Scudo Sports

THY Bisikletimi getirmedi

Scudo
@Gökhan Toros
Kesinlikle katılıyorum. Bisiklet illa ki gelecek. Geldiğinde yanınızda bir iki arkadaşınızı da götürün. Bisikletinizin ilk halini de görmüş olan arkadaşlarınız olursa çok sağlıklı olur. Bir tutanak tutarsınız. Herhangi bir zarar varsa kesinlikle tazmin ederler.

@ogzhn06 Aynen öyle hakkımızı aramamız lazım. Mesela superonline la sıkıntı yaşamıştım talep ettiğim ve sözleşmeyi imzaladığım paket dışında bir paket tanımlamış bayi iznim olmadan şikayet ettim hediye tablet artı 12 ay boyunca 59 tl liik paketi 15 tl ödeme şeklinde ayarladılar :)

@ogzhn06 Bişey almadan önce girin alacağınız markayı araştırın tatil olur ürün olur otel olur çok faydalı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: ogzhn06
Şimdi thy nin sitesine girdim ve elimdeki evrakla sorgulama yaptım 15 gün geçmesine rağmen (BAGAJINIZIN ARAŞTIRILMASI DEVAM EDİYOR. LÜTFEN DAHA SONRA TEKRAR KONTROL EDİNİZ) şaka gibi 15 günde nerde ne aranıyor acaba :)

@ogzhn06 Facebook u da atlama girip yaz mutlaka sert bi dille ama hakaret etmeden, biz Thy yi globally yours biliyorduk ama bisikletim sanırım globally kayıp gibi :)

@Anonim Ama gerçekten bence en hayırlısı kaybolması sağı solu vuruldumu diye düşünmektense yenisini alır :)

• Beğen
Tepkiler: Volg
@Anonim facebook sayfasınada yazdım şuan beklemedeyim en iyi sizseniz diğerlerinin durumu nasıl gibisinden @bianchircx229 doğruyu söylemek gerekirse aklımda o var benimde carraro 052 veya 062 :)

• Beğen
Tepkiler: bianchircx229
@ogzhn06

Bundan sonra onlar dusunsun. Eger bisikletin markasini felan 30 usd alirken yazmadi iseler 15 20 bin TLlik guzel bir yaris bisikleti begen bisikletim bundandi de ondan alsinlar :D daha da biseh kaybetmezler :))

@ogzhn06 öyle 1000 le falan kendini sınırlandırma. bi Canyon ULTIMATE CF SLX 9.0 iste versinler. parasını alıp kaybederken iyi. böyle bir durumda bu seviyede bir firmanın senin herhangi bir girişimin olmadan olayı hemen çözmesi sizden özür dilemesi ve maddi ve manevi kayıplarınızı karşılaması gerekir. ama malesef onların zaten yapması gereken şeyleri sizin uğraşıp çabalayıp zorla yaptırmanız gerekiyor. zaten dünya markası olayını da bu gibi olaylarda verdikleri tepkiler belirliyor bir firmanın bana göre. koparabildiğin kadar kopar hakkındır.

• Beğen
Tepkiler: Volg
En iyisi ekşiye 27 eylul thy rezaleti diye bi baslik ac eksiden yola gelen firmalar da oluyo

Geri