Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Teşekkürler hepinize

Scudo
başlığı ilk gördüğümde kurumsal firmalardaki işten ayrılış veda mailleri canlandı gözümde.
tüm sevgi pıtırcıkları birbirine kalpler göndermiş.
ben de buradan 4 yıldır birlikte takıldığımız, aramızdan su sızmayan arkadaşlarım
Leyla, Volki, İlhan, Uğur ve Erso'ya saygı ve sevgilerimi göndereyim madem :) biz hiç yaşlanmıycaz çocuklar, kalp kalp :) :)

Bisiklet hayatıma tekrar girdiğinden beri çok daha mutlu pozitif bir insan oldum ve bunda forumda bisikletçi dayanışması içinde birbirlerinden bilgilerini, fikirlerini ve vakitlerini esirgemeyen forumdaşlarımın çok katkısı oldu, ben de çok teşekkür ediyorum her birinize... bisiklet sizi beni mutlu ettiğinden daha da fazla mutlu etsin.

@Mustafa Zeybek abi senin kaçıncı maşa oldu ? MTB deyince aklıma gelen ilk isim
Xct>xcm>xc30>xc32 :D

Ben de kedi sever dostumuz @Ahmet Bilge Kaan AKIN 'a

kendisi forumu bırakmış olsa da yazmış olduğu mtb rehberleriyle etrafı hala aydınlatmaya olan @Halilibrahim ' e

ortalarda görünmeyip kimsenin çözemediği bir konuyu engin bilgisiyle çözerek varlığını hatırlatan @Mehmet Altuğ 'a
Bana verdiği formadan dolayı @Edip Dinçer' e teşekkür ediyorum :)

Konuya yapılan cevapların hepsine o kadar katılıyorum ki herkes ayrı ayrı o kadar güzel ifade etmiş ki gerçekten söyleyecek bi şey kalmamış.

@Bicycleizm öncelikle bu güzel başlık için size teşekkür ederim.

Gerçekten de söylediğim gibi herkes o kadar güzel ifade etmiş ki tekrara girecek benim de teşekkürlerim o yüzden ben de herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Yalnız özellikle @Süper Dede ’ye bilgeliği için bi teşekkürü borç biliyorum.

Çok teşekkür ederim...

Konuya yapılan cevapların hepsine o kadar katılıyorum ki herkes ayrı ayrı o kadar güzel ifade etmiş ki gerçekten söyleyecek bi şey kalmamış.

@Bicycleizm öncelikle bu güzel başlık için size teşekkür ederim.

Gerçekten de söylediğim gibi herkes o kadar güzel ifade etmiş ki tekrara girecek benim de teşekkürlerim o yüzden ben de herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Yalnız özellikle @Süper Dede ’ye bilgeliği için bi teşekkürü borç biliyorum.

Çok teşekkür ederim...
Aman kardeşim, böyle şeyler söyleme, hem mahcup olurum hem de şımarırım. Bir tapınak duvarında bilge birisi şöyle yazmış : Bütün dünyadaki kitapları okusan, bildiklerin, sonsuz bir kumsalda bir kum tanesini geçmez..Övgün için çok teşekkür ederim..

:)iyiki bu başlığı açmışım ben ya valla çok mutlu oldum şimdi.

:)iyiki bu başlığı açmışım ben ya valla çok mutlu oldum şimdi.
Kötü tarafıda var sayın Bicycleizm. Bakın sonradan insanın aklına geliyor adlar ve mahçup oluyor insan ?.

Dün gece whatsapp'tan arkadaşıma usulca sokulup ''Teşekkür ederim'' dedim.O da bana bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü dedi:Net ,kısa ve acısız.:ssrtcbya:

Forumun etkisinde kalıp günlük hayata taşımayın, garip olabiliyor.:tskler:

uzun yıllar ardından forumun yeniden bir kadın moderatörü @tgbhzln olmuş, sabır ve kolaylıklar diliyor ve kadın bisikletlilerin yeniden forumda görüneceklerini ümit ediyorum. moderasyonu da bu hassasiyetleri dolayısıyla kutluyorum.

uzun yıllar ardından forumun yeniden bir kadın moderatörü @tgbhzln olmuş, sabır ve kolaylıklar diliyor ve kadın bisikletlilerin yeniden forumda görüneceklerini ümit ediyorum. moderasyonu da bu hassasiyetleri dolayısıyla kutluyorum.

Tam olarak bu amaç doğrultusunda hareket etti moderasyon ekibi, kadın bisikletçilerin hem yollarda hem forumda artması. Umarım benim de bu yolda küçük de olsa bir faydam olur :)

Yeni moderatörlerimiz hayırlı uğurlu olsun.Hepsi de birbirinden değerli, forum tarafından sevgi ve saygıyla kabul görmüş isimler.
:harika:
Keşke moderatörlerden en azından bir tanesini de forum ahalisi seçebilseydi, çok keyifli olurdu. @Atasoy @Özcan @Süper Dede @BerkEvren @trainspotting35 @mariokaldato gibi isimler için oy vermek isterdim.Bunu da ilerisi için bir temenni olarak görmenizi dilerim.

Yeni moderatörlerimiz hayırlı uğurlu olsun.Hepsi de birbirinden değerli, forum tarafından sevgi ve saygıyla kabul görmüş isimler.
:harika:
Keşke moderatörlerden en azından bir tanesini de forum ahalisi seçebilseydi, çok keyifli olurdu. @Atasoy @Özcan @Süper Dede @BerkEvren @trainspotting35 @mariokaldato gibi isimler için oy vermek isterdim.Bunu da ilerisi için bir temenni olarak görmenizi dilerim.
Çok teşekkür ederim Süleyman kardeşim. 2009 da bu forumda bir süre moderatörlük yapmıştım. Yaşlılar yapmasın dediler, ben de bıraktım o zaman... :)
Berk Evren ve sana birer oy benden... :)

moderatör seçmenin bu foruma en önemli katkısı, seçim sürecinde konuşulacaklar olacaktır. kim foruma nasıl bakıyor, yönetmekten ne anlıyor, forum için ne gibi hedefler önerip bunlara ne yolla ulaşacağını anlatıyor, ben en çok bu kısmın önemli olduğunu düşünüyorum. böyle bir süreç bisiklet kültürü ve bisikletli ulaşımın ahval ve şeraitine dair de kendimizle hesaplaşmanın güncelleşmesini sağlayacaktır. yoksa esasen sandık demokrasisi benim demokrasi anlayışımın içinde ancak ehvenişer bir yol olarak yer alıyor. sandıktan çıkacak kişinin de atanmış kişiden daha iyi yöneteceğinin garantisi yok, zira çoğunluğun daima doğru düşünüp doğru yapacağına inanmamız için yeterli veri yok elimizde. her şeye rağmen muhatabımın "seçilmiş" olmasını isterdim.

Emeği geçen herkese teşekkürler :)

Geri