Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Teşekkürler hepinize

@hamlet2006 Bizde sizlere teşekkür ederiz. :) Yukarıda büyüklerimiz bize söyleyecek söz bırakmamış :). Gerçekten yukarıda ki herkes teşekkürü hak ediyor, çünkü burada ismen yer alan veya almayan herkes foruma bir şeyler katıyor. Onlar sayesinde sadece bisiklet değil bir çok alanda bir şeyler öğrenip, görme fırsatımız oluyor. Emekleriniz için tekrardan teşekkürler.

Scudo
Hazır başlık, herkesin teşekkür iletme başlığına dönüşmüşken, hem bana alıntı yapan değerli arkadaşlara da özellikle teşekkür etmek, hem de tüm forum ailesine teşekkür etmek için ben de 2 satır da olsa yazayım dedim :)

Pek yaymadım ama bisikletimi sattığımı ve yakın bir zamanda da bisiklet almayı düşünmediğimi üzülerek belirteyim. Yani bir nevi severek ayrıldım, hem forumla hem bisikletle.

Eminim pek çoğumuz için durum aynıdır: Eğer bu forum olmasaydı ne ben bu kadar çok bisiklet sürerdim, ne bu kadar bilgi sahibi olurdu , ne öğrendiklerimi sizle paylaşma imkanım olurdu, ne de adım duyulurdu :) Aile gibi bir ortam gerçekten.

Forumdaşlardan öte, özellikle bir kişiye kendimi borçlu hissediyorum, o kişi de Savaş @Anonim dır. Teşekkürler dostum, yönetici olmanjn ne kadar zor bir iş olduğunu senin sayende anladım. Beni bir gün aniden kızartmasaydın yöneticiliğin ne kadar zor bir iş olduğunu belkide hayatım boyunca anlayamayacaktım.

Teşekkürler ve kazasız sürüşler herkese! :D

Süleyman kardeşim, seni tanımak hayatımda yeni bir ufuk demek, iyi ki varsın...
Sende bizim uçamayan tek super kahramanimizssin dede :D

@Murat Cömez sayesinde bisiklet denen seyin ne kadar guzel olabilecegine sahit oldum. Ayni zamanda hemen hemen tum projelerimde bana maddi manevi destek oldu. Herseyden öte hep istedigim, ama olamayacak 'abi' kavramiyla tanistim sayesinde ???

@Gökay Akçay Yesil ördek gbi göllere dalip kaybolsa da sevdigim insanlardan biri, @MakRo ozelden bol bol bisiklet sohbeti yapabildigim guzel bir kardesim oldu.
En çok tesekkur ettigim sey tum yükümü naz etmeden taşiyan mersedesim, beni ucuran giosum ve hic unutamayacagim kona mtb bisikletim: hepinizi kadronuzdan öpuyorum
20191016_150429.jpg
20191016_152232.jpg

Son düzenleme:
Sende bizim uçamayan tek super kahramanimizssin dede :D
Eyvallah kardeş, sen de forumun neşesi ve gök kuşağısın... :harika:

2008 yılından beri forumdayım. Ben, foruma bir şeyler katmış ve katmaya devam eden tüm kardeşlerime sonsuz teşekkürler ediyorum.

Bu camia içinde birlik ve beraberlik, yoldaşlık ve birlikte gelişim içinde olmak çok güzel...
En yenisinden en eskisine kadar herkesin katkı verdiği bu forumun tüm değerli üyelerini sevgi ve saygı ile selamlıyorum...

Arkadaşlar selam, neler oluyor burada? Birisi foruma veda mı ediyor?
Ayrıca @cazci abimizin adı yeşil harflerle yazılmaya başlamış, moderatör olmuş. Tebrik edip başarılar diliyorum ;)

Arkadaşlar selam, neler oluyor burada? Birisi foruma veda mı ediyor?
Ayrıca @cazci abimizin adı yeşil harflerle yazılmaya başlamış, moderatör olmuş. Tebrik edip başarılar diliyorum ;)
Kimse gitmiyor abi. Birbirimize teşekkür edip enerjimizi yükseltiyoruz. Sonra fixicilerin başlığın altını basıp karıştırıcaz.

@Özcan dostum, dün senin doğum gününü bisiklet turumuzda hep beraber kutlamıştık..
Bugün de naçizane bir sorumluluğum oldu, umarım forum kültürüne bir katkımız olur... :)

Bisiklet sever dostlar aynı hayatımız gibi zor ve meşakkatli spor ile uğraştığınız için aranızda kötü insan o!mdığını düşünüyor hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ayrıca @cazci ağabey sana da hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.

Sanki forum kapanacakmış ta millet birbirine teşekkür ediyor , bir veda havası esiyor gibi bir durum varmış
gibi görünüyor :D

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Sanki forum kapanacakmış ta millet birbirine teşekkür ediyor , bir veda havası esiyor gibi bir durum varmış
gibi görünüyor :D
tezkere zamanı gelmiş askerler gibi :D hürgeneral olacağız

Geri