Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tern Kullanıcıları Kulübü

Evet dahonu bırakıyorum.:(
:(
Bunu yapmadaki sebepleriniz nedir ?
Ne vardı dahon olarak. ? Tern de hangi modeli aldınız ?

Bende dahon mariner d8 var çok memnunum ama Tern markasını da merak ediyorum . Alıp denemeyi planlıyorum. Tam model isimlerini anlayamadım gerçi

Scudo
Bunu yapmadaki sebepleriniz nedir ?
Ne vardı dahon olarak. ? Tern de hangi modeli aldınız ?

Bende dahon mariner d8 var çok memnunum ama Tern markasını da merak ediyorum . Alıp denemeyi planlıyorum. Tam model isimlerini anlayamadım gerçi
Katlama noktasında biraz esneme oynama var. Bir ayarla minimum düzeye getirilebiliyor belki ama kafaya taktım bunu. Mariner d8i ben de kullandım geçmiş yıllarda çok memnundum. Çok akıcı bir bisikletti. Mariner d8den terne geçmek istiyorsanız link d8 olmalı en az. diğer serileri sizin bisikletinizden biraz daha aşağı seviyede.

• Beğen
Tepkiler: ugurus
Kayışlı katlandıktan sonra ittirilebilen bir katlanır toplamak istiyorum tern (veya dahon) un kayış uygulanabilecek modelleri hakkında bana yardım edebilirmisiniz??

Katlama noktasında biraz esneme oynama var. Bir ayarla minimum düzeye getirilebiliyor belki ama kafaya taktım bunu. Mariner d8i ben de kullandım geçmiş yıllarda çok memnundum. Çok akıcı bir bisikletti. Mariner d8den terne geçmek istiyorsanız link d8 olmalı en az. diğer serileri sizin bisikletinizden biraz daha aşağı seviyede.
Mariner d8 in gidon katlama yerinden memnun değilim. Devamlı ayar yapmam gerekiyor Gevşiyor. Ve sallanıyor direksiyon sanki boşa dönecekmiş gibihissediyorum hep . Tam sıkarsamda gidon kapanmıyor .zaten bi kere takoz kırıldı . 60 lira bişeydi 2 tane aldım biri yedek .

o yüzden Term. D8 düşünüyor

• Üzgün
Tepkiler: Demir Atlı Adam
Henüz birkaç aylık bisikletimin katlanır yerinde bu şekilde aşınmalar boya atması mevcut. Ve bu fotolarda görüldüğü üzere tek taraflı . Bunun normal olduğunu söyledi bir bisiklet bayisi. Daha fazla artmazmış. Bir ayarı da yokmuş düzeltmek için.

IMG_20221026_122516.jpgIMG_20221026_122504.jpgIMG_20221026_122459.jpg

Katlama mekanizmasının olduğu bölgede oluyor bende de öyle

Merhabalar forumda yeniyim bir şey sormak istiyorum. Tern Link a7 marka bisiklet aldım ilk kurulumu bayii mi yapmak zorunda?

Merhabalar forumda yeniyim bir şey sormak istiyorum. Tern Link a7 marka bisiklet aldım ilk kurulumu bayii mi yapmak zorunda?

Hayırlı olsun. Garanti dışı kalmaması için yetkili teknik servise kurdurup kaşe imza yaptırmanız lazım bildiğim kadarıyla. Yoksa garanti dışı kalıyor diye biliyorum. Ben de bu şekilde yapmıştım Şubat ayında.

Tern verge d 9 ile bende artik bir tern sahibiyim. Bisiklet tamir kiti veya ona benzer seyler yani pratik arizalar icin gereken ekipmanlar nelerdir tavsiyeniz varmidir ?

Tern verge d 9 ile bende artik bir tern sahibiyim. Bisiklet tamir kiti veya ona benzer seyler yani pratik arizalar icin gereken ekipmanlar nelerdir tavsiyeniz varmidir ?

Öncelikle hayırlı olsun. Sürüşlerde yanınızda kesinlikle bulundursanız iyi olacak birkaç şey lazım. 2 adet iç lastik, alyan takımı, pompa, iç lastik yama seti, ön-arka aydınlatma

• Beğen
Tepkiler: TernVergeD9
Merhaba

Carraro flexi 108 kullanıcısıydım, bisikletten genel olarak memnundum ama şehir içinde disk frenin daha güvenli olacağını düşünerek tern link b8'e geçiş yaptım.

İlk intiba, carraro'dan daha kontrol edilebilir, daha mobil olduğu, kadeo kalitesinin ise daha iyi olduğu yönünde anca sanırım yeni olduğu için mekanik diskler beni tatmin etmedi. Aktarıcı olarak da carraro'dan bir iki kalite daha düşük, tourney var.

Bir proje bisiklet yapmak istiyorum.

Mekanikleri shimano mt200 ile hidroliğe yükselteceğim ancak vites kolu ve aktarıcı için genel olarak altus önerildi, ben daha iyi olmasını istiyorum.

Claris veya tiagra aktarıcı ve vites kolu önerir misiniz? Hangi modelleri daha uygun olur, rubleyi, göbekleri vs değişmek gerekir mi? Önerilerinizi paylaşır mısınız?

arkadaşlar Tern hakkında çok bilgim yok. ama bi A7 diye C8 görüyorum bi D8 görüyorum bu harf ve rakam sıralaması nasıl oluyor ? hangisi daha iyi mesela ? önünde bi kelime yanında a yada C yada S yanında 7 yada 8 yazıyor. kafam karışıyor benim.

dahonda mesela şöyle Dahon hit ( bu yeni çıktı 6 vites . çoğu şeyi yok ) Dahon vybe 7 ( 7 vites ) yıllardır var. bunun bi üstü Marinen D8 son yıllarda Vitesse D8 diye geliyor ama yurtdışında hala marinerr D8 var. ikisi aynı . Dahon Mu 9 vs diye gidiyor. her birisi arasında 1000-1500 lira fiyat farkı oluyor. extralarıda var tabi. özetle 4-5 model var. basit sade kafam karışmıyor. Dahon seçip almamdaki sebeplerden biri de buydu. çok seçenek arasında kalınca stresi olurum ben.

tern de bu numaraları ve fiyatlandırmayı özetleyecek bi arkadaş var mıdır acaba ?

Son düzenleme:
arkadaşlar Tern hakkında çok bilgim yok. ama bi A7 diye C8 görüyorum bi D8 görüyorum bu harf ve rakam sıralaması nasıl oluyor ? hangisi daha iyi mesela ? önünde bi kelime yanında a yada C yada S yanında 7 yada 8 yazıyor. kafam karışıyor benim.

dahonda mesela şöyle Dahon hit ( bu yeni çıktı 6 vites . çoğu şeyi yok ) Dahon vybe 7 ( 7 vites ) yıllardır var. bunun bi üstü Marinen D8 son yıllarda Vitesse D8 diye geliyor ama yurtdışında hala marinerr D8 var. ikisi aynı . Dahon Mu 9 vs diye gidiyor. her birisi arasında 1000-1500 lira fiyat farkı oluyor. extralarıda var tabi. özetle 4-5 model var. basit sade kafam karışmıyor. Dahon seçip almamdaki sebeplerden biri de buydu. çok seçenek arasında kalınca stresi olurum ben.

tern de bu numaraları ve fiyatlandırmayı özetleyecek bi arkadaş var mıdır acaba ?

Anladığım kadarıyla tern biraz mercedes mantığıyla hareket etmiş link serisinde, a giriş b bir üstü c bir üstü en üstü de d. Har büyüdükçe kadro tasarımında ve teknolojilerinde iyileştirmeler oluyor. A ve b gidon kilit mekanizması farklı c ve d daha farklı gibi. Yanlarındaki sayılar olan 7 ve 8 vites sayılarını gösteriyor.

Dahonda olan mariner vitesse ayrımı da pazarlama stratejisi bildiğim kadarıyla. Kadro aynı, renk logo tasarım değişiyor, hit vybe mariner kadro şekilleri, sayılar da keza vites.

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Merhaba temiz 2. El temiz link D8 arayışım sonuçsuz kalınca Tr deki son kalan sıfır kapaöı kutu tern link d8 i alarak aranıza katıldım. Bisikletten sürüş zevki olarak çok memnun kaldım. Umarım uzun yıllar spor amaçlı kullanırım. Seleden memnun musunuz? Decathlondan jel sele kılıfı aldım L beden denedim ama kendi selesi daha konforlu gibi. Sele tavsiyesi olan var mı?

Dosyalar

• IMG_20221206_220802.jpg
    IMG_20221206_220802.jpg
    103 KB · Okunma: 45
  • IMG_20221206_220802.jpg
    IMG_20221206_220802.jpg
    103 KB · Okunma: 45
Merhaba temiz 2. El temiz link D8 arayışım sonuçsuz kalınca Tr deki son kalan sıfır kapaöı kutu tern link d8 i alarak aranıza katıldım. Bisikletten sürüş zevki olarak çok memnun kaldım. Umarım uzun yıllar spor amaçlı kullanırım. Seleden memnun musunuz? Decathlondan jel sele kılıfı aldım L beden denedim ama kendi selesi daha konforlu gibi. Sele tavsiyesi olan var mı?

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. İyi zamanda almışsınız fiyatlar fırlamadan.

Brooks kullanmadım ama şimdiye kadar kullandığım tüm seleler içinde en konforlusu tern kendi selesi diyebilirim. Kendi adıma brooks yahut kendi selesi dedim, zaman geçtikçe daha da alıştım.

• Beğen
Tepkiler: Leonidas4888

Merhaba. Hayırlı olsun. Kendi selesi iyidir diye düşünüyorum. Bende de Tern Byb P8 var ve kendi selesini kullanıyorum. Sizin gibi ben de Decatlon dan sele kılıfı aldım ama kendi selesi daha rahat olduğu için onu kullanmayıp bir kenara kaldırdım. Sıfır almakla da daha iyi yaptığınızı düşünüyorum. İkinci elde sadece yeni, temiz bisiklet alma taraftarıyım.

• Beğen
Tavsiye için teşekkürler. Sanki koltuğu biraz öne çeksem sorun çözülecek gibi. Decathlon sele kılıfını iade edeceğim. Diğer aldığım çanta, lamba vs tüm ürünlerinden memnunum şuanda. Decathlon candır.

Tavsiye için teşekkürler. Sanki koltuğu biraz öne çeksem sorun çözülecek gibi. Decathlon sele kılıfını iade edeceğim. Diğer aldığım çanta, lamba vs tüm ürünlerinden memnunum şuanda. Decathlon candır.
Hocam ileri çekin geri çekin açısını ayarlayın, ideal ayara gelecektir, ben de deneme yanılma buldum.

• Beğen
Hocam ileri çekin geri çekin açısını ayarlayın, ideal ayara gelecektir, ben de deneme yanılma buldum.
Aynen hocam. O da önemli selenin neresine oturduğumuz.

Geri