Murat bey merhaba,
Bisikletforuma üye olduğumdan beri anlam veremediğim, bana garip gelen bir şeydi puanlama olayı..(Öncesini bilmiyorum. )
Ben şuna inanıyorum ki : Bizlerle gezilerini , bilgilerini , birikimlerini paylaşan arkadaşlar ,bunları puan ve teşekkür için yapmıyorlar.
Bu gönül işi, duygu işi..Hem onlar yaptıkları bu şeyden zevk alıyorlar,
hem de bizlere o zevki yaşatıyorlar...
Bir bisikletsever olarak bisikletforumdaki tüm yazılanları , zevkle okuyor ve beğenilerimi yazarak ifade ediyorum , sevgi, saygı ve teşekkürlerimi de ekleyerek...
Sizce konu açan ya da gezi yazısını bizimle paylaşan arkadaşı ; yazdığı konuyla ilgili ,duygu ve düşüncelerimizi yazıp teşekkür etmemiz mi onore eder , hiç bir şey yazmayıp sadece teşekkür kutusunda adımızı görmesi mi…?
Öyleyse tekrar her yazı altına teşekkür amaçlı kocaman bir kutu açmaya ne gerek var ki?
Bir konu, onlarca teşekkür eden adı, bir yanıt, onlarca teşekkür adı..Hem yazılanların akıcılığını engelliyor ,hem de çok yer kaplıyor, hem de insanı okumaktan soğutuyor..
( ……… ……… adlı kullanıcının bu mesajına 21 üye teşekkür etti.)
Bu aslında yeterli bi dipnot değil mi…?
İllede kimlerin teşekkür ettiğini herkesin görmesi gerekir mi…?
Sadece ilgili kişi bilse kimlerin teşekkür ettiğini olmaz mı…?
Şöyle bi uygulama yapılamaz mı..:
“CEVAPLA” butonu gibi bir “ TEŞEKKÜRLER” butonu eklense , teşekkür etmek isteyen o butonu tıklar.
Konuyu açan kişiye ait özel sayfa olsa, teşekkür butonuna basanların isimleri orada toplansa.. İlgili kişi ,özel sayfasını açıp ,ismen kimden teşekkür almış öğrenebilir istediği zaman....Nacizane bi öneri , Bilgisayar yazılımı ,programı hakkında bilgim yok ,bu yüzden yapılabilir mi yapılamaz mı bilemiyorum..
Umarım haddimi aşmamışımdır. Puanlamayla ilgili yazmayı düşünüyordum bir süredir, düşüncelerimi ifade edebilmeme
Vesile oldunuz. Teşekkür ederim..Saygılarımla…