CevdetBilge
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 493
- Bisiklet
- Colnago
Tern bisiklerde bunun muadili bir aparat maalesef yok..landing gear ile uyumlu değil ternlerTern'e dahon landing gear takan var mı? Tavsiyede bulunabilecek var mı?
Tern bisiklerde bunun muadili bir aparat maalesef yok..landing gear ile uyumlu değil ternler
Merhabalar burcinhan hocam! Size bi sorum olacaktı o kullandığınız verge n8 den memnun kaldınız mı acaba 🤔 dahon mariner d8 den sonra ona geçmeyi düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?!Dün Verge N8 aldım, bugün yağmurda denedim gayet tatminkar.
(link)
(link)
Ben böyle basit bir şey kullanıyorum hocam, yeterli geliyor. Hem tak çıkar zorluğu yok hem de uygun fiyatlı çeşitleri de bulunabilir.Arkadaşlar tern link d8 bisikletime decathlondan st920 mpdelini almıştım ama yetersiz görüp iade ettim ve yerine briviga eastpower marka ön1000lm-arka 60lm aydınlatma setini aldım su geçirmez ve lümenleri de yüksek fiyatıda decathlondaki set ile aynıya geliyor. Aynı markanın moon vortex 1300e eşdeğer lambası da mevcut. Ayrıca daha önceden decathlondan aldığım ayna vardı işlevi güzel ama kaba ve katlarken içe dönmüyor daha kibar bir ayna takacağım 300045 dosyayı görüntüleama boru çapı dar ve elciği delmem gerekecek. Ayna olarak siz hangi aynayı kullanıyorsunuz.
Kafamdaki modeller:
Zefal spin tarzı veya daha büyüğü
meachow s001veya bunların daha ucuz muadilleri malum bu markaların fiyatları 200-300tl bandında. 300045 dosyayı görüntüle
Bizim elciğin sonu da kavisli. Bugün gördüm böyle bir ürün ama elciğin bitimi kavisli olduğundan almadımBen böyle basit bir şey kullanıyorum hocam, yeterli geliyor. Hem tak çıkar zorluğu yok hem de uygun fiyatlı çeşitleri de bulunabilir.
Ben elciği matkapla deldim ve meachow me 001s modelini taktım çok iyi cam antireflekte ve malzeme kalitesi zefalden daha iyi gibi geldi. görüş de çok iyi gerçekten fakat sol tarafa düşülürse kırılabilir büyük ihtimalBen böyle basit bir şey kullanıyorum hocam, yeterli geliyor. Hem tak çıkar zorluğu yok hem de uygun fiyatlı çeşitleri de bulunabilir.
Arkadaşlar tern link d8 bisikletime decathlondan st920 mpdelini almıştım ama yetersiz görüp iade ettim ve yerine briviga eastpower marka ön1000lm-arka 60lm aydınlatma setini aldım su geçirmez ve lümenleri de yüksek fiyatıda decathlondaki set ile aynıya geliyor. Aynı markanın moon vortex 1300e eşdeğer lambası da mevcut. Ayrıca daha önceden decathlondan aldığım ayna vardı işlevi güzel ama kaba ve katlarken içe dönmüyor daha kibar bir ayna takacağım 300045 dosyayı görüntüleama boru çapı dar ve elciği delmem gerekecek. Ayna olarak siz hangi aynayı kullanıyorsunuz.
Kafamdaki modeller:
Zefal spin tarzı veya daha büyüğü
meachow s001veya bunların daha ucuz muadilleri malum bu markaların fiyatları 200-300tl bandında. 300045 dosyayı görüntüle
Ben arka aydınlatmada ebl-035rb ve 3211 modellerine baktım 035 rb nin ledleri daha canlıydı onu seçtim. Ön farda ebl 048a 1000lm aldım. Bağlantısı sağlam aydınlatması güzel f/p ürün. Uzağı aydınlatmadan ziyade Geniş açı bir far. Briviganın sevdiğim tarafı ürünlerinin su geçirmez olması. Bisiklet mağazaları magic shine ı ısrarla tavsiye ediyorlar. Evet lümeni aynı olsa daha magic shine daha parlak brivigadan ama fiyatları çok pahalıBen de aynı markanın 600 Lümen olanından var.
Eastpower EBL-3604 600
Çok iyi iş gördü ben de.
Arka aydınlatma olarak ta
Eastpower - Briviga EBL-3211
Bu ikisini Katlanır bisikletimde kullanıyorum.
Yol bisikletimde ise ön aydınlatma olarak Magicshine Allty 1000 , arka aydınlatma olarak ta Magicshine seemee 200 kullanıyorum. Bunlar biraz daha üst seviye ve özellikle arka aydınlatması mükemmel. Gündüz dahi çok net bir şekilde farkediliyorsunuz.
Ben de Tern Verge D9 almayı düşünüyorum. Olumlu ve olumsuz gördüğünüz özellikleri nelerdir?Evet , onca deneyimden sonra Tern Verge D9 ile aranızdayım. ,
268687 dosyayı görüntüle
Ben de Tern Verge D9 almayı düşünüyorum. Olumlu ve olumsuz gördüğünüz özellikleri nelerdir?
Bu modelin Hidrolik Disk frenli seçeceğinin olması, Bu bisikleti Katlanır bisikletler arasında öne çıkarıyorBen de Tern Verge D9 almayı düşünüyorum. Olumlu ve olumsuz gördüğünüz özellikleri nelerdir?
İkinci el aldığım Link D8 hergün en az iki defa katlanıp açılıyor uzunca bir süredir. En ufak bir boşluk hissi yok. Bence bir de bisikletçi görsün.Tern Verge D9 bisikletimde katlama mekanizmasından kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir boşluk hissi ( hafif ileri geri hareket hissi) var. Katlanma mekanizmasını sıkılaştırsam da çözüm olmadı. Sorunun katlanma mekanizması kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü alın borusundan (katlama mekanizmasının hemen altından) tuttuğumda boşluk hissi yok. Benzer sorun ile karşılaşan var mı? Ne yapılabilir?
Tern Verge D9 bisikletimde katlama mekanizmasından kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir boşluk hissi ( hafif ileri geri hareket hissi) var. Katlanma mekanizmasını sıkılaştırsam da çözüm olmadı. Sorunun katlanma mekanizması kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü alın borusundan (katlama mekanizmasının hemen altından) tuttuğumda boşluk hissi yok. Benzer sorun ile karşılaşan var mı? Ne yapılabilir?