Serdar AKGİRAY
Aktif Üye
- Tepki
- 274
Aytaç Bey.Ben de Tommasini kullanıcısıyım ve markanın sıradışılığını ve konforunu yaşıyorum.Camiadan dostlarımın artık carbona geç teknoloji farklı vs. tavsiyeleri , aldığım sürüş zevki ve klasik çelik kadrolara olan tutkum nedeniyle düşünemeyeceğim bir konu.Gerçi ben bisikletimi alırken, markanın geçmişini sizin kadar bilmiyordum sadece aldığım kişi milli bisikletçi Şendoğan Yürük 'tü ve kendi kullandığı bisikletiydi.Bana tek söylediği çok çok iyi bir bisiklet olduğu değerini bilmem konusunda ısrarı oldu.Araştırmam sonucu markanın marjinalliğini ve üretici aileyi öğrendim. Ne kadar anlatsam da; duyulmamış bir marka, sıradan bir yol bisikletidir veya carbon olmadıktan sonra gibi düşüncelerle yeni kuşak bisikletçi arkadaşlar tarafından dikkat çekmedi.Ancak sizin siparişiniz ve bisikletinizin ortaya çıkışı,yapım aşamaları ve marka bilgilerini paylaşmanız aynı arkadaşlar tarafından değerinin anlaşılmasını sağladı ve bana satmak istersen tam zamanı diye takıldılar.Yaşadığım sürece satmayacağım,binemeyecek duruma geldiğimde bile duvara asıp aldığım sürüş zevkini bana anlatacak yol arkadaşım.İnsan dostunu satar mı ? düşüncesinin ruhunu hissettiren bisikletim......Teşekkürler Tommasini ve Aytaç Biber. Benim Tomasın en yakın zamanda resmini koyarım ve bir gün ikisini yolda koştururuz. Hoşçakalın.