Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Termos incelemesi By Thermos 1.2L

mariokaldato

En yeniden bir önce kayit olan adam
Tepki
33.511
İsim
Raşit Cumhur Çakın
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Selam arkadaslar ;
Biz bisikletciler malum hangi segmentte olursak olalim, ne yaparsak yapalim ,her sartta mazlumuz, garibaniz :D

Uzun yada kisa yolculuklarda hepimizin başina gelen seyler var .

Mesela ben adet uzere plastik tabanli bi kac suluk aldim, alirken saticilar her ne kadar "koku yapmaz reyiz bpa icermiyor" desede sicagin altinda dilenci poşeti seklinde, istisnasiz hepsi midemi bulandirircasina plastik kokuyordu.

Sanki erimiş muşamba yalar gibi oluyordum. Uzun yolda ,zaten havada sicaksa kisa surede su bitiyordu.

Arastirmalarimda termos ozelligi olan suluklarda olsa cok kisa suruyordu sogutmalari.

Neyse zaten ben cay kave fanatigi olarak suyu bisekil cozerim o sorun degilde, hani bulmusun mis gbi bir manzara, denize nazır, çam ormanlarina nazir, belediye hizmet binasina nazir yada bir otobus duragina nazir.

Canin cay ister kave ister araki bulasin, mumkun degil.

Bende termos edinmeye karar verdim.

Butun arastirmalarim beni "Stanley" markasina itsede hem agirliklarinin fazla olmasi ,hemde farkli bi marka aradigimdan internette soyle bir bilgiye ulastim;

Bizim " termos " dedigimiz şey , yani icinde sicak seyler tutabilen sey esasen bir markaya aitmis.

Ayni selpak gibi, ayni uhu gbi nesne olarak bildigimiz sey aslinda bir marka imis.

Gadasini aldiğım Alamanlari 1900 lu yillarin basinda ilk defa dunyada Termos kavramini icat edip ismini " Thermos" koymuslar :D

Bende ufak olan bir modeli degilde kallavi olan 1.2 litrelik modelini aldim.

Urun 24 saat soguk , 24 saat sicak vaad ediyor.

Kesinlikle ucuz degil onuda belirteyim.

Urun oyle bisiklet sulugunuza koyup resimlerini cekip instagramda paylasacaginiz olculerde kesinlikle degil; bastan anlaşalım :D
Sonra yok efendim "suluğa soktum girmedi, aga stanley havasi yok bunda "
Tarzi konusmalar olmasin , baştan anlaşalım yoksa papaz oluruz :D

Ama bu model sadece 440 gram gbi ideal bir agirliga sahip . Seyahat cantanizda , bisiklet heybenizde rahatca tasiyabilirsiniz.

Ben testlerini yaptim.
Kesinlikle ustunde yazan degerleri tutturuyor.

Ozellikle sicak su performansini sevdim.

Icine koydugum kaynak suyu aradan 20 saat gecmesine ragmen neskafe yaparak denedim.
Bildigin agzim yandi aga :D..

Ben celik olan boyasiz modelini aldim . Hem hosuma gidiyor , hemde boya dokulme derdi yok.

Gorunusu bir termosdan ziyade genetik labratuarlarinda gordugumuz, agzini acinca icinden dumanlar cikaran labratuar ekipmanlarina benziyor.

Soguk su performansi sicak su dan daha daha basarili onuda belirteyim.

Tesekkurler

Son olarak
"No stanley , Yes Thermos" diyorum :D
2018-07-08_10-22-41_HDR.jpg 2018-07-08_10-23-34_HDR.jpg
2018-07-08_10-22-59_HDR.jpg
2018-07-08_10-23-56_HDR.jpg

Scudo
Güzeeel, nereden temin edebiliriz abi ? Bir de fiyatı nedir bu tankerin ;)

Internette 240 ila 300 kusurlarda degisiyor fiyatlari. Ama sahibindende bir satici uyguna satiyor.

Adam stanley almamak için kendini ikna etmiş resmen abi stanleyin şu özelliğinide es geçmemek gerek, kendileri gülle gibi 2,5kg oldugundan trafikte kavga ettin, biri laf attı, olay çıktı vs. Direk yoğun bakımlık eder.

Bu arada hayırlı olsun güle güle kullan şaka bir yana süpermiş muhafaza süreleri

@berberci
Abi ne gerek var . o iside uzmanlari yapsin bi zahmet :D zaten yutubda bolca var inceleme. Ben yaparsam incelememe yaparim bos video olur sakinlesme icin :D

Şimdi hocam bundan ne farkı var mesela?
9830184091698.jpg

Bu da 25 lira... (link)

Niye 150 verelim ki? 6 tane bundan alsak daha karlı olmaz mıyız? 2ön çatala, iki arka çatala, iki de normal matara yerlerine koyduk mu tadından yenmez.
(sizin yaptığınızı size yapıyorum :D )

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@berberci
Abi en iyisi arkaya su tankeri takalim biz pazarda su satalim sende kurtul bende kurtulayim :D

uzun turcu olsaydım kesin alırdım.. kullanışlı bi ürüne benziyor..

ben daha çok günübirlikçi takıldığım için, kahveyi evde hazırlayıp contigo'nun kilit mekanizmalı termos bardağında tutuyorum..
starbucks'ın orta boy (grande) ölçüsünde.. suluk kafesine de giriyor kerata :D

dBXZZL.jpg

Geçen sene herşey dahil 105₺ ye amazondan 1.9lt lik stanley termos almıştım. nerden nereye artık zamanla f/p ürünleri kovalayıp duracağız

@Türka¥
Contigoda basarili bir urun
Hastasiyiz

Urunun sirt cantamdaki buyuklugunü ornek olmasi acisindan gosteriyorum.
2018-07-08_19-55-18_HDR.jpg

Bu tarz ürünleri hep amazondan bakardım gayette uyguna gelirdi hatta farklı ölçeklerde 2 çeşit stanley ve 1 tane contigo almıştım. Şimdi bir anlamı kalmadı.

• Beğen
Ben bim den 20 tl civarına almıştım birkaç ay önce. Geçen hafta izmir marmaris turumda kullandım. Gün içinde tükettiğim için (soguk- sicak ortalama 6 saat) gayet yeterli oldu. Tekrar gelirse diye yazayim dedim. Bu arada @mariokaldato abi kusura bakma konuyu biraz şeettik :)

• Beğen
@nonsteril
Iki fetişimden kurtulmaliyiz : stanley ve bim :D ehehe yok sorun degil dostum

@mümtaz öztürk
Selam abi nasilsin ? :D

Termos ve stanley karsilastirmasi

@mariokaldato üstat bu termos 1.5 lt büyük matara kafeslerine sığar mı ? Aklımda ne zamandır Stanley var ama büyüklüğü gözümü korkuttu . Bir de zojirushi japon markası var , o da sağlam ürün . Kullanan var mı acaba forumda ?

• Beğen
@ismail_32
Dostum sigar mi bilmiyorum acikcasi o kafesten yok bende . urunun olculeri yaziyor internet verilerinde. Oradan karsilastirabilirsin

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
Geri