historiyst
Pedalşör ;)
- Tepki
- 994
- İsim
- Murat Hoca
- Bisiklet
- Giant
Xct>xcm>xc30>xc32@Mustafa Zeybek abi senin kaçıncı maşa oldu ? MTB deyince aklıma gelen ilk isim
Aman kardeşim, böyle şeyler söyleme, hem mahcup olurum hem de şımarırım. Bir tapınak duvarında bilge birisi şöyle yazmış : Bütün dünyadaki kitapları okusan, bildiklerin, sonsuz bir kumsalda bir kum tanesini geçmez..Övgün için çok teşekkür ederim..Konuya yapılan cevapların hepsine o kadar katılıyorum ki herkes ayrı ayrı o kadar güzel ifade etmiş ki gerçekten söyleyecek bi şey kalmamış.
@Bicycleizm öncelikle bu güzel başlık için size teşekkür ederim.
Gerçekten de söylediğim gibi herkes o kadar güzel ifade etmiş ki tekrara girecek benim de teşekkürlerim o yüzden ben de herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Yalnız özellikle @Süper Dede ’ye bilgeliği için bi teşekkürü borç biliyorum.
Çok teşekkür ederim...
Kötü tarafıda var sayın Bicycleizm. Bakın sonradan insanın aklına geliyor adlar ve mahçup oluyor insan ?.iyiki bu başlığı açmışım ben ya valla çok mutlu oldum şimdi.
uzun yıllar ardından forumun yeniden bir kadın moderatörü @tgbhzln olmuş, sabır ve kolaylıklar diliyor ve kadın bisikletlilerin yeniden forumda görüneceklerini ümit ediyorum. moderasyonu da bu hassasiyetleri dolayısıyla kutluyorum.
Çok teşekkür ederim Süleyman kardeşim. 2009 da bu forumda bir süre moderatörlük yapmıştım. Yaşlılar yapmasın dediler, ben de bıraktım o zaman...Yeni moderatörlerimiz hayırlı uğurlu olsun.Hepsi de birbirinden değerli, forum tarafından sevgi ve saygıyla kabul görmüş isimler.
Keşke moderatörlerden en azından bir tanesini de forum ahalisi seçebilseydi, çok keyifli olurdu. @Atasoy @Özcan @Süper Dede @BerkEvren @trainspotting35 @mariokaldato gibi isimler için oy vermek isterdim.Bunu da ilerisi için bir temenni olarak görmenizi dilerim.