Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Teşekkürler hepinize

Scudo
Öncelikle bu güzel başlığı açıp, şu zor günlerde herkesi mutlu etmeyi başaran @Bicycleizm e teşekkür ediyorum:hımm::)
Eksik olma @hamlet2006 Abi. Bisiklet alıp almama konusunda kararsız olan beni sizler güzel bilgileriniz ile aydınlattınız, gaza getirdiniz. Hatta bu öyle bir gaz oldu ki 1 senelik bisiklet tecrübem ile(artık ne kadar tecrübe sayılırsa:D) ttubr ye katılmaya beraber karar verdik, siz ve sizin gibi bu spora gönül vermiş insanlar ile beraber.
@Süper Dede, @Basar Giderim, @sccetin, @Abdülkadir Ergin, @Bahri Kaplan, @sercanbaltalı ve daha nice güzel insana da buradan teşekkür ediyorum. Bir an aklıma gelmeyen abcak bu foruma renk katan, bilgi veren herhangi bir katkı sunan herkese de ayrıca teşekkür ediyorum.
Unutmak olmaz @mariokaldato ve @Serkan Mıstınoğlu Ağabeylerime de özellikle teşekkür ediyorum. Bu forumu forum yapan insanların başlarında geliyorlar.

Ilk aklıma gelen en kısa şekliyle yazarsam , kufur gibi olur, yanlış anlasilirim.
Isim yazmayacağım. Çünkü ıllaki eksik kalacaktır.

Yolcusu, sehirlisi,
dagcısı,turcusu,
katlaniri, "katlanilmazi ",
kavgacisi, uslusu,
entellektueli, cahili,
çınarı, toyu,
efsanesi, trolu,
duygulusu, gamsizi,
genci,yaşlısı,
kocamaz ihtiyari,
gelmişi, gitmisi,
unutulmuş unutulmamış herbirkisi.......

Selam olsun, sağolsun varolsun, aşkolsun forum.
Vatan Sağolsun .

gidenlere küsenlere darılanlara uçurulanlara da teşekkür edin abiler, olmuyor böyle.

listelerde tek bir kadın üyenin adının geçmiyor olmasından da utanın yahu :) mesela benim bildiklerimden @NEVRES KME vardı bir zamanlar, unuttunuz mu?

Arkadaşlar selam, neler oluyor burada? Birisi foruma veda mı ediyor?
Ayrıca @cazci abimizin adı yeşil harflerle yazılmaya başlamış, moderatör olmuş. Tebrik edip başarılar diliyorum ;)
Ozcancim sana da tesekkur ederim sattigim jantlari satin aldigin için sen olmasan projem örselenecekti az daha gahshsh :D
@cazci abi hayirli olsun. Jazz bara barmen olmusun ehehe istek şarki olarak Nat king coole'dan " mona lisa " adli eseri istiyoruz

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: Özcan ve Atasoy
@mariokaldato Cumhur kardeşim, forumca daha iyi ve güzele doğru yol almak istiyoruz...
Senden de "yol bisikleti" deneyimlerinden oluşan yeni bir konu bekliyorum.
Tabi vardiya dönümlerinde yazmazsan seviniriz... :)

@cazci hayırlı olsun lakin şu foruma da artık demokrasi gelsin.

forum nasıl yönetilmelidir, kimlerin yönetmesini isteriz, kimler yönetmek ister, biz nasıl yönetime katılırız, konuşalım artık. belediyeden katılımcılık beklerken forumda hâlâ milli güvenlik kuruluna tabi olmak reva mıdır bu forumun güzel insanlarına. gelenlere gidenlere teşekkür ediyoruz, seçenlere seçilenlere de edelim artık. atanmışların değil seçilmişlerin sözü geçsin.

@cazci Cem Abi senin için çok sevindim.Yeni görevini layıkı ile yerine getireceğinden eminim.
Arkadaşların da dediği gibi burası basit bir forum sitesinden öte.Çok büyük bir aile burası, tabi ki bu güzel aileyi ayakta tutmaya çalışan ve daha ilerilere taşımak için uğraşan Güzel İnsanlar var.Bisiklet hakkında bilgi birikimimin çoğunu buradan, kalan kısımları da Youtube, vs. yararlı kanallar aracılığı ile edindim, edinmeye de devam ediyorum.Halihazırda arkadaşlar yazmış zaten ama adı geçmeyenlere ayıp olur düşüncesi ile, bu konuya gelen herkese ve bu aileye destek olan, olmaya çalışan, çabalayan tüm fertlere kendi adıma çok teşekkür ederim.

@mariokaldato Cumhur kardeşim, forumca daha iyi ve güzele doğru yol almak istiyoruz...
Senden de "yol bisikleti" deneyimlerinden oluşan yeni bir konu bekliyorum.
Tabi vardiya dönümlerinde yazmazsan seviniriz... :)
Ehehe abi eyvallah . Yol bisikletleri hakkinda konusmak haddime olmasa da en azindan şu bir kac aylık alisma surecimle ilgili bir yazi yazmayi dusunuyorum.
@sadi imren Sevgili baby facem, çatalkaram çingenem, nar tanem nur tanem. Sen tanidgim en iyi insanlardan birisin. Oyleki lastigim patladiginda bile bana ise giderken yedek lastik getirisini unutmus degilim, hele o isyerime getirdigin atistirmaliklar her ne kadar bir bim klasigi olan bimder şokolade olmasada dostlugun verdigi tad bir baska oluyor. Teaekkurler canim ♡♡♡

Nilüfer kültür Caddesindeki BİM değil mi bu? MediaMarkt'a gelmeden.
Yok baskan benim mahalledeki bim bu. Zaten hepsi birbirinin ayni :D muradiye bim

@bisikletgundemi , sizinle çoğu konuda ortak paydamız olduğunu biliyorum...
Demokrasi kültürü açısından ne kadar vasat bir toplum olduğumuz da malum...
Bu kültürün izdüşümleri de her ortama olduğu gibi forumumuza da yansıyor..
Geçmiş zamanlarda hoş olmayan, incitici, yetkiyi kişisel egosuyla karıştırıp üyelerle istenmeyen olaylar yaşayan arkadaşlarımız olmuştu..
Bununla beraber ; tahrik edici / kışkırtıcı, ayrımcı, saygı sınırlarını aşan v.b. üyelerinde gerek şikayet edilip gerekse uyarı sürecine rağmen kendi kuyularını kazdıklarını unutmuyoruz..
Ayrıca yaşadığı tatsız şeylerden sonra küsüp giden çok arkadaşı ben de özlüyorum...
Kendi adıma uygar ve demokratik anlayış ile herkese eşit mesafede olacağımdan kuşkunuz olmasın.
Tabi her üye empati duygusunu ıskalamadan, yozlaşan insan ilişkilerini kopyalamadan iletişimde olmalı...
Seçme seçilme konusunu ise yeni bir konu başlığı altında tüm forumdaşlarla masaya yatırabiliriz...
@Ceyhun Özkan kardeşim, eksik olma...
Seni epeydir yollarda göremiyorum..
Kargalar "bisikletini satacakmış" diye kulağıma fısıldadı, umarım doğru değildir...

Sayın @Berkem Ceylan ,
Sayenizde bisiklet yarışlarını nasıl takip etmemiz gerektiğini öğrendik.Yarışlardan aldığımız keyfin katsayısı sayenizde arttı.
Düzenlediğiniz Çeşme Granfondo ile yarışmanın keyfine biz amatörleri ortak ettiniz, sosyal sorumluluk projesine katılmamıza vesile oldunuz.Buradan size çok teşekkür ederim.

Sayın @Berkem Ceylan ,
Sayenizde bisiklet yarışlarını nasıl takip etmemiz gerektiğini öğrendik.Yarışlardan aldığımız keyfin katsayısı sayenizde arttı.
Düzenlediğiniz Çeşme Granfondo ile yarışmanın keyfine biz amatörleri ortak ettiniz, sosyal sorumluluk projesine katılmamıza vesile oldunuz.Buradan size çok teşekkür ederim.
Geçen sene Çeşme Gran Fondo da kalça kemiği, diz kapağı, sol dirsek, sol omuz kemiği kırılan bisikletçiyi ambulansa yürüterek bindiren sağlık görevlisi arkadaşlara da buradan en derinden teşekkürlerimizi bildirmek lazım.

@cazci 3 hafta önce geçirdiğim ufak bir kazadan dolayı çıkamıyorum, Allah'ın izni ile tamamen iyileştikten sonra sahalara dönmek için sabırsızlanıyorum Cem Abi.Kargalar doğru söylemiş, bir ara niyetlenmiştim ama çok şükür gerek kalmadı.

Geri