Joseph Cavalcanti
Daimi Üye
- Tepki
- 1.338
- İsim
- -
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Dahon
- Bisiklet türü
- Katlanır
Telefonu km göstergesi, hatta hayalet ekran gibi kullanmayı seviyorum. O yüzden gidon boğazına takarak kullanıyordum. Anlık olarak her türlü veriyi, haritayı vb. görmek hoşuma gidiyor. Bu tarz, her türlü veriyi gösterebilen saatler pahalı geliyordu. Neyse, birkaç ay önce bir karayolu kavşağında arkamdan gelen araç önümü çok tehlikeli bir şekilde keserek sağa döndü. Ani fren yapmasaydım kapısına çarpacaktım. Oysa aynadan kontrol etmiştim, hızlı gelmemişti, önünde olduğum için dümdüz geçip gidecektim ama arkamdan hızlanıp önümü keserek sağa dönmeye karar vermiş. Ani fren yaptım mecburen. O kızgınlıkla arabanın arkasından anlık olarak ters ters baktım. O esnada ani fren sebebiyle yol çizgimi değiştirdiğimi fark etmemişim. Derken, pat diye önüme çıkan kaldırım başlangıcına dik bir şekilde çarptım ve takla attım, sırt üstü düştüm. Bende bir şey yoktu aslında, giysilerim kirlenmişti biraz. Henüz bir haftalık olan telefonun(önceki hafta eskisi denize düştüğünden yeni telefon almak zorunda kalmıştım) ön camı patladı, cihazın kendisi de yamulmuştu zaten. Telefon ihtiyacım acil olduğundan gidip aynısından almak zorunda kaldım. O telefon pert oldu malesef. Gitti 1.700,00-TL daha.
Sonuç olarak bana göre gidon boğazı üzerinde kullanmak güzel ancak bir o kadar da tehlikeli. Kullanan varsa dikkat edin derim. Sanırım kadro çantasında (üst boruya takılanlardan) falan kullanmak daha iyi, daha güvenli gibi.
Sonuç olarak bana göre gidon boğazı üzerinde kullanmak güzel ancak bir o kadar da tehlikeli. Kullanan varsa dikkat edin derim. Sanırım kadro çantasında (üst boruya takılanlardan) falan kullanmak daha iyi, daha güvenli gibi.