Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour de France 2022

Ne diyelim...O paveler nice favoriye zehir etti bu sporu...
Her şeye rağmen; kazalara, mekanik sorunlara, sakarlık ya da dalgınlıklara...Yarış tüm heyecanıyla devam ediyor ve kaybeden şimdilik yok.

Scudo
Ne diyelim...O paveler nice favoriye zehir etti bu sporu...
Her şeye rağmen; kazalara, mekanik sorunlara, sakarlık ya da dalgınlıklara...Yarış tüm heyecanıyla devam ediyor ve kaybeden şimdilik yok.
Roglic'in omuzu çıkmış, yerine takıp devam etmiş...
ama tahminen ağrısı olur ve bırakır 2-3 güne...

Dün yaşananların içerden görünüşü (kısmen): (link)

6.gün minik tırmanış ve inişler içeren 220 k.uzunca bir profile sahip.
Dünden kalanlar ve göçenlere ilişkin son durumu etap başlayınca netleşir.
Kaçışa gidebilecek bir final olabilir.
Kimler güçlü ve kaçma izini almış göreceğiz...

1657185780046.png
1657185811566.png
12:50 - 19:00 canlı yayın aralığı...

Arkadaşlar,
Tdf'nin açılışını izledim, Chris Froome'u yakından videoya çektim (yanlışlıkla sildim), ITT parkurunda bisiklet kulladım ama gerisi gelmedi. Hiçbir yerden izleyemiyorum. Önereceğiniz bir korsan yayın, web sitesi vs var mıdır?

Arkadaşlar,
Tdf'nin açılışını izledim, Chris Froome'u yakından videoya çektim (yanlışlıkla sildim), ITT parkurunda bisiklet kulladım ama gerisi gelmedi. Hiçbir yerden izleyemiyorum. Önereceğiniz bir korsan yayın, web sitesi vs var mıdır?
(link)

Santini çok iyi reklam yaptı bugün. Önce Van Aert, en son Pogacar.

Roglic ilk 10 da yok kaybettimi şansını pogacari zorlayan cikacakmi?

Dün yaptığı kaza sonrası çok vakit kaybetti. Aslında birazda takım direktörünün hatası takımı ikiye böldü.. WVA arka grubu bekleyerek Jonas Vingegaard yardım etti. Takımın geri kalanı ise Roglice yardım etti. Aslında Vingegaard ile Roglic arası ilk başlarda fazla bir fark yoktı.. Takım olarak birleşip bitişe o şekilde gitselerdi Roglicte zaman kaybetmezdi bana göre.

• Beğen
Tepkiler: gravel06
Bugün peletondaki takımlar Pogacar 'ın domestikliğini yaparak kaçıştakilerin yakalanmasını sağladı... Üstüne üstlük Pogacar' ın etabı da almasına zemin sağlamış oldular!
Yani bırak zorlamayı destek bile oluyorlar!

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Arkadaşlar,
Hocam ben tv plus uzerinden izliyorum

Jumbo Visma hedeflerinden ciddi anlamda uzaklaşınca, sarı formaya vedalaşacağı hissedilen Van Aert, kaçma iznini alıp kendi coğrafyasında gururunu okşadı ve önceki gün son 11 km de yaptığı kaçışla kazandığı etabı bu kez son 11km de yakalanıp artık sadece yeşil mayo için Tour da mücadeleye bıraktı.Tabi takımda bozulan moraller onu da etkileyebilir ki Roglic makus talihine gene yenik "düşüp" şahkülü kaydığı için ancak takım arkadaşlarına yardım için yarışa devam edecektir.
Beri yandan Poğaça bu yıl üçüncü zaferi almayı çok istiyor ve 6.etapta bunu çok net biçimde gösterdi.
Açıkça bu Arap takımı beni hep kuşkulandırıyor, umarım sonradan Arap sermayesinin işler çevirdiğini öğrenmeyiz.
Kürsü için hemen yap/boz yapmak için çok erken. Elbette genç Sloven çoğu yerde tek başına cengaver rolüyle etabı alıyor.İlerleyen günlerde kaza/hastalık/yorgunluk/sıcak/rüzgâr/ yağış gibi faktörler bir çok sporcuyu etkileyecektir.
Şom ağızlılığa kalkışmayalım ama "Tour" bundan sonra ancak ekstra gelişmelerle boyut değiştirecektir, yoksa dükkanı kapatıp gideceğiz.
Bugünden sonra sıralama ve formalarda günlük değişimler pek olmaz gibi. Dağlık etaplar ve son hafta belirleyici olacak..
Ama keşke dünkü pave sektörlerinin kırıcılığı olmasaydı, rekabetin acımasız yüzü etabı ayarlayanlar tarafından trajik hale getirildi ne yazık ki...
Bugün en çok 'Kızılderili" olarak sarı mayoyu 4 saniye ile kaçıran Powless'a üzüldüm..

Bugün orta uzunlukta ve orta düzeyde tırmanışlarla devam edip "düz duvar" misali bir zirve finişi ile profili tamamlayacağız...
1657273385912.png
1657273432633.png
%24 mü?:ssrtcbya: :acpsnr: :kötü:..
Yokuşçu olmanın dayanılmaz misyonu nasıl yaşanacak göreceğiz...
13:50 - 19:00 arası yayın zamanı...

Yarış sonu bacaklar aglayacak bitmez valla😁

TV+ uygulamasında Eurosport 1 kanalında sıkıntı yaşayan var mı?

Evet, yayıncı kuruluştan kaynaklı bir sorun var.Şu anda yayın yok...
15:00 itibari ile yayın sorunu çözüldü..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Yayında bir soru vardı, pro bisikletçilerin yaşam süreleri ve kalp hakkında. Alanında uzmanlardan faydalanarak derlediğim bir yazıyı paylaşayım, hepimizin faydasına...

Dosyalar

• 18 Kalbimiz Kasım 2018.pdf
    387,2 KB · Okunma: 40
Geri