ogzhn06
Üye
- Tepki
- 48
- İsim
- Oğuzhan
- Bisiklet
- Whistle
Cümleten iyi akşamlar, 15 Temmuz'da Erasmus ile Portekiz'e gitmiştim giderken yanımda 2 bisikletimide götürdüm arkadaşımında binmesi için bisiklet başına 30€ gibi bi ücret ödedik sağlam şekilde aldık ancak 16 Eylül'de geri dönüşte gene aynı şekilde ücretini ödedikten sonra teslim ettik ama Ankara'ya döndüğümüzde bisikletlerden birisi gelmiş diğeri gelmemişti bunun için Esenboğa bagaj kayıp bürosuna bildirimde bulundum bisikletin İstanbul aktarmada kaldığını ve ertesi gün saat 5e kadar eve teslim edileceğini söylediler ertesi gün oldu gelen giden yok akşam aradım tekrar kontrol yaptırdım bu seferde bisikletin Porto'da kaldığını söylediler ve son üç gündür telefonla arıyorum açmıyorlar.Şuan bisikletimden geriye kalan sadece km sayacı ve kafa ışıklandırması nasıl bir yol izlemem gerek bunca zaman haber yok ve bisikletten ümidimi kesmiş durumdayım gelse bile kim bilir ne durumda gelecek nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilgili abilerim ablalarım ve kardeşlerimden yardım bir fikir bekliyorum.