aYkut07
Üye
- Tepki
- 0
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Tern
- Bisiklet türü
- Katlanır
Teşekkür ederim. Ürünü bi arkadaşımdan aldım kargoda kırılmış malesef. Çektiğim fotoğraf seleye ait değil diğer modelleri bilemiyorum açıkçası@aYkut07 geçmiş olsun. Aldığınız yer ne diyor?
Bende de Tern link d8 var, tern link a7 de bile bulunmasına rağmen sele yüksekliğini ayarlamak için bir çizgili numara yazmamışlar sele altına o garibime gitti.
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum Tern link A7 veya B7'yi alıcam önümüzdeki günlerde, fakat arasındaki farkı çözemedim.
Bu 2 model dışında Ternin farklı bir modelinide alabilirim tavsiyeniz olursa, yeni yeni araştırıyorum yardımlarınız çok değerli, bütçe, 2,500tl, şimdiden teşekkürler
Katlanır bisiklet çekilir dert değil. Geçen hafta Tern A7 bisikletimi sattım. Bir daha da almam. Az daha Brompton alacaktım, direkten dönmüşüm. Katlanırı bir daha düşün derim. Yok eğer kesin kararlıysan Tern doğru seçim. Yalnız 7 vitesle yokuşu unut. 8 vites nasıl bilmiyorum.Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum Tern link A7 veya B7'yi alıcam önümüzdeki günlerde, fakat arasındaki farkı çözemedim.
Bu 2 model dışında Ternin farklı bir modelinide alabilirim tavsiyeniz olursa, yeni yeni araştırıyorum yardımlarınız çok değerli, bütçe, 2,500tl, şimdiden teşekkürler
@yildirimy Abi tern d8 modeli 4,500 neredeyse 2 katına çıkıyor c8 modelinde de sanırım 1000 tl yakın bir fark var, C8 modelinde sanırım vites 8'e çıkıyor.
7, den 8 vitese çıkması ne kadar bir fark yaratır o konuda çok bilgili değilim ama yokuş desteğini arttırıyor ise C8 modelini zorlayabilirim.
bu arada C8'i bilmiyordum teşekkür ederim
7, den 8 vitese çıkması ne kadar bir fark yaratır o konuda çok bilgili değilim ama yokuş desteğini arttırıyor ise C8 modelini zorlayabilirim
merhaba, üstad,Katlanır bisiklet çekilir dert değil. Geçen hafta Tern A7 bisikletimi sattım. Bir daha da almam. Az daha Brompton alacaktım, direkten dönmüşüm. Katlanırı bir daha düşün derim. Yok eğer kesin kararlıysan Tern doğru seçim. Yalnız 7 vitesle yokuşu unut. 8 vites nasıl bilmiyorum.
Amaç sakin sürüş ise katlanır doğru tercih. Ancak sakin sürüşle fazla pedal çevirmek birbiriyle uyuşmuyor. Sakin sürüşte zaten belirli bir km ve az pedal yaparsın. Ben Ortaköy'de oturuyorum. Evden çıkıp Sarıyer'e gidiyordum Tern Link A7 ile. Tamam gidiyorsun, müthiş bir enerji harcıyorsun, kilo veriyorsun ancak gel gelelim yolda bisikletle boğuşuyorsun. O mu seni sırtında taşıyor sen mi onu belli değil. Rüzgar çıkar savrulursun, hız yapamazsın, vites zaten hep yetersizdir, bir tempo yakalayamazsın. En ufak bir eğim olur, çıkamaz bisikleti eline alır yürümeye başlarsın. Tamam katlanır performans bisikleti değil ama insan yine de bir yere gittiğinde ter kan içinde kalmak istemiyor. Örneğin bir Trek şehir bisikletinde pedala dokunursun, bisiklet hızlanır, vites geçirirsin, bir tempo yakalarsın ve o tempo sana bir haz verir ya. Bunda onu bekleme. Bu bisiklet, Kuruçeşme-Bebek arası sahilde geze geze sürmek için. Böyle bile kullansan bir sürüş zevki yok. Yani en azından ben o hazzı alamadım. Bu nedenle elden çıkardım. Brompton düşünmüştüm, iyi ki almamışım. Bu bisikletler büyük paralar verilecek aletler değil bence. Bu nedenle alacak arkadaşlara tavsiyem, öncelikle makul fiyatlı katlanırlara yönelmeleri, eğer ısınırlarsa ileride marka ve model yükseltmeleridir.merhaba, üstad,
ben de cube touring sl 2016 bisikletimi satıp, katlanır, 20 inç tern-dahon gibi bisikletlere geçmek için çabalıyorum.
amacım sakin sürüş, sportif pedal fazla çevrilerek yorulmak söz konusu ise ona da evet, ayrıca eşim de binebilsin diye düşünerek, arayıştayım.
KATLANIR BİSİKLET ÇEKİLİR DERT DEĞİL......
kısmını size zahmet olmaz ise biraz detaylandırma yaparsanız memnun olurum.
artıları ve eksileri ile
teşekkürler
Tern C8'den bahsetmişsiniz, uzak durun derim. C8'in gidon yüksekliği ayarı yoktu. Yani gidonu sabitti, boyuna göre ayarlayamıyordun. Yeni serilerde de öyle mi bilmiyorum. Bunu bilmeden alıp hemen satanlar olmuştu. Bir de yanlış hatırlamıyorsam Tern bir ara bazı modelleri geri çağırmıştı hatalı üretim nedeniyle. Hatta forumda da konuşmuştuk. İçinde C8 var mıydı hatırlayamadım. İyi bakmak gerek. Çünkü bisikletçiden aldığımız bisikletlerin çoğu hep bir kaç yıl öncesine ait mallar.@yildirimy abi çok teşekkürler tekrardan, fiyatı biraz fazla geldi büyük ihtimal b7 yi alıcam tekrar sağol
@Mehmet Nejat Karahan Aslında bu süreçte olumsuz yorumlar daha değerli, çünkü sanırım en sorun çektiğin kısmı yokuşta zorlanması olmuş birde sanırım biraz uzun bir yola gidiyorsun o yüzden küçük tekerli olmasından dolayı fazla yoruyor. En azından bilgilenmiş oldum bu konuda. Ben sık sık otobüse biniyorum birde genelde anadolu yakasında kadıköyden basıp maltepe sahile kadar zevkine süreceğim oralarda 0 yokuş o yüzden sanırım katlanır doğru bi tercih olacak benim için.
yorum için çok teşekkür ederim almadan atlanır bisikletleri tanımış oldum bu forum sayesinde
@gercek umurcan Abi aslında 3.000 tl ye inanılmaz güzel bisikletler alınabilirken katlanır bisikletlerde başlangıç seviyesi oluyor, katlanır küçük bir bisiklete 3.000 den fazla para vermek canımı sıkıyor, ama kullanışlı olması, otobüse koyup istediğim yere gidebilme konusundan ve bisiklet sevdamdan dolayı alıcam
evet sizin baya detaylı bi paylaşımınız vardı ordan da baya bişeyler öğrendim. Carrarounun 21 vitesi çok düşündürdü beni, Yani hem 21 vites hem de ucuz olduğu için ister istemez kuşkuya düştüm, uzun ömürlü olmayabilir gibi bi düşüncem oldu o yüzden tern b7 tasarım olarak çok ilgimi çekti, sanırım dediğiniz gibi yokuş sorunu yaşarsam en kötü asynakol değişikliğini yaparım diye b7 de karar kıldım yakın zamanda fotosunu paylaşırım )
üstad, teşekkür ederim bilgilendirme için,Amaç sakin sürüş ise katlanır doğru tercih. Ancak sakin sürüşle fazla pedal çevirmek birbiriyle uyuşmuyor. Sakin sürüşte zaten belirli bir km ve az pedal yaparsın. Ben Ortaköy'de oturuyorum. Evden çıkıp Sarıyer'e gidiyordum Tern Link A7 ile. Tamam gidiyorsun, müthiş bir enerji harcıyorsun, kilo veriyorsun ancak gel gelelim yolda bisikletle boğuşuyorsun. O mu seni sırtında taşıyor sen mi onu belli değil. Rüzgar çıkar savrulursun, hız yapamazsın, vites zaten hep yetersizdir, bir tempo yakalayamazsın. En ufak bir eğim olur, çıkamaz bisikleti eline alır yürümeye başlarsın. Tamam katlanır performans bisikleti değil ama insan yine de bir yere gittiğinde ter kan içinde kalmak istemiyor. Örneğin bir Trek şehir bisikletinde pedala dokunursun, bisiklet hızlanır, vites geçirirsin, bir tempo yakalarsın ve o tempo sana bir haz verir ya. Bunda onu bekleme. Bu bisiklet, Kuruçeşme-Bebek arası sahilde geze geze sürmek için. Böyle bile kullansan bir sürüş zevki yok. Yani en azından ben o hazzı alamadım. Bu nedenle elden çıkardım. Brompton düşünmüştüm, iyi ki almamışım. Bu bisikletler büyük paralar verilecek aletler değil bence. Bu nedenle alacak arkadaşlara tavsiyem, öncelikle makul fiyatlı katlanırlara yönelmeleri, eğer ısınırlarsa ileride marka ve model yükseltmeleridir.