Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Teşekkürler butonu eklenmiştir

Scudo
evet güzel olmuş böyle ama bence sayfalar da biraz kirlenmiş sanki...

yani şunu demek istiyorum bir sürü teşekkür yazısı ve resim (bir grup alkış tutan insan).... mesajlar arası geçiş yaparken bu şeylerin ikide bir karşıma çıkması pek bi rahatsız etti beni :bilmiom:

Murat bey merhaba,

Bisikletforuma üye olduğumdan beri anlam veremediğim, bana garip gelen bir şeydi puanlama olayı..(Öncesini bilmiyorum. )

Ben şuna inanıyorum ki : Bizlerle gezilerini , bilgilerini , birikimlerini paylaşan arkadaşlar ,bunları puan ve teşekkür için yapmıyorlar.
Bu gönül işi, duygu işi..Hem onlar yaptıkları bu şeyden zevk alıyorlar,
hem de bizlere o zevki yaşatıyorlar...

Bir bisikletsever olarak bisikletforumdaki tüm yazılanları , zevkle okuyor ve beğenilerimi yazarak ifade ediyorum , sevgi, saygı ve teşekkürlerimi de ekleyerek...
Sizce konu açan ya da gezi yazısını bizimle paylaşan arkadaşı ; yazdığı konuyla ilgili ,duygu ve düşüncelerimizi yazıp teşekkür etmemiz mi onore eder , hiç bir şey yazmayıp sadece teşekkür kutusunda adımızı görmesi mi…?
Öyleyse tekrar her yazı altına teşekkür amaçlı kocaman bir kutu açmaya ne gerek var ki?
Bir konu, onlarca teşekkür eden adı, bir yanıt, onlarca teşekkür adı..Hem yazılanların akıcılığını engelliyor ,hem de çok yer kaplıyor, hem de insanı okumaktan soğutuyor..

( ……… ……… adlı kullanıcının bu mesajına 21 üye teşekkür etti.)
Bu aslında yeterli bi dipnot değil mi…?
İllede kimlerin teşekkür ettiğini herkesin görmesi gerekir mi…?
Sadece ilgili kişi bilse kimlerin teşekkür ettiğini olmaz mı…?

Şöyle bi uygulama yapılamaz mı..:

“CEVAPLA” butonu gibi bir “ TEŞEKKÜRLER” butonu eklense , teşekkür etmek isteyen o butonu tıklar.
Konuyu açan kişiye ait özel sayfa olsa, teşekkür butonuna basanların isimleri orada toplansa.. İlgili kişi ,özel sayfasını açıp ,ismen kimden teşekkür almış öğrenebilir istediği zaman....Nacizane bi öneri , Bilgisayar yazılımı ,programı hakkında bilgim yok ,bu yüzden yapılabilir mi yapılamaz mı bilemiyorum..

Umarım haddimi aşmamışımdır. Puanlamayla ilgili yazmayı düşünüyordum bir süredir, düşüncelerimi ifade edebilmeme
Vesile oldunuz. Teşekkür ederim..Saygılarımla…

Eski teşekkur sistemini yeniden kulanıma soktuğunuz için forum yönetimine teşekkürler...

Gitti puanlarım. 61000 leri görmüştüm neyse:D

Önceki konuda da demiştim ki, bu güzel forumda asla rakamlara takılmamalı, bisiklet ile ilgili haberleri, bilgileri, bizlerle paylaşacağınızı umduğunuz konuları oluşturmanız yetecektir. Gerçekten bu siteye ben Google'dan fazla giriyorum. Alışkanlık yapıyor resmen ve burda olmaktan, yorum yapmaktan, konu eklemekten ve sizlerle bisiklet sevgimi pekiştirmekten çok büyük haz alıyorum.

Teşekkür olsun veya olmasın önemli olan bu forumdaki neşemiz, muhabbetimiz daim olsun, Zafer Bayramınız kutlu olsun ayrıca.

@naz34

+ puanlama üyelerde motivasyon içni faydalı idi, ancak Murat Bey'in de bahsettiği şekilde suistimal edilmesi ve dolayısı ile popülariteye taban oluşturmak niyeti ile amaç dışı kullanımı uygulamadan vazgeçilmesine sebep oldu.anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.

@naz34

eski uygulamada puanların, yeni uygulamada ise teşekkürlerin bir faydası da bilgi almak isteyenler için referans teşkil etmesidir. yani örneğin x üyenin teşekkür seviyesi (eski uygulamada puanı) yüksek ise bisiklet hakkında deneyimli ve tavsiyesi kabul edilebilir olarak değerlendirilmektedir. bu bağlamda sadece konunun altına teşekkür mesajlarının yazılması ve onore edilmesi -yetersiz kalmaktadır diyemem ancak- bir noktada eksik kalmaktadır.

bahsettiğiniz şekilde teşekkürü alan kişinin müteşekkirleri görmesi, diğer üyelerin ise teşekkür sayısını görmesi konusu elbette yönetim tarafından değerlendirilecektir.

@naz34

asla yapıcı fikirler için "had" sözkonusu olamaz, forumumuzun teknik yetkilileri gelen teklifleri değerlendirerek uygulanabilirliğini tatışırlar ve eğer uygulanabilir ve faydalı olacak ise işe başlanır. puanlama sisteminin kaldırılması da gerek yönetimin gözlemleri gerekse de üyelerden gelen dönüşbilgi ile olmuştur.

ne mutlu bize ki bir ilçe nüfusu kadar üye ile aynı platformda fikir alışverişi halindeyiz :)

aslında mesajımı bu kadar resmi bir lisan ile yazmak niyetinde değildim ancak sabah mahmurluğuma verin :) cümleye nasıl başladıysam bütün mesaj o şekilde devam etti ;)

bu sistem foruma ilk üye olduğum zamanda da vardı.
daha adil ve daha kullanışlı olduğu bir gerçek.

yalnız, patronlarının maaşlarına yaptığı zammı
alkışlıyormuş gibi görünen o abi ve ablalara
biraz gıcığım o kadar. düşünsenize, içimizden
biri lastik yamama ya da v fren ayarıyla ilgili
birşey yazıyor, bu beyaz yakalı arkadaşlar da
neşe içersinde bizi alkışlıyor :)

teşekkür ve puanlama sistemi olmayan
mesleki bir foruma da üyeyim aynı zamanda.
yıllardır kimse bir eksikliğini çekmiyor.

emekleri ve uğraşları için forum yönetimine teşekkürler.

@nikanam

İsmailcim inan seni kızdırmak için değil.. ama malesef bu arkadaşarı mesajının altına aşağıya yolluyorum:). Naza ve sana aynen katılıyorum güzel öneriler

Dip not :Ben yapı itibarıyla çok teşekkür eden bir insanımdır:):):) umarım yanlış anlaşılmaz şimdiden dostlara bildiririm pozitif düşünceyle yazılan herşeye teşekkür edebilirim .. benim için ayrıca bir de çok çok teşekkürler butonu olması lazım :D:D:D:)

Eskiden kimin kime puan verdiği gözükmüyodu...Böle çok daha iyi olmuş,teşekkürler...

bende bu alkışlayanlara takıldım şirket çalışanlarının patronun konuşmasını haddinden fazla neşeyle alkışlaması gibi bir manzara var.Teşekkür sistemi sayesinde konu açmayacağı halde açma gereği duyanlarında azalacağını umuyorum.Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
nede olsa herşey forum için..olunca herşey:) ilk başta yeni olduğumuz için alışamadığımız teşekkür sistemi zamanla favorimiz halini alıcaktır...
emeği geçen herkese teşekkürler...

kirlilik konusunda bende katılıyorum arkadaşlara.daha sade bi grafik uygulanabilir.yani o alkışlayanlar fotosu.kaldırılmalı ve teşekkürler ince bi satır halinde geçmeli.

onun haricinde herşey güzel ama benim puanları silenleri affetmeyeceğim.:Dalın teriyle kazandım ben onları.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay ve ZaRaKi
çok süper olmuş hayırlı olsun ama şu alkışlayan adamlara ben de taktım :) çok kirlilik yaratıyor gibi, ama alışılır zamanla herhalde...

en azından puan ticareti yerine faydalı bilgilerden yararlanılır .böyle çok daha iyi olmuş...

Geri