan uzak tipler çıkacaktır, genelleme yapmak yanlış. Yani her Ultegra, Dura ace ile dolaşan size hava atma derdinde değil, sahip olduğuna göre performans sergilemek zorunda değil. Herkes bütçesine, bisiklete verdiği öneme, tutkusuna göre bir tercih yapıyor. Bisiklet yetişkin biri için bile harika bir oyuncak.
O zaman pandoranin kutusunu aciyorum.Kendim gibisini bulsam aslında beraber sürmekten de keyif alabilirim belki, hiç tecrübe etmedim daha önce. Ama yaiadığım çevrelerde gördüğüm kadarıyla herkesin ekipmanı o kadar iyi ki beni aralarına alıp kaliteyi düşürmek istemeyeceklerdir, nitekim bir kaç defa karşılaştığım bisikletlilerden aldığım tepkiler beni böyle düşündürüyor.
Şu gösterişle alakalı konuda olduğu gibi, adam 50 binlik bisiklet almış, 10-15 binlik kıyafeti ekipmanı yüklemiş üstüne, şimdi bi grup sürüşü fotoğrafında ne alaka yani Triban RC100 falan girecek kareye