Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tern Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Esatesat merhabalar
katlanır menteşe yerlerindeki kırmızı kilidi ileriye ittirmeden kilidi açabiliyor musunuz. Bu bir bozukluk mudur acaba

Selamlar.. tern d8 var ve vites sistemi, fren sistemi jant setini degistirmek istiyorum yukseltme yapmak adina, neler tavsiye edersiniz? Mesela vites sistemi icin ne yapabilirim?

Selamlar.. tern d8 var ve vites sistemi, fren sistemi jant setini degistirmek istiyorum yukseltme yapmak adina, neler tavsiye edersiniz? Mesela vites sistemi icin ne yapabilirim?
Merhaba bende aslında vites sayısını 10 a çıkarmak istiyorum fakat fiyatlar çok yüksek malum kur..

Merhaba bende aslında vites sayısını 10 a çıkarmak istiyorum fakat fiyatlar çok yüksek malum kur..

evet fiyatlar cok yuksek, zaten henuz butce de ayirmadim hangi parcalari alacagimi bilemedigimden ama bu degisiklikleri yapmak istiyorum pedallar dahil :)

Herkese Selamlar
Öncelikle forumda aranızda olmak ve forumda gezinmek gerçekten çok keyifli.
Coronavirüs pandemisini yaşadığımız şu günlerde gönüllü karantina, sokağa çıkma yasakları ve yavaş yavaş kontrollü sosyal ve çalışma hayatına geçtikten sonra gün geçtikçe bisiklet kullanımı ve bisiklet parkları / yollarının da arttığını gözlemlememle artık hayatıma bir yenilik katmak, biraz olsun ( yaşadığım şehirde bisiklet parkı ya da diğer büyük parklarda ) spor yapmak fikriyle katlanır bisiklet almak istiyorum.
Yalnız 1.87 boyum, gönlüm ve aracım ( yani aracım geniş ) 26 - 27 jant katlanır bisikletten yana. Bu yüzden bu boyutlarda bir katlanır alma niyetindeyim.
Malum ülkemizin ve dünyanın da içinde bulunduğu ekonomik koşullar sebebiyle mümkün olan en iyi kararı verme peşindeyim ve sizlerin değerli fikirlerini ve ilginizi bekleyerekten, aşağıda yazan ve resimleri bulunan 2 bisikletten 1ini alsam param boşa gider mi diye düşünüyorum.

Fold - UP 26D Pro
Joe P27

Saygılarımı sunarım
İyi pedallar :)

Merhaba benimde boyum 1,83, Merida bisikletimin yanında birde tern link d8 bisikletim var arada kullanıyorum 105 kg taşıma kapasitesi var, ben de 90kg civarıyım ve çok memnunum tavsiye ederim. Yaklaşık 1 yıldır hobi amaçlı haftada 3 gün 1 saat civarı katlanırı kullanıyorum ve hiçbir yerinden tıkırdı vs. Ses gelmiyor, ayarları bozulmuyor. Katlanırda 26 inch bana büyük geliyor. Ama illa 26 olsun diyorsanız ben olsam Geotech almazdım ben bir türlü ısınamadım Geotechlere. Tern iyidir.

Yok ya çirkin durur
Bence 20 çok şık ve elit bir duruşu var. Birçok insanda böyle düşünüyor. Geometri olarak çok karizma bisikletler. Ve gayet işinizi görecektir. Ayrıca dik oturmaya imkan sağlaması ve kıvraklığı ile çok keyifli bir sürüş sağlıyor yinede tercih sizin. Almadan önce bir deneyin derim. Rahat hissederseniz mutlaka alın.

@mahmut k. Cevabınızı şimdi gördüm özür dilerim o kırmızı kilit ilave güvenlik önlemi Yani bunlar da çek güvenlik var Birisi de bu kırmızı kilit bunu ileri ettirmeden açamıyorsunuz mevcut güvenliği ilave bir güvenlik aparatı bul
Çek kelimesi çift olacak

@Esatesat teşekkür ederim. Öyleymiş öğrendim.kirik olmayanı zor bulunuyor sanırım.

20160506_000028.jpg
2015 yılında almış olduğum Tern Link D8 Bisikletimi 2018 yılına kadar sorunsuz değişiklik yapmadan kullandım gazla sattım ve Dahon Mu D10 aldım aldığıma pişman etti değişmedik yanı kalmadı aldığım fiyatın üzerine epeyce para harcadım.Konum burada okuyabilirsiniz
Dahon Kullanıcıları Kulübü
Dahonu da sattıktan sonra Tern Link D7i alarak tekrar Tern Kalitesine geri döndüm Bidaha asla dahona Bulaşmam .
Tern'i Mayıs 2020 den beri kullanmaktayım hiç bir yerinde değişiklik yapmadım desem yalan olur 3M Nano Koruyucu Kaplama yaptım biraz tuzlu oldu ama iyi oldu fren pabuçlarını Shimano kartuşlu yaptım bukadar fren vites telleri orjinalinde Seramik kaplı geldiği için değişiklik yapmadım.Mayıs 2020 den beri Toplam 1800km yaptım hala akordu sapasağlam çünkü sapim tel tel başı kullanıyor 🧿🧿🧿
Bu Güzelliğe yoldakiyabani-20201107-0001.jpgMaşallah dermisiniz =)🧿

@Yoldakiyabani Ben de tern link D7i kullanıyorum çok memnunum. Fren tellerinin seramik kaplı olduğunu sizden öğrendim.

Katlanma makenizmaları gevşeyince ayarını yapan oldu mu?

@Esatesat oldukca kolay yapiliyor. Youtube sayfalarindan mekanizma turune gore yapmaniz gerekeni izleyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Esatesat
Geri