Cemal Ç.
Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵♂️🚴♂️
- Tepki
- 22.323
- İsim
- Cemal ÇELİK
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Zamanı karşı düz bir etap olsa belki dediğin olurdu ancak etap tırmanışlı dolayısıyla etabı kazanabilir ama ezmesi imkansız bana göre. Yazdığın gibi Pogacarın destekçileri yok, bu nedenle elbette işi zor ama herhangi bir olumsuzluk yaşamaz ise ilk 3'te görüyorum kendisini.Bir devrin sonu geliyor galiba. Jumbo sonunda team sky-ineos hegemonyasını yıktı. Âdeta dağıttılar. Pogacar birkaç saniye kazansada Roglic e karşı,zamana karşı etabında Roglic Pogacar ı ezecektir. Ama bence iş oraya kalmayacak. Jumbo çok güçlü, takım olarak. Pogacar ın destekçisi yok tek başına yarışıyor çocuk. Önümüzdeki hafta dağlarda bunu sürdürmesi zor olacak. Baştan beri favori gösterdiğim Roglic i hala favori olarak görüyorum.
Asıl ilk yokuştaki yüz ifadelerini görecektiniz. Anlık %20 eğime ulaşan yer vardı... Zikzak şeklinde çıkan tırmanışçılar vardı...Etap gerçekten de çok zordu, son 20 km izledim. Tırmanışta sporcuların o yüzündeki artık bir bit bee, dediğini yüz ifadeleri belli ediyordu. finishe gelenleri bile arkadan iterek götürdü adamlar. Düz de yokuş aşağı herkes akar gider🤣 Pogacar helal olsun. @Bigpatron dediği gibi ilk üçe inşallah girer
Bu "départment" olayına niye bu kadar takılıyorlar yav? "Bölge" diyip geçseler ya. 😅
Bazı sözcüklerin tam karşılığını kullanınca anlam kayması oluyor. 🙄
Güncelleme: "Kısım" daha uygun sanki.😄
Cemal zaten Fransa'da yaşıyor sanırım bunu bilmiyordunuzCemal Bey, bizim il dediğimize Fransızlar "départment" (departman diye okunuyor) diyor. Bizdeki ilçenin Fransa'daki karşılığı ise arrondisement (arondizman diye okunuyor) oluyor.
Estağfurullah efendim. Yaşıyorum diye her şeyi bilemem.Cemal zaten Fransa'da yaşıyor sanırım bunu bilmiyordunuz
Onun bedeni Fransa da ruhu Türkiye de yaşıyor. Diğer türlü çok mız mız olurdu. Türkiye de yaşasa nasıl olurdu acaba ?Cemal zaten Fransa'da yaşıyor sanırım bunu bilmiyordunuz
Estağfurullah efendim. Yaşıyorum diye her şeyi bilemem.
Yeni bir şey öğrenmiş oldum ama 10 yıldır günlük konuşma içinde hiç duymamıştım. Çevirmende baktım "ilçe" demekmiş.
Yaşadığım yerde ya il diyorlar ya da köy. İlçe yok sanırım buralarda. Gerçi evimin olduğu ufacık yer bile "ville" (il yani) geçiyor ya.😅
Tabiiki bilemezsiniz. Benimde aynı 15 senedir Norveçteyim daha önce duymadığım bir sürü kelimeler çıkıyor karşıma.Estağfurullah efendim. Yaşıyorum diye her şeyi bilemem.
Yeni bir şey öğrenmiş oldum ama 10 yıldır günlük konuşma içinde hiç duymamıştım. Çevirmende baktım "ilçe" demekmiş.
Yaşadığım yerde ya il diyorlar ya da köy. İlçe yok sanırım buralarda. Gerçi evimin olduğu ufacık yer bile "ville" (il yani) geçiyor ya.😅
Farm ville diye bir çiftlik oyunu vardı, bencede köy olabilirOnun bedeni Fransa da ruhu Türkiye de yaşıyor. Diğer türlü çok mız mız olurdu. Türkiye de yaşasa nasıl olurdu acaba ?
O kadar fransızcam yok ama ville köy olmasın. Haydi buyurun buradan yakın.