mudvaynec
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- İrfan
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Tern
- Bisiklet türü
- Katlanır
Teşekkürler umarım benim de vazgeçilmezim olur. Arabaya aparat tak çıkar ile uğraşmamak için pratikliği açısından tercihim bu yönde oldu.Boy kilo konusunda problem olmaz, temiz ikinci el bakılabilir. Kullanım alanınıza göre karar vermek en sağlıklısı olur. Su an karbonfiber aero bisikletimden vazgeçerim tern’den vazgeçmem…
Hocam bu yokuş olayını anlayamadım 7 vites bence de ufak tefek rampaları kaldırır anlamı taşıyor benim için. İlk zamanlar bende elimde taşırım ama dediğiniz gibi bacaklar alışınca başta zor gelen sonraları kolaylaşır. İkinci el de minimum 3250 civarlarında 750 TL farkıda sıfır olmasına sayıyorum. Çabuk yıpranmasın yeter şimdilik.Ben de TERN A7 kullanıyorum. Bisikleti sıfır almak yerine temiz ikinci el almayı mantıklı buluyorum. Ben de öyle yaptım.
İstanbul'da şehir içinde kullanıyorum. Dik yokuşlar da dahil olmak üzere hiç bir şikayetim yok. 21 vitesle 7 vitesi karşılaştıranlar çok ancak bu konuda da şunu söylemek isterim ki; yokuşu çıkan vites değil bacaklardır. Biraz kas gereksinimi ile çıkabileceğin bir yokuşu çıkmak için sürekli kullanmayacağın 21 vitese ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Tabi 21 vites sadece yokuş çıkarken destek demek değil daha hızlı gidebilmek için de büyük vites demek. Fakat yapısı itibari ile katlanır bisikletlerle çok hızlı gitmenin uygun olmadığını düşünüyorum. Ortalama olarak 25-30 km sürate çıkabiliyorum ve yeterli olduğunu düşünüyorum.
TERN A7 oldukça hafif bir bisiklet. Lastik, fren, vites ihtiyacı karşılar durumda. İkinci el alacak olursanız daha rahat şekilde donanım değişikliği yapılabilir.
Ayrıca kadrosu çok güzel yani yakışıklı Kaslı görünüyor. Renk seçenekleri ve desenleri sade olduğu için diğer markalardan ayrılıyor.
Sonuç olarak ben bir A7 kullanıcı olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.
Teşekkürler
Son düzenleme: